Sizce Xperia Z4 Diğer adı ile Xperia Z3+ Nasıl Bir Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Xperia Z4 Diğer adı ile Xperia Z3+ Nasıl Bir Telefon?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi temmuzda türkiyeye gelecek olan Z3+ sizce nasıl Z3 almak istiyordum ancak bu çıkınca kapaklar falan kamera gibi özelliklerinin değişmesi üzerine almışken en iyisi olsun diyerek bunu kafaya koydum sizce almaya değermi?
BİLGİ:
Donanım özellikleri Xperia Z4 ile aynı olan cihaz, takvimde bir değişiklik olmazsa Temmuz sonuna doğru ülkemizde satışa sunulacak. Z3+ için düşünülen satış fiyatı ise 2499 TL. Eğer kur tarafında bir oynama olmazsa Z3+ bu fiyattan satılacak. Cihazın 32GB dahili hafızalı ve MicroSD özelliği olduğunu düşünürsek fiyatı gayet iyi diyebiliriz. Ayrıca Sony Türkiye, Haziran ayında M4 Aqua'nın lansmanını yapacak ve satışa sunacak.

Xperia Z4'ün özelliklerini hatırlayacak olursak 5.2 inç fu ll HD ekran, Snapdragon 810 çipset, IP68 suya ve toza karşı dayanıklı sertifika, 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, microSD desteği, 20.7MP arka kamera, 5.1MP ön kamera, 2930mAh batarya.

Haber için tıklayınız.
buradan inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :bigstar:
Ayrıca Android genele açtım aynı konuyu orada ilgi görmez diyerek yanlış yaptıysam özür dilerim :bilmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bugün Z3 alaalacaktım ne yazık ki alamadım olağanüstü bir olay gerçekleşti. İstanbul bilişim 'e Z4 gelirse 1-2 ay'a fiyatı düşer diye düşünüyorum. Z3+ ve Z4, Z2 den sonra en çok beğendiğim cihazlar. Tasarımı özellikle kahverengi olan çok güzel gözüküyor. Kapakçık belasının giderilmesi bence büyük bir gelişme. Beğendim güzel :good:

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764
The Pancar

The Pancar

Üye
Çok güzel telefon

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Z3 alaalacaktım ne yazık ki alamadım olağanüstü bir olay gerçekleşti. İstanbul bilişim 'e Z4 gelirse 1-2 ay'a fiyatı düşer diye düşünüyorum. Z3+ ve Z4, Z2 den sonra en çok beğendiğim cihazlar. Tasarımı özellikle kahverengi olan çok güzel gözüküyor. Kapakçık belasının giderilmesi bence büyük bir gelişme. Beğendim güzel :good:
Fiyatı umarım biraz makul olur [emoji85]

Luck Star

Luck Star

Üye
Fiyatı pahalı olsa da piyasada Samsung almaktansa Sony alırım keyfime bakarım denebilecek bir cihaz. Z2-Z3 teki sorunlar giderilmiştir inş. Kronik sorunlar da çıkmazsa düşünüyorum.

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı pahalı olsa da piyasada Samsung almaktansa Sony alırım keyfime bakarım denebilecek bir cihaz. Z2-Z3 teki sorunlar giderilmiştir inş. Kronik sorunlar da çıkmazsa düşünüyorum.
Doğru bencede samsung alınmaz bana kalırsa umarım tam düzgün şekilde olur

Üst Alt