Sizce Avea'nın Yeni PASO Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

Avea Paso Gençlik Tarifesi

• Çok güzel olmuş

Kullanılan: 13 34.2%
  • Beklentilerimi karşılamadı.

Kullanılan: 25 65.8%

• Kullanılan toplam oy
    38
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Avea'nın Yeni PASO Tarifesi
Paso tarifesi

s.volkan

s.volkan

Üye
kötü

piri.reis

piri.reis

Üye
Beklentilerimi karşılamadı

arslansem

arslansem

Üye
İdare eder şıkkı olmalı.Ne çok güzel ne çok kötü ;)

leoncihan

leoncihan

Üye
paso ne ya?

sA'

sA'

Üye
15-25 yaş arasındaki gençler, Paso Tarifesi'yle 50 kontör yüklediklerinde 1 hafta boyunca, 100 ve üzeri kontör yüklediklerinde 1 ay boyunca aralarında 10 dakikası 1 kontöre konuşuyor!

Ayrıca, Patlican üyesi gençlere her ay ilk 150 ve üzeri kontör yüklemelerinde tüm Avealılarla 180 dakika ekstra konuşma bedava!

Gençler, hemen Paso Tarifesi'ne geçin, T.C. Kimlik Numaranızı yazarak 1525'e ücretsiz SMS gönderin, indirimli konuşmaya başlayın.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Önce Şebeke Sorununu Çözse Daha İyi Olacak.Avea'nın Altyapısını Güçlendirmesi Şart Bu Tip Adımlar Temelsiz Adımlardır.Yap Doğru Düzgün Dış Tarife Özgürlüğü Veren Güzel Bir Kampanya Bak Bakalım Ne Olacak.Ama Adamların Sanki 30 Milyon Üyesi Var Hala İçi Boş Adımlar Atıyor.Dış Tarife Özgürlüğü Olmayan Kampanyalar Tutulmaz.

newrophat

Üye
tek kelimeyle SAÇMALIK

sA'

sA'

Üye
sadece pasolular arası 10 dk olması iyi fakat tarifeye geçiş 50 kontor..
bence mobil ögrencide kalın.

80a

Üye
bu işi iptal etmek nasıl olcak bilen warmıı?:(

ozummm

Üye
ya ben mesaj gönderdim ama yorumlardan sonra vazgeçtim nasıl iptal edebilrm moobil öğrencimi geri istiiyorum ya

izzy

izzy

Üye
Maalesef hemen iptal edemiyeceksiniz.. Aveanın şartnamesinde de belirttiği gibi yeni tarife değiştirmiş bir kişi en erken 1 ay sonra tarife değiştirebiliyor. 1 ay beklemek zorundasınız yani :) Bende başta güzel sanmıştım ama baya tırt bi tarifeymiş :D

binaryy

Üye
tarifenin nesi kötü anlamadım mobil öğrenci daha mı iyi
10 dk 1 kontör doya doya konus dk sınırlandırması da yok sms paketide alınabiliyor daha ne olacak anlamadım

izzy

izzy

Üye
Dahası şuki sadece paso tarifesi içinde 10 dk. 1 kontör. Daha yeni bir tarife ki bu tarifeyi kullanan insan sayısı kaçta aralarında 10 dk 1 kontöre konuşucaklar? En azından mobil öğrencide dahil edilmeli buna bu geçiş süreci içinde. Şu an hiçbir cazibesi yok bana. Başkasının görüşünede saygılıyım..

metboy38

metboy38

Üye
şüper tarife arkadaslar gectim kızla on dakkıa 1 e konusuyoz 2 deyil yani daha ne olsun şüper

s.volkan

s.volkan

Üye
Tlefonu sadece tek kişiylemi kullanacaksınız..

Tarife kötü..Değmez..

Odysseus

Odysseus

Üye
Tarife geçişlerinde mutlaka sorun yaşanabilir ve bahsedildiği gibi 50 kontör çekilebilir. Bu zaten kısa vadede kendini amorti eder. Nasıl eder ? Söyleyeyim. Siz şu anda Mobil öğrencidesiniz ve hattınızda 100 kontör var. 100 kontör demek 10 dakikası 2 kontörden 500 dakika demek. Şimdi tarife değiştirip 50 kontörümüzü Avea'ya verelim. Kaldı 50 kontör. Demek ki konuşma hakkımız 250 dakikaya düştü. Şimdi 100 kontör yükleyip tarifeyi başlatalım. Etti 150 kontör. Eğer mobil öğrencideyken 150 kontörümüz olsaydı 750 dakika konuşacaktık, ancak paso tarifesinde 150 kontörle 1500 dakika konuşacağız. Hele ki Patlıcan üyesiyseniz 150 yüklediğinizde gelsin 180 dakika da hediye. Oh yandan yandan :) Bunun neresi kötü anlayamadım. 3 hattı da kullanıyorum ve ajantajları en fazla olan Avea diye düşünüyorum. Konuşma kalitesi beni ilgilendirmiyor çünkü Avea'dan genelde mesaj çekiyorum. Bence son derece iyi olmuş.

s.volkan

s.volkan

Üye
Tarifeyi anladım merak etme ancak sorunlu bir tarife..

SADECE PASO İÇİ 10 DK SI 1 KONTÖR
PASODAN MOBİL ÖĞRENCİYİ ARAMAK 3 KONTÖR
PASODAN DİĞER AVEALILARI ARAMAK 3 KONTÖR
PASODAN EV İŞ DİĞER CEPLER 3 KONTÖR

ALLAHINI SEVERSEN NERESİ GÜZEL BU TARİFENİN

yada bana Cep Öğrenciden en ufak üstünlüğünü söyle

Odysseus

Odysseus

Üye
Bedava konuşmak istiyorsunuz sanırım...

Üst Alt