SquaLTR
Üye
walla son cumlenizle kararimi iyice zorlastirdiniz.tam iPhone'a yonelmisken durdum. ben bu tur cihazlarla cok vakit oldururum, elime aldigimda suna da bakayim, suraya da gireyim, bunu da yapayim derken sarji bitene kadar elimden birakamadigim olur.. N97'de bile! iPhone bana daha sempatik ve kullanmasi daha zevkli gibi geliyor, internet ve ozellikle sosyal medya kullanimi cok pratik diye dusunuyorum. bu arada internet demisken; iPhone'da mi Galaxy Note 2'de mi daha hizli ve daha kullanisli? daha kullanislidan kastim; mesela sayfayi asagi-yukari suruklerken takilma yapar mi? bir de, video durumu var. internet sitelerinde karsilastigim videolarin cogunu oynatabilir mi? ayni anda bircok sekme acip rahatca kullanabilir miyim? bunlar, iPhone'da mi yoksa Galaxy Note 2'de mi daha iyi?
- - - Eklendi - - -
haklisiniz, sonuc yine benim kararim.. ama yine de insanlarin yorumunu almak istedim. N97 alirken kimseyi dinlemeyip sonra pisman oldugum icin, ayni hatayi bir kez daha yasamak istemedim.
Retina IPS ekran Şuanki telefonlar içindeki en net ekrandır ve kalite bakımındanda fhd den farkı yok Bunun kaynağı var araştırabilirsin. Kapalı sistemde kasıt şu yani Eskisi gibi değil örn: Eskiden iphone 5 te jb yapmadan (Yani bir nevi symbiandaki Hack gibi.) Telefonda dosya indirilmiyordu ama artık bunlar uygulamalarla yapılıyor Korsan oyun jb yapmadan yüklenmiyordu ama şimdi 25pp den sonra bu sorunda halloldu Dediğim gibi bazıları İosi 2010 yılındaki halinden bahsediyor ama ozamandan buzamana çok sular geçti
Ben Sony sonra android hastası birisi olarak uzak dur derim. Yukarda yapılan yorumlar tercih meselesi ama birde kullanana sorarsan yıllardır. Zevk aldigim cikolata markasinin çeşit çeşit ürünlerini yiyorum hepside çok hoşuma gidiyor. İphone trend marka belediyr dagitir gibi. %40ı özellik %60ı milletin abartmasi bir ara iphone kullanan birisi olduğum için sana uzak dur derim. Ne kadar moda olsa bile artık bunalttı. Alma kardeşim alacaksan ya benim telefon Z yi yada yeni çıkan Nexus u al hem görünüm hemde performans mükemmel.
Git nexus 4 al ekran büyüklüğü 4.7 inç ve fazlasıyla yeterli. Hız ve sadelikde nexus 4 de (androidde kullanabilecegin en hizli telefon nexus 4 su an) ayrica iphone 5 ilede ayni fps i veriyor. Tasarim desen bir kere eline al hayran kalirsin. Bence senin telefonun nexus 4
Öncelikle telefonlardan flash desteği kalktı android için yükleme şansın var ama eskisi kadar iyi değil.Yani HTML5 olmayan videoları oynatma şansın yok.ikisininde tarayıcısı takılma yapmaz ama samsungların tarayıcıları daha hızlı oluyor.Vakit geçirmeden kastım android isletim sisteminde daha fazla şey sunuyor.iOsda menu disinda biyer yok.İki telefonda seni memnun eder fakat nexus 4e bakmayı da ihmal etme.Tarayıcısının chrome olması hariç eksigi yok.
Galaxy note2 ninde şarjı yetmiyorsa iphone5 nasıl yetsinama tercih senin gerçi bende note2 ile iphone5 arasında iphone 5i seçerdim akıcılığı hızı birde iphone nun tasarımı çok hoşuma gidiyor iphoneun havasıda var hayırlı olsun diyelim bu arada adam iphone5le note2 arasında seçim yapmak istiyor sizlerde efarklı farklı modeller sunuyorsunuz adamın kafası karışacak
nedemekaynen ya, bu iki telefon arasında seçim yapamıyorum siz bana nexus diyosunuz, sony diyosunuz, ericsson diyosunuz. kafamı karıştırıyorsunuz.şaka bir yana, Galaxy Note 2'nin şarjı yetmez diyorsunuz ama şu da var; her ne kadar note 2'nin pili daha iyi olsa da, ekranı da neredeyse 2 katı daha büyük olduğu için telefonu kullanırken harcayacağı şarj da fazla. bu yüzden iPhone'la pek fark olacağını sanmıyorum. muhtemelen şu anki telefonumda olduğu gibi, günde 1 kere şarj ederek kullanırım. (umarım) bu arada, teşekkürler..
Retina IPS ekran Şuanki telefonlar içindeki en net ekrandır ve kalite bakımındanda fhd den farkı yok Bunun kaynağı var araştırabilirsin. Kapalı sistemde kasıt şu yani Eskisi gibi değil örn: Eskiden iphone 5 te jb yapmadan (Yani bir nevi symbiandaki Hack gibi.) Telefonda dosya indirilmiyordu ama artık bunlar uygulamalarla yapılıyor Korsan oyun jb yapmadan yüklenmiyordu ama şimdi 25pp den sonra bu sorunda halloldu Dediğim gibi bazıları İosi 2010 yılındaki halinden bahsediyor ama ozamandan buzamana çok sular geçti
nedemekama gerçekten iphone 5 güzel telefon benim kuzen kullanıyordu oda daha çok internette gezen birisiydi günde 2 günde bir şarja takıyordu kullanıma bağlı çok oyun birisiysen hiç bir telefon birgünden fazla gitmez s4 kullanıyorum çok oyun oynayan bir tipim hergün şarjda telefon
Htc one in ekrani daha keskin retinadan
One ın ekranını Süper Amoled ZannediyordumLCD ise daha keskindir tabi
Ips Lcd 3469 ppi bea daha nolsun bir de 1080 p hd
gpu Ekran Optimisazyonunu çok iyi yapılmış demekki yok sorun çıkarır yoksa çok Aşırı yüksek bir çözünürlülük
One ın ekranını Süper Amoled ZannediyordumLCD ise daha keskindir tabi
gayet normal çözünürlükte iphone şu an çok geride kaldı ama yinede gayet iyi
n97 den sonra waybe dedirtmezmi nedemek arada dağlar kadar farkvar biri tft biri retina gayet iyi babmda n97mini kullanıyor baya farkvararkadaşlar, sonuç olarak iPhone 5'in retina ekranı düşündüğüm kadar güzel değil mi? beni tatmin etmez mi? çok abartılı mükemmel olmasına gerek yok, en azından N97'den sonra bana 'way be!' dedirtmez mi?
n97 den sonra waybe dedirtmezmi nedemek arada dağlar kadar farkvar biri tft biri retina gayet iyi babmda n97mini kullanıyor baya farkvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?