mert_1047
Üye
Klasik Nokiaci basladi hakaretlere.. Hakaret eden acizdir cevap vermeye degmez.
900 lira vererek ram hariç ayni donanima sahip bir android aldim. + olarakta Nova Display canli ekran ve En ince akilli telefon..
bi de hangi tarafı tutuyorsanız safınızı belli edin maemo bölümünde n9 u savunuyorsunuz burada kalkmış androidi tutuyorsunuz safınız belli olsun ayıp insanda hiçmi utanma olmaz ne tarafdan olduğunuz belli değil yeter artık söylemeyeyim dedim ama meego bölümünde gene android diye çenenizin yayı gevşeyince biraz sıkalım dedik lütfen bi daha fandroidlik yapmayın konu meego ile ilgili elli kez dedik sanki havaya diyoruz arkadaş beğenmiyorsan kimse zorlamıyor çıkar gidersin bu kadar basit.!!!
Klasik Nokiaci basladi hakaretlere.. Hakaret eden acizdir cevap vermeye degmez.
41 kişi katılmış %50 si n9'un özelliklerini yeterli buldu.. hala bir çekimserlik söz konusu nokia yine çelişkiler yarattı..
Gayette başarılı, sen fandroidliğe devam etNokia'nın akıllı telefonlarda ki başarısızlığı ortadayken, insanların çekimser kalması gayet normal.
Gayette başarılı, sen fandroidliğe devam et
Nokia'nin dokunmatiklerinden hayir gelmiyor dedim ve ornegimi de gosterdim. Nokia guncelleme yayinlayacakta duzeltecek sorunlari diye millet bekle bekle fitil oldu
Evet çok başarılı ne demezsin. S60V5 bir cihazı CFW yüklemeden kullanmak nasıl bir eziyettir haberi yok.
Nokia'nin dokunmatiklerinden hayir gelmiyor dedim ve ornegimi de gosterdim. Nokia guncelleme yayinlayacakta duzeltecek sorunlari diye millet bekle bekle fitil oldu
Boş konuşma ya! Geldi konuyu s60v5'e çevirdi! Senden çok daha iyi biliyorum ben symbianı bana hikaye anlatma! Hayatında 5800'dan başka s60v5 kullanmamış bana burda laf yapıyo.
----------Eklendi @ 22:33:31 ---------- Yazıldı @ 22:31:39 ----------
Boş boş konuşma! S^3'te Symbian annayı öve öve bitiremedin? Burda niye kıvırıyosun?yemezler koçum başka yere!
Nokia marka bir telefon , 3 günden fazla reset atmazsa bence bu övgüye değerdir. Anna ile bunu başardım..
Elimden X6 , 5230 , 5530 geçti bana s60v5 konusunda hikaye anlatmayın o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?