Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_aky

Üye
bendede server sorunu devam ediyor ...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bendede server sorunu devam ediyor ...

mecburen ocak ayını bekliyoruz arkadaşlar şu an için başka çözüm yok. siteye mail atmamıza rağmen tek yaptıkları açıklama "ocak ayında çıkacak versiyonu bekleyin" oluyor.

mokoko1983

Üye
telefonum 5800xm. arkadaşlar bende de server sorunu vardı. şu an çatır çatır giriyo. ne yaptın derseniz; non-touch screen olan virtual keyboardla kullanılanı yükledim. sonra onu kaldırmadan üzerine bu sitedekini alpha 15194 sürümü sertifikalayıp kurdum. telefonu tekrar başlattım. skyfire ı açtım. ilk connecting yazarken sağ alttaki yeşil okey işaretine bastım. hata verdi. kapattım tekrar açtım. tekrar aynı şeyi birkaç kez denedim. ve açıldı. artık bütün sitelere giriyorum.

lahana1

Üye
evet arkadaşlar mokoko1983 ün dediği gibi yaptım. giriyor bütün sitelere server hatası vermedi. ben tel. kapatmadımda direk çalıştı. il önce Skyfire_v1.5.0.15168 sürümünü yükledim sonra bunu kaldırmdan yeni sürümü yükledim çalıştı.

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Evet bnde denedim şuan sorunsuz giriyor. lahana1 Arkadaşın dediği gibi Önce v1.5.0.15168 Sürümünü kurdum dha sonra Kaldırmadan v1.5.0.15194 sürümünü kurdum. Fakat beni baya uğraştırdı :) Önce v.68li sürümü kurdum snra v.94lüsünü kudrum girmemişti kaç kez kaldırdım denedim olmadı. Dha Sonra non-touch screen i ilk önce kurup dha sonra v.94ü denedim Telefonu kapattım açtım yine olmamıştı. Sonra yine v.68liyi kurdum, programı 1 kez çalıştırdım kapattım daha sonra v.94ü kurarak başarılı sonucu elde ettim. :) Tavsiyen için Teşekkürler mokoko1983

llakin1907

llakin1907

Üye
Evet bnde denedim şuan sorunsuz giriyor. lahana1 Arkadaşın dediği gibi Önce v1.5.0.15168 Sürümünü kurdum dha sonra Kaldırmadan v1.5.0.15194 sürümünü kurdum. Fakat beni baya uğraştırdı :) Önce v.68li sürümü kurdum snra v.94lüsünü kudrum girmemişti kaç kez kaldırdım denedim olmadı. Dha Sonra non-touch screen i ilk önce kurup dha sonra v.94ü denedim Telefonu kapattım açtım yine olmamıştı. Sonra yine v.68liyi kurdum, programı 1 kez çalıştırdım kapattım daha sonra v.94ü kurarak başarılı sonucu elde ettim. :) Tavsiyen için Teşekkürler mokoko1983

uğraşalım mı yani ?
kesin oluo ölemi?:D

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Bende oldu arada kapanmalarda olsa işimi görüyo Ocak ayına kadar idare eder ;D

caprice77

caprice77

Üye
Bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

llakin1907

llakin1907

Üye
harfiyen uyguladım ama connecting kısmında kalıyo en son :(

Sehzade

Üye
Bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
ellerine saglık yaptım oldu :yuru

kimi1179

Üye
verilen 3 dosyadan biri non-touch screen midir, değilse nerden bulabiliriz?

--------------- Ekleme ---------------

(non-touch screen) bahsettiğin programı nerden bulabilirz

caprice77

caprice77

Üye

1.ci dosya non-touch screen oyüzden verdim..

llakin1907

llakin1907

Üye
önce teldeki skyfire uygulamalarını kaldır sonra dediğim gibi sırasıyla yapmayı dene .

yaptım oldu şu an çalışıyor fakat arada unexpected eror veriyo artık idare edicez napalım :D
emeğinize sağlık...
merak ettiğim şey tamamen deneme yanılmayla mı buldunuz bu yolu ?:D

Janfedayi

Üye
Beyler İnglizce olarak Alpha versiyonun deneme limiti bitmiştir diyor bende..
Deli olmamak elde değil ya.. Varmıdır bir çözümü?

caprice77

caprice77

Üye
yaptım oldu şu an çalışıyor fakat arada unexpected eror veriyo artık idare edicez napalım :D
emeğinize sağlık...
merak ettiğim şey tamamen deneme yanılmayla mı buldunuz bu yolu ?:D

telefonum 5800xm. arkadaşlar bende de server sorunu vardı. şu an çatır çatır giriyo. ne yaptın derseniz; non-touch screen olan virtual keyboardla kullanılanı yükledim. sonra onu kaldırmadan üzerine bu sitedekini alpha 15194 sürümü sertifikalayıp kurdum. telefonu tekrar başlattım. skyfire ı açtım. ilk connecting yazarken sağ alttaki yeşil okey işaretine bastım. hata verdi. kapattım tekrar açtım. tekrar aynı şeyi birkaç kez denedim. ve açıldı. artık bütün sitelere giriyorum.

arkadaşımız buldu teşekkürler ben de dosyaları baya aramıştım forumdaki arkadaşlar aramasınlar diye link verdim.Bilgi paylaştıkça ve izlendikçe artar.

jackamo

Üye
sertifika hatası verdi :s

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye

Skyfire nin Resmi web sitesinden indirebilrsin.

Link :

Sitenin alt bölümünde Option 3 kısmından Nokia Non-touchscreen (Symbian S60, 3rd Edition) Seçeneğini seç ve Download'a basarak indirebilirsin.