Skyfire v0.85.8000 S60v3 *updated*

Sponsorlu Bağlantılar

lee67

Üye
ben sitesini türkçeye çevirip baktım lg ve samsung symbianlar çalıştırmaz diyor

xitforum

Üye
evet ben de samsung i550 kullanicisiyim, ayni sorun bende de basgostermekte. Locating ardindan authenticating yazip devaminda surekli ikisi arasinda tekrar yapiyor. SItesindeki aciklama konusunda haklisiniz, LG ve Samsung symbian 3rd telefonlarda calismaz diyor.

Muhtemelen bizdeki sorun, nokialarda olmayan bi eklentiden kaynaklaniyordur (P.I.P.S olmadigi kanaatindeyim). Mailler ile baski yaparsak eger (nokia ile ozel bi anlasmalari yoksa symbian 3rd kapsaminda) bizim de telefonlarin desteklenecegine inaniyorum.

eraycay

Üye
arkadaslar bende de N95 var ve ses sorunu bende yaşadım ama cok kolay bır yolu var
skyfırede menü kısmana tıklayınca settıngse gırelım ve cıkan sayfada klik atılmıs sadece bır yer var oraya bır kere tıklayalım o klik kaybolunca uyarı gelecek skyfıre cıkıs yapın dıye exit ıle cıkıs yapın tekrar gırın ve oldu artık ses sorunu kalmamıstır bu arada aynı yerden gırınce klık işaretının orda kaldıgını gorebılırsınız ama sorun degıl artık vıdeoların ses sorunu cozulmustur

besiktasli34

besiktasli34

Üye
elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim,bende N73 ME var proyu yüklerken bi bileşenin eksik yinede yüklensinmi dedi kabul ettim bir kaç defa denedim ama tekrar etti,program açılır gibi oluyor ama açılmıyor 0.9 uda denedim aynı şey oldu nedeni ne acaba yardımcı olursanız memnun olurum iyi çalışmalar.

djdarth

Üye
Bu nokia n80de çalışıyormu

nurisim

nurisim

Üye
saol

serdarserdar1

Üye
arkadaslar

nokia 5800 telefonum var ama skyfire i kuruyorum fakat next ve cancel yazisi cıkıyor calistirdigimda bu ekrani gecemiyorum. acaba dokunmatik oldugu icin mi bu konu da yardimci olacak biri var mi

lütfen rica edecegim

bqr

Üye
link ölü

serdarserdar1

Üye
arkadaslar

nokia 5800 telefonum var ama skyfire i kuruyorum fakat next ve cancel yazisi cıkıyor calistirdigimda bu ekrani gecemiyorum. acaba dokunmatik oldugu icin mi bu konu da yardimci olacak biri var mi

lütfen rica edecegim

--------------- Ekleme ---------------

bi allahin kulu da cevap yazsin yahu

gookhangungor

gookhangungor

Üye
arkadaşlar link ölü ama cebinizden adesine girip cepten indirdiğiniz zaman problemsiz bir şekilde en son güncel ve sorunsuz hale getirilmiş olan skyfire yi indiriebiliyorsunuz vede sertifikasız. tv,video vs izleyebiliyorsunuz şimdiden kolay gelsin :D 14.01.2009 biraz önce yaptım .

--------------- Ekleme ---------------

bu arada cepten girdiğiniz zaman telefonunuzu tanıyor.ve sanırım tanıdığı zaman problem olmuyor. w.lanı olan denesin derim :)

ramses_1634

Üye
saol ya teşekkür

alllahsiz

Üye
mrb şu konuyu ne olursunuz bilen varsa 1 aydır araştırıyorum şimdi NOKİA 5800 EXSPRES MÜZİK MARKALI cep telefonuna skyfireyi yüklüyorum açılıyor ekrana geliyor OK VE CANCEL seçenekleri geliyor fakat onları tıklayamıyoruz sadece ben diil hemen hemen bütün nokia 5800 kulanıcıları dokunmatik eran olduğu içinmi yada skyfire henüz dokunmatik ekran için bir sürüm hazırlamadımı arkadaşlar nokia 5800 için skyfire varsa yada 5800 telefonunda skyfireyi çalıştıran varsa yardımcı olursa çook sevinicez yardım acil

alllahsiz

Üye
ya arkadaşlar yardım edicek bi allhın kulu yomudur varsa paylaşın

lee67

Üye
i550 kullananlar skyfire alpha yükleyin çalışıyor hemde süper ilk açışlışta bi kaç defa hata veriyo audiotherad_0 diye bir şey yazıyo kapanıyo ama tekrar deneyıp denerken ben tuşlara bastım sıfıra falan çalıştı sizde deneyın sabırlı olun çalışıyo kolay gelsin

byilmazZ

byilmazZ

Üye
teşekkürler kardeş :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşşar N96 da çalşıtıda bu program N80 de çalışırmı

lee67

Üye
i550w kullananlar sitesinden ceple son sürümü indirdim kurdum hiç sorunsuz çalışıyor duyurulur

mustafapacali

Üye
eyvallah

fage_32

Üye
hangisi ?

fatih34x

Üye
lınk olu ayrıca n93 dede calısıyor bu eksık bılgı vermısınız

Üst Alt