Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
evet arada gidip geliyor :D v5 çıkana kadar bu şekilde idare ediyoruz ama gerçekten çok başarılı bir program.. hayırlı olsun

nickcurran

Üye
saolun valla bayağı iş görecek yalnız sekmeli dolaşım yok yada bulamadım. operada 10 da yüklü kalacak sanırım :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
benm de eksikliğini hissettiğim bi konu :) opera adam akıllı flash desteğini verse kesinlikle rakipsiz olacak ama malesef yapmıyorlar nedense...

kumuks

Üye
telefonum 5800xm. arkadaşlar bende de server sorunu vardı. şu an çatır çatır giriyo. ne yaptın derseniz; non-touch screen olan virtual keyboardla kullanılanı yükledim. sonra onu kaldırmadan üzerine bu sitedekini alpha 15194 sürümü sertifikalayıp kurdum. telefonu tekrar başlattım. skyfire ı açtım. ilk connecting yazarken sağ alttaki yeşil okey işaretine bastım. hata verdi. kapattım tekrar açtım. tekrar aynı şeyi birkaç kez denedim. ve açıldı. artık bütün sitelere giriyorum.

madem bağlanabiliyorsunuz,ozaman biz de bu programları tek tek yüklemeye uğraşmayalım.cok kafa yordum bunun üzerinde..skayfire giren arkadaşlar...şimdi dediğim yolu izleyerek hedef göstereceğim dosyayı,buraya eklerseler bizimde sorunumuz bitecek..
""" DOSYA YÖNETİCİSİ-C.TELEFON HAFIZASI-SKAYFİRE-prefs """ dosyasını buraya eklermisiniz...programa ilk girdiğimizde ıp adresi ve buna benze bir edresi daha ,bağlanıp alamadığı için biz bağlanamıyoruz..bağlanamayanlar dediğim dosyayı acıp bakarsalar dosyanın içi boş..program bir defa bağlandığında birdaha sürekli o dosya içindeki ayarlarla bağlanıyor..acilen bağlanan arkadaşlarımızdan bu dosyayı buraya eklemenizi bekliyorum..

DİKKAT
:
N97 ve 5800 ile bağlanan arkadaşlar eklesinler bu dediğim dosyayı..

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım kimse bağlanamıyor yine bu yeni yöntemle...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
program her bağlantı için yani her kullanıcı için ayrı bir user ID oluşturuyor ben yine de kendi prefs dosyamı veriyorum umarım işine yarar.

serkan234

Üye
bende dediklerinizi yapacaktim giremiyordum ama sanirim sorunu duzeltmisler hicbirsey yapmadan girmeyi denedim ilk once hata verdiysede try dedim baglandi

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayırlı olsun kardeşim.. takip ediyorum V5 çıktığında sizlerle paylaşacağım..

qoqsalus

qoqsalus

Üye
Bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya MaxiCep.Com - Bilgilendirme

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
ellerine saglık...ancak bu kadar sade anlatılabilinir...:oke:

amon35

amon35

Üye
madem bağlanabiliyorsunuz,ozaman biz de bu programları tek tek yüklemeye uğraşmayalım.cok kafa yordum bunun üzerinde..skayfire giren arkadaşlar...şimdi dediğim yolu izleyerek hedef göstereceğim dosyayı,buraya eklerseler bizimde sorunumuz bitecek..
""" DOSYA YÖNETİCİSİ-C.TELEFON HAFIZASI-SKAYFİRE-prefs """ dosyasını buraya eklermisiniz...programa ilk girdiğimizde ıp adresi ve buna benze bir edresi daha ,bağlanıp alamadığı için biz bağlanamıyoruz..bağlanamayanlar dediğim dosyayı acıp bakarsalar dosyanın içi boş..program bir defa bağlandığında birdaha sürekli o dosya içindeki ayarlarla bağlanıyor..acilen bağlanan arkadaşlarımızdan bu dosyayı buraya eklemenizi bekliyorum..

DİKKAT
:
N97 ve 5800 ile bağlanan arkadaşlar eklesinler bu dediğim dosyayı..

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım kimse bağlanamıyor yine bu yeni yöntemle...

denediniz mi acaba arkadaş upload etmiş :bilmm

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bence hiç bakmamıştır bile.. neyse istedi paylaştık.. sende çalışıyor mu?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamam kardeşim konuyu sürekli takip ediyorum zaten mutlaka görürüm :)

ibokara

Üye
teşekkürler dostum eline sağlık

adems78

Üye
bende yaptım 5800 çalışıyor

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar :D

morruck

Üye
e90 iç ekranıyla çalışmıyorsa yüklemem ben kardeşim

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
e90 olmadığı için deneme şansım yok. zahmet olmazsa deneyip paylaşırsan başka arkadaşlar da yararlanabilir.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bune ya adam akıllı prog. çıkartmıyolar kim uğraşcak bunla

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
5dakikanı bile almıyor :naughty:

kumuks

Üye
bence hiç bakmamıştır bile.. neyse istedi paylaştık.. sende çalışıyor mu?
arkadaşım , baktım tabikide..sonuç olıp öyle yazamk istedim.üzerinde oynamalar yapıp deneme aşamasındayım.ben bunu cözene kadar v5 cıkar heralde:).sizin dediğiniz gibi yaprım,versiyonları tek tek yükledim ama olmadı..paylaşımın için teşekkürle..