Samsun55''
Üye
ne gericiligi yahu ? utanmadan sokakta sevisince ilerici mi oluyorsun halil ? face'e giriyorsun fotolardaki yorumlara bakıyorsun yok "dadlum" yok "kujum"
senin özünde bu mu vardı ??
ama halil sen özünü unutup gericilige karsıyım diyorsan sana söyleyecek bi söz yok.
(gericilikten kastın nedir anlamıs da degilim)
ne gericiligi yahu ? utanmadan sokakta sevisince ilerici mi oluyorsun halil ? face'e giriyorsun fotolardaki yorumlara bakıyorsun yok "dadlum" yok "kujum"
senin özünde bu mu vardı ??
ama halil sen özünü unutup gericilige karsıyım diyorsan sana söyleyecek bi söz yok.
(gericilikten kastın nedir anlamıs da degilim)
onu bunu bırakın şimdiki nesilin çoğu hazırcı hiçbir şey üretmiyor,Hayatı sadece ye, iç, s*çtan ibaret olduğunu zannediyor pek çoğu
ben özümü unutmadım.. sen benim profilme girmiş adam değilsin boş konuşuyosun..
ben türkçeyi katleden biri değilim.. mesajlarda bile kısaltmasız yazmaya dikkat ederim.. meşgul değilsem , hızlı yazmıyosam yazım kurallarına uyarım.
zaman geçiyor.. biz daha yok yolda öpüşmeyin yok kafanızı kapatın.. vs... derken millet uzaya çıkıyor.. sonra türkiye neden gelişmiyo. neden ab almıyo..(siyasi nedenler çok tabide)
kimseyi yaptıklarından dolayı kafir ilan edemeyiz. ki ben asıl o kafasına türban takıp gezenlerin dini böyle bi şekilciliğe alet ettikleri için iyi görmüyor..
dinde şekilcilik yoktur. eğer dine girceksek..
özentiliğe gelirsek, daha öncede yazdım. bu ülkede bir zamanlar ispanyol paça denen şey vardı. ozaman toplumda bi değişme yokmuydu, vardı. ozamanda aynı konuşmalar geçiyordu.
demem o ki her dönem böyle şeylerle vakit kaybediyoruz. bu geriçilik değilde ne
giyim tarzı eleştiriliyo.. peki kaçımız kot giymiyo.. bu bizim geleneğimizmi... ??
Küfürsüz cümle kuramıyorlar.
Söze küfürle başlıyorlar, küfürle bitiriyorlar.
boş konuşuyorsun diyorsun da sacma sapan konulara ceken sensin bunun da herkes farkında.
bu konunun türbanla ne alakası var ? neyle bağdaştırıp da türbana getiriyorsun olayı ?
Millet Türbanı çıkarınca mı çağdaş ülke olacağız ??
ayrıca özentiligin kotla ceketle ilişkisi ne ?
bir Türk kumaşı bulmamışsa kumaş pantolon giymeyecek miyiz ?
eger sen böyle düsünüyorsan hakkaten gerici olan sensin.
Sovyet Rusya gibi dıştan alım satımı bırakıp kendi malımızı kendimiz üretmeye kalkarsak bizim de sonumuz aynı.
öyle bir duruma geldikki. neredeyse zina bundan böyle serbest olsun diyecekler.
...
[/CENTER]
Bu Kural Bende Yok Olmazda[/B]
--------------- Ekleme ---------------
AB ye Girmek İçin Sokakta Öpüşmelimiyiz ?
Konu Çok GerildiSakin Olalım Bir Tartışma İçin Birbirimizi Kırmayalım
Konu Çok GerildiSakin Olalım Bir Tartışma İçin Birbirimizi Kırmayalım
istanbulda binlerce genelev var. kaçını kapatabildi ?
adam kapıya yazmıyorya burası genelev diye.
''istanbul pastanesi''yazıyor. isim baska,icrat baska.
bu kadar aşırı yoktuçalışılıyo ama buna .. sen dedin neredeyse serbest olacak diye..
ki zina denen şeyle gençliğin kötüye gitmesinin mantığını çözemedim.. zina bin yıl önce yokmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?