Bu programı kullanmak isterdim fakat telefon n70. Bunun için olanı yokmu acaba
özellikle wi-fi kullanan arkadaslar icin tavsiye ederim bu proghramıteşekkürler kardeş umarım sorunsuz çalışır
i550 i bilmmiyorum ki nasil yardimci ıolayim o soruna geldin mi herkeste oluyor ve programi actiginda birsey yuklemesi gerekiyor onra duzeliyor dostum..slm esıntı bende de i550w var nokıların çalıştırdığı programları çalıştırıyor s60 9.2 v3rd işletim sistemi var sorun os pipes dosyasında os pips 1.01 dosyazı lazım bu konuda yardımcı olabılırmısın
kardeş ben os pipe eklentisinide yukledim ancak bi yanıt alamadım....i550w işletim sistemi n82 nin birebir kopyası diyebilirz hatta artıları bile var 329 mhz cpu gibi ...ancak suana kadar...yukledıgım hiç bi dosyada sorun yasamadım..sanrımı bu program symbianlı teller için deil...sadece nokia teller için uretilmiş..bunu hackleyebilirlerse cok guzel bişi olur walla![]()
musty kardes arastırmaya devam edelim i550w nokıaların aynısı menüsünden rehberıne kadar hızıda çok iii

yükledim olmadı telefon programı açamadı Hiç tavsiye etmiyorum bu programı boşuna zaman kaybı şimdilik uğraşmayın derim.kendi sitesinden cep telefonuna link gönderip ondan sonra programı yüklememize ve kullanmamıza izin veriyor.Sitedende Şimdilik Türkiye Oparetörlerine Link geönderemiyor.Türkiye KAtegoride yok CANADA AMERİKA İNGİLTERE VAR. TÜRKİYE VE bir çok ülke yok uğraşmayın boşuna zaman kaybı.......teşekkür ederim link içinde benim daha önce yaşadığım bir sorunu yazaçağım skyfire hakkında.bende n95 8gb var bu programı telefona kurdum ve bazı sitelere girdiğimde program kandini kapatıyordu,niçin böyle bir sorun yaşadığımı halen anlayamadım.Bu programı gene telefona yükleyeçeğim gene aynı sorunu yaşarsam artık telefondan tekrar silmek zorunda kalaçağım.

dostum bende de aynı sorun var. 30 kere kaldırıp kurdum. hatta şuanda web sitesinde en son sürümü var onu da indirdim. ama ses yok. bütün ayarlarına baktım yok. biri artık yardım etsin lütfen.ya arkadaşlar n95 8 gb telefonumda canavar gibi çalışan program şimdi sessiz çalışıyor ne yaptıysam ses çıkmıyor,ayarlarda mute de işaretli değil,çözemedim bir türlü....