telefonum 5800xm. arkadaşlar bende de server sorunu vardı. şu an çatır çatır giriyo. ne yaptın derseniz; non-touch screen olan virtual keyboardla kullanılanı yükledim. sonra onu kaldırmadan üzerine bu sitedekini alpha 15194 sürümü sertifikalayıp kurdum. telefonu tekrar başlattım. skyfire ı açtım. ilk connecting yazarken sağ alttaki yeşil okey işaretine bastım. hata verdi. kapattım tekrar açtım. tekrar aynı şeyi birkaç kez denedim. ve açıldı. artık bütün sitelere giriyorum.
madem bağlanabiliyorsunuz,ozaman biz de bu programları tek tek yüklemeye uğraşmayalım.cok kafa yordum bunun üzerinde..
skayfire giren arkadaşlar...şimdi dediğim yolu izleyerek hedef göstereceğim dosyayı,buraya eklerseler bizimde sorunumuz bitecek..
""" DOSYA YÖNETİCİSİ-C.TELEFON HAFIZASI-SKAYFİRE-
prefs """ dosyasını buraya eklermisiniz...programa ilk girdiğimizde ıp adresi ve buna benze bir edresi daha ,bağlanıp alamadığı için biz bağlanamıyoruz..bağlanamayanlar dediğim dosyayı acıp bakarsalar dosyanın içi boş..program bir defa bağlandığında birdaha sürekli o dosya içindeki ayarlarla bağlanıyor..acilen bağlanan arkadaşlarımızdan bu dosyayı buraya eklemenizi bekliyorum..
DİKKAT: N97 ve 5800 ile bağlanan arkadaşlar eklesinler bu dediğim dosyayı..
--------------- Ekleme ---------------
Sanırım kimse bağlanamıyor yine bu yeni yöntemle...