Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

jackamo

Üye
Teşekkür ederim cevap için birşey daha sormak istiyorum bu sertifika işlemini uygulamak istiyorum yanlız imei numarası verıldıgı zaman sonuç sakat olurmu telefon için :s

--------------- Ekleme ---------------

sis dosyasını yukledım uygulamalar kısmında Skyfre tıkladım accep ve cansel yazısı çıktı accep diyorum hiç bir işlem yapılmıyor ?

sis dosyasını kurdum yukledım lisans accep butonuna tıkladım birşey olmuyor yardım lutfen

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bir süredir işlerimden dolayı takip edemedim kusura bakmayın arkadaşlar. "ÇÖZÜM SUNAN TÜM ARKADAŞLARA PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER."

Latturk

Latturk

Üye
Allah o mukoko1983 den razı olsun sabahlara kadar ugraşmıştım sırf bunun için mukoko nickinin anlamını hakikaten hak ediyon dostum fener gibi ışık saçtın etrafa ;):)

gokkurt

gokkurt

Üye
bende "error finding authentication ervice, please try again later (10.100.120.204_3006)" uyarısı veriyo

mokoko1983

Üye
eyvallah dostlar. Allah sizden de razı olsun.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
_gambit_

_gambit_

Üye
Bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

kardeş senden de bu uygulamayı hazırlayanında skyfire dosyasını buraya koyandanda allah razı olsun dediğini tek tek yaptım ve oldu. EN SONUNDA YOUTUBE FACEBOOK GİBİ SİTELERDEN VİDEO İZLEYEBİLİYORUM OHHH BEEEE EMEĞİNİZE SAĞLIK COOOK TEŞEKKÜRLERRRRRR :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:aha::aha::aha:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayirli olsun kardesim :)

murat23351

Üye
dostum eyvallah tşkler sayende tüm dosyaları tek tek indirip kurunca çalıştıı emeğin ve paylaşımın için tşkler... yapamayan arkadaşlar varsa şayet tlf korkusuzca hacklesinler sonrada sorunsuz vaziyette kullansınlar tüm programları ben yeni 3 gün önce satın almış olduğum 5800 rımı hackledim.... bu arada bu sitede emeği geçen ve paylaşım sunan arkadaşlara sonsuz tşklerimi sunuyorumm.... TŞKLER ARKADAŞLAR

maivuslat

Üye
süper bişi aynen uyguladım izliom tşkler 5800xm

amon35

amon35

Üye
arkadaşlar sanırım n97de olmuyor harfiyen yaptım fakat sonuç negatif

_gambit_

_gambit_

Üye
beyler bunu yaptım olduda videoları bi garip ya :D kasıyo kendi tarayıcınsan google videoları izleniyo ;ikisini karsılastırınca kendi tarayıcısı süper skyfire kasarak gösteriyo acaba benim telmi bozuk( karsılastırma 2 side google video dan aynı video ile)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye

nickcurran

Üye
Harfiyen yaptım 5 dk dır connecting diyor şimdi acquiring data connection demeye başladı sabrımı deniyor zorluyorum bakalım ne olacak =)
hâlâ beklemedeyim......

andromeda885

Üye
bende sertifika hatası veriyor

thekyph

thekyph

Üye
Bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

evvett işte bu :):) dediğin gibi yaptım ve bağlantı kuruldu :D:D Teşekkürler hepinize:oke:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bende sertifika hatası veriyor

telefonu sertifikalandırman gerekiyor. http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/opda-net-cn-opda-yeni-sertifika-alma-yontemi-ingilizce-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html

Harfiyen yaptım 5 dk dır connecting diyor şimdi acquiring data connection demeye başladı sabrımı deniyor zorluyorum bakalım ne olacak =)
hâlâ beklemedeyim......

programı tamamen kaldır nuldel ya da gforce programıyla regstry temizledikten sonra tekrar dene olmazsa format atıp işlemleri sırasıyla yeniden yap. arkadaşların verdiği çözüm kesinlikle başarılı..

emrexst

Üye
n97 oldu teşekkürler

_gambit_

_gambit_

Üye
hâlâ beklemedeyim......

Bendede oldu senin sorunun.İlk basta olmustu acılmıstı sonraları seninki gibi hata vermeye başladı söle yaptım

1-kaldırdım uygulamayı
2-3. dosyayı kurdum actım opps dedi üstüne
3-1.ci dosyayı kurdum üstüne
4-3.cü dosyayı kurdum actım opps dedi olmadı üstüne
5-2. dosyayı kurdum actım upgrade gelince exite bastım hemen ardından
6-3. dosyayı kurdum girdim oldu

YAni deniyerek oluyo belli bi çözümü yok :D anladığım kadarıyla 2. dosyada marifet var o 3. dosyayıda etkiliyo

1.2.3. dosyalar caprice77 arkadasın uploadladığı dosyalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt