Skyfire 1.5 Türkçe son versiyon üstelik artık türkçe..!! GÜNCELLENDİ..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
o zaman ingilizcesini yükleyin yada gidin sertifika alın o konular burda değil sistem hack bölümünde

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/ kardeş ya ingilizcesini yükle yada bu linkten sertifika alma yollarına bak buraya sertifika sorunlarını yazmayın .tabi hata verir program sertifikalı değil de ondan

okankoc

okankoc

Üye
mükemmel bir program tsk edrm:oke:

ekspermesut

Üye
teşşekürler fakat sertifika istiyor bu bu sitede sertifika istemeyen program yokmu varsa nerden buluruz

nihatanilir

Üye
sertifika sorunu dio napcaz ya..

KELGER

KELGER

Üye
[ı][sıze=4]arkadaşlar sertifika ile ilgili yukarıda yazı var görmüyormusunuz [/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]sertifika ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın[/sıze][/ı]

halilaltungul

Üye
hocam tesekkurler ellerinize saglık ama olmadı n95 8gb 1 hazirandan itibaren kapatilmistır dıyor

okankoc

okankoc

Üye
:eheSÜPER:ehe EMEGİNİZE SAGLIK TESEKKÜRLER (MAXİCEP)

alperen_ulusan

Üye
skyfireyi nasıl indirebilirim

bayosman

Üye
arkadaş ben yükledim fakat çalışmıyor servis saglayıcınızla görüşün diyor neden acaba

serhat_dogfb

Üye
Bosuna ugrasmayin millet 1 temmuzdan itibaren skyfire ulkemizde calismiyor.. ona en yakin hatta daha bi program olarak uzardweb var ama onun symbian destegi yok.yanlizda wmobile ve android isletim sistemlerinde calisyor.Bn bolt browser i kullaniyorm.ne skyfire kadar kadar hizli ne de onun gibi video destegi var.biraz sorunlu ama avantajli yonleri de cok..
Skyfire in anternatifini cok aradim ama yok... Opera mini, opera 10.1, bolt browser ... Hepsini yukleyin en cok hangisi uyarsa artik... elimiz kolumuz bagli...

eLissa_06

Üye
5800da sertifika hatası dio

werse321

Üye
teşekkür...

karakule100

karakule100

Üye
Sky deki sorun duzelirmı acaba ileride bütün yolları denedim yine uyarı veriyor

SquLL

SquLL

Üye
Tskler çok saolun

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
güncellendi derken 1 temmuzda ki hata sonrası mıgüncellendi

pekeron

Üye
skyfire turkceyı ındırdım ama sertıfıka sorunu servıs saglayıcınızla gorusun dıyor..nyapmam gerekıyor?
Bu arada bende yuklu olan skyfıre 1temmuzdan berı calısmıyor

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
bu olan sky fire snnkinden eski sürüm 1 temmuzdan sonraki güncellenmiş hali değil yani

matela

matela

Üye
of be skyfireden lig maclarını izleyip tv baglardım ama artık olmuyor skyfire çalışmıyor tüm sürümlerine prefs yükledim dns yaptım gene olmadı :ağlarım:

sonkral861

Üye
teşekkürler...

aryscat

aryscat

Üye
Sky fire sağlam kapattı. Artık türkiyeden girilmiyor. Boşuna uğraşmayın

Üst Alt