Skyfire Alpha 1.5.0.15168 S60 5th unsigned Web Browser..(Youtube Video İzleme)

Sponsorlu Bağlantılar

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
teşekkürler nadir abi. harika paylaşım
1.5.0.15194 versiyonunu buldum konu olarak da paylaşıyorum ancak wlan üzerinden bağlanmıyor deneyip sonuç alan arkadaşlar lütfen paylaşsınlar.

Konu Olarak nerede paylaştınız acaba forumda göremedimde. Ona göre deneyip sonucu belirteyim.

FQXT

FQXT

Üye
Bu program cıktıgı zaman ucretsızmı olacak ? Bırde program calısmıyor artık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıktığında ücretsiz olacak..bunu kurunca güncellemeyi kapatın..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar yalnız bağlantı sorunlu. wlan üzerinden de bağlanamıyorum server hatası veriyor sürekli..

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Keşke güncelleme çıkartmasalarmış ozaman eski sürümü daha başarılıydı ;D Neyse artık ocak ayını beklicez artık tam sürümünü.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bu verilenler symbian v3 için zaten, v5 ocakta çıkıyor. mecburen bekleyeceğiz... inşallah çıkacak sürümde server sorunu yaşamayız.

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye

Buldum Çinlilerin Sitesinde denedim sninde dediğin gibi Server hatası var. İnş bu sorunu çözmek çn en yakın zamnda bi güncelleme daha sunarlar.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamam işte bu. iki kez konu açtım ama hala eklenmedi. kendi serverı üzerinden bağlanmaya çalışıyor diye biliyorum tam olarak bununla ilgili bilgim yok ama sorunun bundan kaynaklandığını söylüyorlar.

FQXT

FQXT

Üye
tam sürümde flash videolar ızlenebılcekmı yanı fılm sıtelerınden veya dızılerden ızleyebılecekmıyız yoksa youtube ve facebook sıtelerınde sınırılımı kalınacak bılgınız varmı ? yıllardır opera kullanıyorum cepte skyfıre yı bılmıyordum mobıl tarayıcılara bakısımı degıstırdı ocak ayını bende sabırsızlıkla beklıyorum

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Sınırlama yok FlashPlayer10 u destekliyor. Her siteden video izleyeblir flash tabanlı site veya uygulamaları görüntüleyebilrsinz. Bende opera kullanıyorum daha görsel ve Opera Turbo ile Baya hızlı açılıyor sayfalar. Pencere Sekmeleride gayet kullanışlı ama video izLeyeceğim zaman skyfireden girerim artık çünkü Flash bazen şart oluyor :) Tam sürüm için ocak ayını 4gözle bekliyorum ;D

llakin1907

llakin1907

Üye
ocağı iple çekiyoruz ! :)

mrdem36

Üye
hocam skyfire ı yüklemeye çalışıyorum ama sertifika hatası verdi nasıl yükliycem lütfen yardım :((((

--------------- Ekleme ---------------

tel 5800 bu arada

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika alman gerekiyor..

signedlı olanı ekledim arkadaşlar..yani direk telefona kurabilirsiniz..

okeymax

Üye
sertifika alman gerekiyor..

signedlı olanı ekledim arkadaşlar..yani direk telefona kurabilirsiniz..

peki nasıl sertifika alabilirim acaba pek anlamıyorumda bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim

FQXT

FQXT

Üye
GUNCELLEME SONRASI PROGRAM KURARKEN SERTIFIKA SORUYOR ONU DIYORSAN OLMUYOR BENIM 5800 HACKLI OLMASINA RAGMEN YEMEDI SERTIFIKAYI,PROGRAMI AZ BI SURE KULLANDIM TAMAM DEDIM OLAY BITMISTIR AMA GUNCELLEME YAPTI RUYA BITTI :d

Sehzade

Üye
ellerine saglık cok isime yaradı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerdekullan kardeşim..

cenazeci123

cenazeci123

Üye
saolasın kardeş...