Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

libero42

Üye
kardeşim ben skyfire yukleyemiyorum bana yardımcı olabilirmisin yanlız ben yurtdışındayım problem olurmu şebekeden dolayı şimdiden teşekkürler

ece9292

Üye
slm arkadaslar bende yaklasik 7-8aydir skyfire kullaniyodum ve cok da memnundum ancak artik ülkemizde kullanimi kaldirilmis sanirim benimde 2haftadir acmiyor telefondan kaynaklanan bir sorun degil herkeste öyle.
Simdi sorun videolari artik nerden izleyecegimizz nokia e63 modelinde video acabilmek icin onerdiginiz bir program var mi?

kendal_47

kendal_47

Üye
Eline sağlık güzel on numara olmuş ...benim bir sorunum var n82 de dosya yüklerken çok zorlanıyorum çoğu dosya yüklenemiyor yardım ederseniz çok güzel olur şimdiden teşekkür

mfdn

mfdn

Üye
arkadaşım eline sağlık güzel paylaşım ama bir türlü bağlanamadım intenete wirelles kullanıyorum cauntry.k diye biten bir hata mesajı alıyorum yardımcı olursan sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sertifika hatası veriyo bide proları yüklerken unsignet veya telefonun hacli olması gerektiğini yazarsanız sevinirm genede güzel paylşım eline sağlık sertifikalatacaz artık

valcor

Üye
internete bağlanmıyor..hata veriyor...

karakule100

karakule100

Üye
teşekkürrlerr n73 sorun yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu N73 te sorun çıkmıyor hayret.

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar bilgi paylaşın hattınız ney bağlantı noktası ney ayarlarınız ney .nası sorun çıkmıyor.skyfire klasörünü paylaşşın.,içindekileri ellemeden

samanxx

Üye
mhb arkaşım sorularınızı bana gönderebilirsiniz demişsin

Ben nokıa n73 cep telefonum var gelen masejlarımın sesli olarak okunmasını istiyorum..

[email protected]:oke:

hsilopi

Üye
E71 e yükledim çalışmıyor.
açıldıktan sonra otomatik olarak kapanıyor program

last321

Üye
n73 te sornsuz girmekte.

Flexi54

Üye
arkadasım kac kere denedim hiç bi değişiklik yok telefonum e71 hala aynı htayı alıyorum contry july 2010 falan cıkıyo baska yolu yokmu sitede bulunan tüm yöntemleri deenedim helloOX2 ile hackledim telefonu spb tv için oda hata verdi hiç Bişey anlamadım bu telefondan yokmu bunun yolu

vedikucuk

Üye
eline sağlık

bugraodabasi

Üye
n79 da çalışmadı sertifika sorunu dio

cerkez1994

cerkez1994

Üye
e61 yüklenmedi

parlamentt

parlamentt

Üye
eline saglık...

--------------- Ekleme ---------------

yükleme hatası veriyo

hakan_wanted

hakan_wanted

Üye
evet sertifika sorunu weriyor. bende e72 kullanıyorum

hemre42

Üye
ya arkadaslar skyfire gibi mükemmel bi browser bulan yokmu aramadigim yer kalmadi:hmmm

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar sertifika sorunu olanlar buraya yazmasın sertifika bölümü sistem hack te burda bizim derdimiz başka

bunyo61

Üye
x6 da sertifika hatası diyor nasıl yapcam onu bı yardım eder msın

Üst Alt