• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Skyfire 1.0 / İndir / Download / Yükle ( Windows Mobile, Symbian )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skyfire 1.0 / İndir / Download / Yükle ( Windows Mobile, Symbian )
Opera Mini’den sonra, ençok kullanılan mobil web tarayıcısı olan Skyfire 1.0 sürümü ile mobil internet severler için indirime sunuldu.

Cep telefondan internete bağlanan kullanıcıların, ençok kullandığı mobil web tarayıcılarından biri olan Skyfire bugün itibari ile tam sürümüyle birlikte indirime sunuldu. Opera Mini’deki gibi zoom fonksiyonu ile daha iyi bir görüntü sunan tarayıcı ayrıca bir önceki sürümüne göre performans olarak da çok iyi.

Desteklediği işletim sistemleri;
• Windows 5 ve 6 ( Dokunmatik veya normal ekranlı cep telefonları için ),
• Symbian E ve N Serisi ( Dokunmatik veya normal ekranlı cep telefonları için ),

Skyfire 1.0 sürümüne bu ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Genzo * ve hellboy_hakan20

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
link te sorun var galiba indirme sürekli olarak hata veriyor...
saygılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

dogrufeyzi

Üye
5800 da calisiyomu eski surumu dokunmatigi desteklemiyodu bundada o sorun var mi?

alllahsiz

Üye
dostum yükledimde sertifika izin vermiyor diyor napıcaz şimdi paylaşım içinde soal

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N80 de çalışırmı

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Linkte sorun var herhalde.Indirme işlemi bittiğinde dosya bozuk diyor.Bu programı çok istiyorum.Ne yapacağız ya.

waycell

waycell

Üye
arkadaşlar linkte ve programda sorun yok hatta sertifikada bile sorun yok.teşekkürler

aykuttaze

aykuttaze

Üye
n79 da çalışır mı

ahm_272

Üye
çok teşşekkür ederim ama inşaallah samsung da da çalışır

maviili

Üye
tskler kardesımm yaaa :)

sakut

sakut

Üye
ben kurmayı beceremedım ya yardım edın lutfen pda telefonum var ordakı ındırden ındırıyorum ama tel kurmayı anlamadım 5/6 dosya var setup felan var acıkyorum de kurulmuyor program. yardım lutfen

alicoan

Üye
skyfire samsung star açarmı acill cewap plss

Aziz™

Aziz™

Üye
link gayet sağlam.teşekkürler

bysirri

Üye
sağolun

efsane68hakan

Üye
slm arkadaslar skyfıre da sorun yasıyorum indiremiyorum ondırıdıgım yerde cap dosyası olarak görüyo sis yok bulamadım yardımcı olur sanız sevınırım

coskun6048

Üye
We're sorry, Skyfire is not currently available in your country

diyor 5800 xpressmusic telefonda

renuma

Üye
süper ytaaaaaaaaa

husomen

Üye
link nerde kardeşşşş... ben haalaa bulamadım..

GhostMahir

GhostMahir

Üye
web sitesinde barkod war onu telefona okutuyorum adresi weriyor ordan giriyorum ama site not fount 404 hatası weriyor mobilden girincede we're sorry, Skyfire is not currently available in your country. elinizde warsa siteye uoload edebilirseniz çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt