yok hala bu arkadaş sadece nokia geliştiriyor sanıyor projeyi arkadaşım bak intelin sitesinde 10 ekimde %99 gelecek diyor meego 1.3 ama o zaman gelmezse ekimde kesin gelicek diyor
yok hala bu arkadaş sadece nokia geliştiriyor sanıyor projeyi arkadaşım bak intelin sitesinde 10 ekimde %99 gelecek diyor meego 1.3 ama o zaman gelmezse ekimde kesin gelicek diyor
yine android uyumsuzluğundan kaynaklı bak mesala o kadar güçlü güçlü diye hava atılan htc desire a 2.3 android arayüzü ile geliyor saçmalığa bak ram yetmiyormuş ama meego da böyle olmuyacak meego 1.3 çıktığı zaman kullanıcı onu indiricek meego arayüzü ile kullanıcak sonra nokia ne yaparsa yapsın ki ona destek devam edicek dendiğine göre ve direk meego bölümü ayrı olduğuna göre en fazla 1 ay sonra meego güncellemesi gelir
bak o kadar saçma ki olay mesela bir telefon çıkmadan daha işletim sisteminin yenisi çıkıyor çok saçma her yeri açık ve bug dolu bir sistemde ondan her ay güncelleme yiyor ya da siz marketi tam kullanmak için rom atıyorsunuz yok şarj fazla gitsin rom at hey yavrum siz neden bahsediyorsunuz bak bu böyle olmaz hiç bir işletim sistemi linux ile yarışmaz çok hızlıdır en az sistemi yoran işletim sistemidir yine en stabilidir
Rom atmadim ki market acik geldi. Sarj suresi kotu onu kabul ediyorum. Gereksiz her seyi zorla arka planda acik tutuyor sarj su gibi gidiyor. Kapatinca geri aciyor
çoğu cihaz market şuanda var ama yurtdışında olan uygulamardan olmayanlar var tr marketinde sonra bazıları paralı değil mi ben lg optimus black içinde konuşmuyorum düşün N8 ilk çıktığı zaman android market tr de yoktu millet bize uyguluma sayısı diyordu ki bunlar rom bile atmamış insanlardı
Applanet turu market uygulamalari mevcuttu.Oralardan forumlardan indiriyordu millet. Ovi Store acikta ne, girip ne indireceksem forumdan bedava indiriyorum