Skyfire v0.85.8000 S60v3 *updated*

Sponsorlu Bağlantılar

m_baran

Üye
selam arkadaslar n81 e yukleyen varmı? dahili bilesen diye mesaj veriyor.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar n81 e yukleyen varmı? dahili bilesen diye mesaj veriyor.

Dostum ilk önce yüklemeden daha öncekini kaldırman gerkeiyor..Saygılar iyi bayramlar dilerim..

--------------- Ekleme ---------------

Bu Programı N80 Telefonda Sorunsuz Kullanan Arkadaşlar Varmı ?
Bazı Yerlerdede Bu Programın N80 İle Uyumlu Olmadığı Yazıyor...Ekran Boyutu Olarak Uygun Değil Yazıyordu...

Yüklerken Symbian Pips Bileşeni Eksik Yinede Devam Edilsinmi Dedi Tamam a Bastım Ve Yüklendi...Ama Program Menüye (Klasörüm) Eklendi...Açtım Ve Acccept e Tıkladım İşte Gelen Her Yazıya Evet , Tamam Dedim...Bağlantıyı(Wireless) Seçtim Ve Sorunsuz Çalıştı...Hemen Youtube u Denedim Açıldı , Ve Videolar İzlenebiliyor ...
Çok Teşekkürler Programı Veren Ve Düzenleyen Arkadaşa...

Güle güle kullan dostum ..Saygılar..iyi bayramlar...

Suemer

Suemer

Üye
Teşşekkürler

ecuut

ecuut

Üye
program 10 üzeinden 10 numara bir program tüm n serisi telefonlara kesinlikle tavsiye ediyorum,ben buradan indirip kurmadım isteyen telefondan skyfire.com(başında www. yok) buraya gidip download edebilir,gerçekten tüm beklentileri karşılıyor,mesela nokia n95 8gb telefonumda artık tüm tvleri netten wirless sayesinde rahatça izliyorum.
Benim tek sorunum tv filan izlerken her 20 saniyede bir yön tuşlarına basıyorum,yoksa ekran kararıyor,bunu çözebilen varsa süper olur....

bnm de n95 8g ama malesef denediğim btn yollardan sonuç alamadım ayrıntılı bi msg atsan da bende kurtulsam şu sky takıntısındaaannn :vur

onurabii

Üye
ben yüklemeye çalıştım fakat sertifika hatası verdi. Yardımcı olabilecek var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Link çalışmıyor

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ben yüklemeye çalıştım fakat sertifika hatası verdi. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşım telefonu hack lemen lazım o halde forumda aratabilirsin..Saygılar..

Link çalışmıyor

Link değilde alttaki progrmaları yuleyebilirsiniz rapidshare hemen siliyor yuklediğimde :(

bnm de n95 8g ama malesef denediğim btn yollardan sonuç alamadım ayrıntılı bi msg atsan da bende kurtulsam şu sky takıntısındaaannn :vur

Mesaj olarak ayrıntılı bi şekilde anlatırsan cevap verebilirim..Saygılar..

zeyunal

zeyunal

Üye
dostlar bu da benden olsun Skyfire v0.85.8084 s60v3 linki

carixma

Üye
bu tarayıcı üstüne tarayıcı tanımam opera halt etmiş.. tüm flasları videoları ve canlı tv yayınlarını açıyor mütiş.. E51 e yükledim çalışıyor.. :oke:Sertifika hatası almadım çünkü teli hacledim.. :)

seydiaa

Üye
ya arkadaşlar n95 8 gb telefonumda canavar gibi çalışan program şimdi sessiz çalışıyor ne yaptıysam ses çıkmıyor,ayarlarda mute de işaretli değil,çözemedim bir türlü....

mantas

Üye
samsung i550 ye kurdum.. kurulumda sorun yok bikac sey daha kurdu symbian pips saglayici nokia diger c SSL filan ama programi actigimda logo gorunuyor ve starting up sora bianda Exiting please wait yazisi cikip kapaniyor acaba bir i550`dede symbian s60 9.2 3rd 3.1 var calismasi lazim normal sartlarda.. kullanan varmi ?

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
bu tarayıcı üstüne tarayıcı tanımam opera halt etmiş.. tüm flasları videoları ve canlı tv yayınlarını açıyor mütiş.. E51 e yükledim çalışıyor.. :oke:Sertifika hatası almadım çünkü teli hacledim.. :)

Bendensin dostum aynen öyle kolay gelsin..Saygılar..

ya arkadaşlar n95 8 gb telefonumda canavar gibi çalışan program şimdi sessiz çalışıyor ne yaptıysam ses çıkmıyor,ayarlarda mute de işaretli değil,çözemedim bir türlü....

Kaldırıp tekrar yükleyebilirsin sorun gidecektir eminim.Kolay gelsin..

samsung i550 ye kurdum.. kurulumda sorun yok bikac sey daha kurdu symbian pips saglayici nokia diger c SSL filan ama programi actigimda logo gorunuyor ve starting up sora bianda Exiting please wait yazisi cikip kapaniyor acaba bir i550`dede symbian s60 9.2 3rd 3.1 var calismasi lazim normal sartlarda.. kullanan varmi ?

Samsung için birşey diyemem kusura bakma kolay gelsin..Saygılar..

kafkasor

Üye
e60 da denedim. sim takılıyken wlan ile wap çakısıyor ve açılmıyor loading... yazısı çıkıyor telefonu hatsız konumuna aldım sorunsuz çalısıtı wlan ile

paylasımın için tesekkürler dostum

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
e60 da denedim. sim takılıyken wlan ile wap çakısıyor ve açılmıyor loading... yazısı çıkıyor telefonu hatsız konumuna aldım sorunsuz çalısıtı wlan ile

paylasımın için tesekkürler dostum

wlan için zaten babacan :) gprs wap için tavsiyem her zaman opera minidir ..Saygılar..

mantas

Üye
ayrica skyfire`I kullananlar bir guvenlik uyarisi yapiyim.. skyfire server bazli calistigi icin yani sizin bookmark`larinizi sitelerde girdiginiz kullanici isim ve sifreleri hep kendi server`i uzerinden iletiyor buda butun trafigin kayit altina alindigini gosterir zaten bedava olmasinin sebebide kismen bu.. o yuzden cok onemli isler icin bankacilik uygulamalari gibi yada farkli seyler dikkatli kullanin..

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ayrica skyfire`I kullananlar bir guvenlik uyarisi yapiyim.. skyfire server bazli calistigi icin yani sizin bookmark`larinizi sitelerde girdiginiz kullanici isim ve - hep kendi server`i uzerinden iletiyor buda butun trafigin kayit altina alindigini gosterir zaten bedava olmasinin sebebide kismen bu.. o yuzden cok onemli isler icin bankacilik uygulamalari gibi yada farkli seyler dikkatli kullanin..

Teşekkürler dostum bizlerle paylaştıgın için..Saygılar..

enkaradag

Üye
az önce yükledim E65'te sorunsuz çalışıyor.sayfayı önce server yorumluyor, bize sadece görüntü dönderiyor. böylece hiçbir activex veya tarayıcı eklentisi gerekmiyor. mantık süper..

Benim gözüme çarpanlar şunlar;

dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var

ilki güvenlik, mantas'ın dediği gibi kesinlikle güvenli değil. yani bir banka hesabına erişecekseniz skyfire sunucusu sizden önce banka hesabınızı görüyor. gördüğü şeyi size yansıtıyor. siz de bilgilerinizi skyfire sunucusuna gönderiyorsunuz, o sizin yerinize erişmek istediğiniz yere gönderiyor.

ikincisi bol bol metin olan sayfaları geziniyorsanız, metin alanlar mobil tarayıcıya görüntü olarak dönüyor, dolayısıyla aslında birkaç bytetan oluşan bilgiyi görebilmek için onlarca katı veri transferi yapabiliyor. dolayısıyla gprs ile kesinlikle kullanılmamalı

üçüncüsü görüntü transferi altyapısıyla çalıştığı ve telefon belleğini kullanmadığı için sayfada aşağı yukarı scroll, zoom in zoom out yaparken bile veri transferi yapıyor.

Sonuç olarak tavsiyem, wifi ile video stream leri izlemek dışında hiçbir iş için kullanmayın.

Video olayında zannediyorum yegane çözüm. Ancak bilmek gereken, pc de bir vidyoyu izleyecekseniz, tarayıcı vidyoyu bir kereye mahsus olarak yükler tekrar izleyecekseniz başa sarıp izlersiniz bunu yaparken herhangi bir transfer yapılmaz. Skyfire da dikkat ederseniz youtube da aynı vidyoyu birkaç kere izlediğinizde her nekadar ekranda tekrar birşey yüklemiyormuş gibi görseniz de yeniden tekrar izliyormuş gibi transfer yapılıyor ki wifi modeminizin ışıkları da şıkır şıkır yanıp sönerek bu durumu tastikler. Kotalılar az biraz dikkat etmeli

Saygılar
Ender Karadağ

endera

Üye
arkadaşlar, bu programla... pc de share edilmiş bir klasore erişip.. o klasor içindeki filmi veya mp3 izleme yada dinleme yapabilirmiyiz... yada sadece klasoru gorebilirmiyiz.

Üst Alt