Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!
E71 de sertifika hatası alıyorum çözümü varmı acaba?
faruktml
Üye
Nokia X6-00 Modeli İçin olanı yokmu bu programın ?
emr1342
Üye
ya arkadaşlar e 72 aldım fakat video izleyemiyorum bu programı yükledim telefona attım ''sertifika hatası'' diye bişey diyor telefonda cepte sorunsuz sınırsız bi internet istiorum lütfen yardımcı olun..
crf-10ur
Üye
s.a kardes bana yardmcı olursan sewinirim skyfire yükledm ancak hata weriyor anlamadm :S
tazmania35
Üye
n95 8gb kullaniyorum bu programi indirdim fakat sertifika hatasi veriyor bu sorunu nasl cozebilirim ustadlap*rdan yardim bekliyorum. Pc.im yok sadece n95 im ve internet baglantm var simdiden tesektr ediyorum
mutafik
Üye
Kardeş eline koluna sağlık böyle güzel bir paylaşım görmedim.facebook videolarını oynatabiliyor.Emeğine sağlık
mccls
Üye
Setifika Hatası Veriyor ... Çalışmıyor Bu
arkee
Üye
yaw arkadaslar sankı bitek bu program sertifika hatası verio haaa. hata alanlar ne yuklerse hata alırlar. telefonunuzu sertifikalandırın yanı h*ackleyin önce biii e72 almıslar dünyadan bi habersiniz yaa
benım problemım neden baglanamıorum ben versiyon 410 yaptım e71 de telekurdum baglantı sorunu verio nedennn?????
reoksit
Üye
teşekkürler
alis0707
Üye
sertifikat hatasi diyo
ragan61
Üye
emeğine sağlık kardeş
bolenoxx
Üye
bende 5800 var ve sertifika hatası veriyor..acil yardım