bendede server sorunu devam ediyor ...
Evet bnde denedim şuan sorunsuz giriyor. lahana1 Arkadaşın dediği gibi Önce v1.5.0.15168 Sürümünü kurdum dha sonra Kaldırmadan v1.5.0.15194 sürümünü kurdum. Fakat beni baya uğraştırdıÖnce v.68li sürümü kurdum snra v.94lüsünü kudrum girmemişti kaç kez kaldırdım denedim olmadı. Dha Sonra non-touch screen i ilk önce kurup dha sonra v.94ü denedim Telefonu kapattım açtım yine olmamıştı. Sonra yine v.68liyi kurdum, programı 1 kez çalıştırdım kapattım daha sonra v.94ü kurarak başarılı sonucu elde ettim.
Tavsiyen için Teşekkürler mokoko1983
ellerine saglık yaptım olduBendede oldu şöyle :
1.dosyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.dosyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/
1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
harfiyen uyguladım ama connecting kısmında kalıyo en son![]()
önce teldeki skyfire uygulamalarını kaldır sonra dediğim gibi sırasıyla yapmayı dene .
Evet bnde denedim şuan sorunsuz giriyor. lahana1 Arkadaşın dediği gibi Önce v1.5.0.15168 Sürümünü kurdum dha sonra Kaldırmadan v1.5.0.15194 sürümünü kurdum. Fakat beni baya uğraştırdıÖnce v.68li sürümü kurdum snra v.94lüsünü kudrum girmemişti kaç kez kaldırdım denedim olmadı. Dha Sonra non-touch screen i ilk önce kurup dha sonra v.94ü denedim Telefonu kapattım açtım yine olmamıştı. Sonra yine v.68liyi kurdum, programı 1 kez çalıştırdım kapattım daha sonra v.94ü kurarak başarılı sonucu elde ettim.
Tavsiyen için Teşekkürler mokoko1983
verilen 3 dosyadan biri non-touch screen midir, değilse nerden bulabiliriz?
--------------- Ekleme ---------------
(non-touch screen) bahsettiğin programı nerden bulabilirz
önce teldeki skyfire uygulamalarını kaldır sonra dediğim gibi sırasıyla yapmayı dene .
yaptım oldu şu an çalışıyor fakat arada unexpected eror veriyo artık idare edicez napalım
emeğinize sağlık...
merak ettiğim şey tamamen deneme yanılmayla mı buldunuz bu yolu ?![]()
telefonum 5800xm. arkadaşlar bende de server sorunu vardı. şu an çatır çatır giriyo. ne yaptın derseniz; non-touch screen olan virtual keyboardla kullanılanı yükledim. sonra onu kaldırmadan üzerine bu sitedekini alpha 15194 sürümü sertifikalayıp kurdum. telefonu tekrar başlattım. skyfire ı açtım. ilk connecting yazarken sağ alttaki yeşil okey işaretine bastım. hata verdi. kapattım tekrar açtım. tekrar aynı şeyi birkaç kez denedim. ve açıldı. artık bütün sitelere giriyorum.
sertifika hatası verdi![]()
verilen 3 dosyadan biri non-touch screen midir, değilse nerden bulabiliriz?
--------------- Ekleme ---------------
(non-touch screen) bahsettiğin programı nerden bulabilirz