Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
teşekkürler gambit. deneyerek oluyor evet. sonradan hata verme olasılığı var bende sürekli hata veriyor ama kapatıp açıyorum bir iki kez sonra tekrar çalışıyor. en azından symbian v5 versiyonu çıkana kadar çözüm bu şekilde..

co123

co123

Üye
bendede oldu şöyle :

1.dosya

2.dosya

3.dosya http://www.maxicep.com/attachments/36266d1261516115/

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

kardeşimmmmm harikasınn!

amon35

amon35

Üye
programı kaldır nuldel ya da gforce programıyla temizle tekrar dene kardeşim.

ustam tam olarak nerden temin edebilirim bu dosyaları acaba nudelin v3 için olanını buldum ama farkedermi bilmiyorum :allalla:

muzombo

Üye
skyfire cannot connecting the server try again later diyo anlamadım

throner

throner

Üye
bunu bulan arkadasın eline ayagına kurbann allaahh supersiizz valla

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
skyfire cannot connecting the server try again later diyo anlamadım

Aynı Hata bendede var Kardesim:S:S:

programı kaldırın g-force programıyla sistemi temziledikten sonra yükleme işlemini tekrar en baştan yapın. olmadığı taktirde format atmanız gerekebilir. program çalışıyor arada bir hata verip çıkıyor bazen bende de aynı server sorununu çıkarıyor ama programı bikaç kez kapatıp açıyorum ya da telefonu kapatıp açıyorum çalışıyor.

tuncay89

Üye
slm arkadaslar bende nokia 5530 var ama
Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned ti acmiyor lutfen yardim ne yapa bilirim simdiden tesekurler :hmmm:ağlarım:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
slm arkadaslar bende nokia 5530 var ama
Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned ti acmiyor lutfen yardim ne yapa bilirim simdiden tesekurler :hmmm:ağlarım:

açmıyor derken?? tam olarak sorun nedir hata mı veriyor?

anresit

Üye
arkadaslar suan programı kurmakla ugrasmayın
Bu dedigim s 60 v5 telefonlar için gecerli. daha cıkmadı ocak ayı içinde cıkacak.

sitesine girin guzelce okuyun anlarsınız. 5 inci versiyonlar için daha cıkmadı diyor. bu ay içinde cıkacak
bosuna ugrasmayın. cıkınca bu siteden takip edersiniz

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaslar suan programı kurmakla ugrasmayın
Bu dedigim s 60 v5 telefonlar için gecerli. daha cıkmadı ocak ayı içinde cıkacak.

sitesine girin guzelce okuyun anlarsınız. 5 inci versiyonlar için daha cıkmadı diyor. bu ay içinde cıkacak
bosuna ugrasmayın. cıkınca bu siteden takip edersiniz

arkadaşım bunu zaten biliyoruz ve konuda belirttik. ayrıca programı biz çalıştırıyoruz işte arkadaşlar çözümünü buldu ve paylaştı emeğe saygı lütfen.

cngz68

cngz68

Üye
Teşekkürler.İ550w sorunsuz çalışıyor.

tuncay89

Üye
slm arkadaslar bende nokia 5530 var ama bir tulu skyfire yi kuramiyorum aynen dediniz gibi yaptim olmadi:ağlarım: lutfen yardim edin simdiden tesekurler

gencyazilim

Üye
Program denildiği yaptım, ilk önce olmadı, sonra tekrar sildim ve 3 programı tekrar yükledim 168 versiyonundan sonra çalıştırıp programı güncelleme isteyene kadar bekledim ve isteyince programı kapatıp 194 versiyonunu yükledim. ilk seferinde bunu yapmamıştım. Bu sefer bunu yapınca oldu.

Teşekkürler.

tuncay89

Üye
slm arkadaslar bende nokia 5530 var skyfire yi kuramiyorum nasil kuradilirim bildiniz bise varsa tapi yardim edin simdiden tesekurler :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

kam denerim senin dediyin gibi olsa valai bayram yaparim skyfire benim icin cok onemli saol kardes :kop:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
programi tamamen kaldirip tekrar yukle ilk bikac seferde hata verirse telefonu yeniden baslat. sonucu paylasirsan sevinirim

tuncay89

Üye
slm. GECYAZILIM tam sizin dediiniz gibi yaptim ve simdi catir catir giriyor supersin cok saol kardes hepinize tesekur ederim guzel bir paylasim di cok saolun :bye2:

slm. EPZIlONOM cok saol aynen oyle yaptim siimdi cok iyi az once ki dostumuz da soyledi cok saol kardes tesekur ederim paylasim icin cokk saol :sarıl:

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayrli olsun kardesim su anda skyfire'mdan cevap yaziyorum :D

nickcurran

Üye
format attım harfiyen uygulayıp yükledim sonuç başarılı :D -n97-
şu anda girmiyor. :bilmm
service temporarily unavailable. please try again. (10.100.120.204_68535)
düzeldi gene arada gidip geliyor demek