Anket Sizce Xperia Z4 Diğer adı ile Xperia Z3+ Nasıl Bir Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Xperia Z4 Diğer adı ile Xperia Z3+ Nasıl Bir Telefon
Arkadaşlar bildiğiniz gibi temmuzda türkiyeye gelecek olan Z3+ sizce nasıl Z3 almak istiyordum ancak bu çıkınca kapaklar falan kamera gibi özelliklerinin değişmesi üzerine almışken en iyisi olsun diyerek bunu kafaya koydum sizce almaya değermi?
BİLGİ:
Donanım özellikleri Xperia Z4 ile aynı olan cihaz, takvimde bir değişiklik olmazsa Temmuz sonuna doğru ülkemizde satışa sunulacak. Z3+ için düşünülen satış fiyatı ise 2499 TL. Eğer kur tarafında bir oynama olmazsa Z3+ bu fiyattan satılacak. Cihazın 32GB dahili hafızalı ve MicroSD özelliği olduğunu düşünürsek fiyatı gayet iyi diyebiliriz. Ayrıca Sony Türkiye, Haziran ayında M4 Aqua'nın lansmanını yapacak ve satışa sunacak.

Xperia Z4'ün özelliklerini hatırlayacak olursak 5.2 inç fu ll HD ekran, Snapdragon 810 çipset, IP68 suya ve toza karşı dayanıklı sertifika, 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, microSD desteği, 20.7MP arka kamera, 5.1MP ön kamera, 2930mAh batarya.

Haber için tıklayınız.
buradan inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :bigstar:

Son düzenleme:

Enes

Enes

Üye
mesajım bulunsun. (yapılacak yorumları merak ediyorum)

0MG90

0MG90

Üye
Bana göre gayet güzel cihaz. Çoğu kişi gelip Z3'ten hatta Z2'den farkı yok diyecek. Tasarım olarak fazla değişmeyebilir ama donanım olarakta fazla şey yapamazlar. Ona bakarsak G4'te aynı hatta bana göre S6'da aynı.
XperiaBlog'a bakarsanız Z3'ten görünüm açısından daha iyi, kenarlarının daha ince ve ekranının daha iyi (hem görünüm hem dokunmatik) olduğunu görebilirsiniz. Sony neden Z3+ ismini verdiniz sorusuna da Z3'ün alternatifi diye cevap vermişti. İstediğinizi alın yani hiçbiri pişman etmez.

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre gayet güzel cihaz. Çoğu kişi gelip Z3'ten hatta Z2'den farkı yok diyecek. Tasarım olarak fazla değişmeyebilir ama donanım olarakta fazla şey yapamazlar. Ona bakarsak G4'te aynı hatta bana göre S6'da aynı.
XperiaBlog'a bakarsanız Z3'ten görünüm açısından daha iyi, kenarlarının daha ince ve ekranının daha iyi (hem görünüm hem dokunmatik) olduğunu görebilirsiniz. Sony neden Z3+ ismini verdiniz sorusuna da Z3'ün alternatifi diye cevap vermişti. İstediğinizi alın yani hiçbiri pişman etmez.
1)Tasarım tam oturmuş artık bana kalırsa şarj yerinin kapağının gitmesi ile süper olmuş
2)S810 ile ısınma sorunu olmazsa iyi olur
3) Umarım fiyatı biraz makul olur şayet 2600 tl civarı olursa biraz fazla bence
4)Hem bunu alarak rahat 3-4 sene gitsin istiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ?

Invoke

Invoke

Üye
1)Katılıyorum, bence de gayet güzel olmuş.
2)810 genel olarak ısınıyor ama yine de bakalım Z3+'ın kullanıcı yorumlarını görmek lazım.
3)Evet, fiyatı fazla. Yalnızca bunun değil diğer markaların da fiyatı fazla. Ha aralarında seçim yapılacak olsa bunu seçebilirim ama kesinlikle hiçbirini seçmemeyi tercih ederim.
4)Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz. Neden? 3-4 sene gitsin istiyorsunuz, demek ki para basmıyorsunuz. Mantıklıca bir düşünmeye çalışalım:

Dünyanın ve ülkenin durumu ortada, doların da hali malum. Cihazın da fiyatı uçuk olacak tabiki. Z2'ye göre ne artısı var? Tabiki artısı var ama aradaki fiyat farkına değer mi? Değmez. Değmediği halde aldınız ve 3-4 yıl gitsin dediniz. 3-4 yıl boyunca bu cihazın üstüne bir sürü yine XZ çıkacak. 3-4 yıl sonunda. Z7 falan gelir ki artık aynısı gelmez, teknoloji nerelere gelir. Elinizdeki zaten 3-4 yıl geçmeden çok önce değersiz olmuş olacak ya da değerini bayağı kaybetmiş olacak diyelim. Z2 alsanız da 3-4 yıl gider mi? Gider. XZ3+ düşünüyorsunuz diye Z2 diyorum, yine aynı Z2 fiyatına başka F/P ürünlerine de bakabilirsiniz. Bence en mantıklı durum budur.

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764 ve 0MG90
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
1)Katılıyorum, bence de gayet güzel olmuş.
2)810 genel olarak ısınıyor ama yine de bakalım Z3+'ın kullanıcı yorumlarını görmek lazım.
3)Evet, fiyatı fazla. Yalnızca bunun değil diğer markaların da fiyatı fazla. Ha aralarında seçim yapılacak olsa bunu seçebilirim ama kesinlikle hiçbirini seçmemeyi tercih ederim.
4)Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz. Neden? 3-4 sene gitsin istiyorsunuz, demek ki para basmıyorsunuz. Mantıklıca bir düşünmeye çalışalım:

Dünyanın ve ülkenin durumu ortada, doların da hali malum. Cihazın da fiyatı uçuk olacak tabiki. Z2'ye göre ne artısı var? Tabiki artısı var ama aradaki fiyat farkına değer mi? Değmez. Değmediği halde aldınız ve 3-4 yıl gitsin dediniz. 3-4 yıl boyunca bu cihazın üstüne bir sürü yine XZ çıkacak. 3-4 yıl sonunda. Z7 falan gelir ki artık aynısı gelmez, teknoloji nerelere gelir. Elinizdeki zaten 3-4 yıl geçmeden çok önce değersiz olmuş olacak ya da değerini bayağı kaybetmiş olacak diyelim. Z2 alsanız da 3-4 yıl gider mi? Gider. XZ3+ düşünüyorsunuz diye Z2 diyorum, yine aynı Z2 fiyatına başka F/P ürünlerine de bakabilirsiniz. Bence en mantıklı durum budur.

Bu güzel cevap için teşekkür ederim. [emoji4]
Vakit ayırıp bunları da cevaplarsanız sevinirim [emoji106]

1)Peki sizce almışken hangi telefonu almamı önerirsiniz? (Hangisi neden)

2)Klasik olacak ama ios mu android mi ?(çünkü şuan İp4 var 3 senedir kullanıyorum)

3) Z3+ fiyatı yüksek olmasına rağmen beni çok cezbetti tasarım incelik şarj falan yeri neyse z2 çok keskin hatlar ve z3/z3+ göre çok kaba geliyor bana [emoji16]

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Hocam temmuz sonu çıkarsa z2 ve z3ün fiyatları ne kadar düşer olmadı beklemede kalayın bugün yarın alacaktım cihazı cihaz gayet şık alınabilecek bir telefon fazla söze gerek yok aslında :)

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Hocam temmuz sonu çıkarsa z2 ve z3ün fiyatları ne kadar düşer olmadı beklemede kalayın bugün yarın alacaktım cihazı cihaz gayet şık alınabilecek bir telefon fazla söze gerek yok aslında :)
Z2/Z3 ün düşeceği kesin de Z3+ son modellere ayak uydurarak baya kazık gelecek
Tahminimce z2 1400 civarı
Z3 ise 1800 civarı falan olur bence

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z2/Z3 ün düşeceği kesin de Z3+ son modellere ayak uydurarak baya kazık gelecek
Tahminimce z2 1400 civarı
Z3 ise 1800 civarı falan olur bence
Bekleyemem artık az çok fark yok zaten z2 fiyatı ile cezbediyor z3 yerine bekleye bekleye nereye kadar s12yi bulurum :) neyse konu dağılmasın .

Invoke

Invoke

Üye
Bu güzel cevap için teşekkür ederim. [emoji4]
Vakit ayırıp bunları da cevaplarsanız sevinirim [emoji106]

1)Peki sizce almışken hangi telefonu almamı önerirsiniz? (Hangisi neden)

2)Klasik olacak ama ios mu android mi ?(çünkü şuan İp4 var 3 senedir kullanıyorum)

3) Z3+ fiyatı yüksek olmasına rağmen beni çok cezbetti tasarım incelik şarj falan yeri neyse z2 çok keskin hatlar ve z3/z3+ göre çok kaba geliyor bana [emoji16]

1) Ben Z2 önerebilirim. İthalatçılar gayet ucuz, teknosadan 1600'e almak da mantıklı gelmiyor bana.
2) Cihazın kaç sene gideceği kişiye bağlı bence. Zevk meselesi ben android kullanmayı seviyorum. :D
3) Z2 güzel cihaz bence. Z3 de öyle. Zevk ve para meselesi.

• Beğen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Muhtesem bi cihaz kesin almalisin ben alcam

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Dalga geçer gibi oldu sanki biraz [emoji16]
Yok hoca dalga gecmiyorum gercekten super olmus bu sefer 32gb hafiza oyunlar icin ve guncelleme icin ideal ayrica z3 de olan islemci sogutucu bakir boruda varsa super

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Yok hoca dalga gecmiyorum gercekten super olmus bu sefer 32gb hafiza oyunlar icin ve guncelleme icin ideal ayrica z3 de olan islemci sogutucu bakir boruda varsa super
Cevap için teşekkürler
Benimde z2 z3 kıyaslayınca artık görüntüsü falan çok hoşuma gitti tasarım artık tam şeklini almış [emoji106]
Fiyat birazcık düşerse iyi olur

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Cevap için teşekkürler
Benimde z2 z3 kıyaslayınca artık görüntüsü falan çok hoşuma gitti tasarım artık tam şeklini almış [emoji106]
Fiyat birazcık düşerse iyi olur
Hocam ben z3 alacaktim ama 16gb oldugu icin vaz gectim oyun yuklenmez dedim yetersiz kalir diye rootdan da anlamiyorum z3 32gb turkiyeye gelmedi adam yerine koymuyollar bu ulkeyi

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben z3 alacaktim ama 16gb oldugu icin vaz gectim oyun yuklenmez dedim yetersiz kalir diye rootdan da anlamiyorum z3 32gb turkiyeye gelmedi adam yerine koymuyollar bu ulkeyi
Aynen doğru valla adam gibi 32, 64 falan yapın kullanalım rahat rahat çocuk oyuncağı gibi 16 yapıyorlar zaten 32 de bile yanlış bilmiyorsam 22 boş yer kalıyo

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile ısınma problemini düzelteceklerini açıklamışlar[emoji23]

Üst Alt