Sizce ANDORID mı HTC mı TABLET mı yada ne bı Akıl verin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nexpow

nexpow

Üye
galaxy mini kötü tabiki :) sen galaxy s al şikayetci olmucan eminim

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Tamam..

technoshark

technoshark

Üye
tablet pc alıcaksan ... son zamanlarda çok güzel ürünler çıktı.. fakat soruna bakıyorum hiç birşey anlamadım android mi ? böyle birşey yok ki android alayım desen ne alıcaksın ? işlemcimi sadece.. androidli smartphone mu ? tablet pc mi ? yoksa HTC ürünlerinden birinimi desen daha mantıklı olurdu sanki :)

neyse Ben sana andorid honeycomb lu optimus Pad öneririm fiyatı sana uygun gelirse hemde 3d çekimde yapabiliyor. çift çekirdekli bir ürün, doğal olarakta çift kameralı 3d kayıt için. multi tasking özelliği mevcut doğal olarak.. ;)

Ki Smartphone alıcaksan.. sana HTC D HD bütçen varsa öneririm ;)

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
:D Saolun ama karar verdim eylulde ipad 2 alacam.. anca biriktirirm o zamana da zaten birazda düşer... Android'de bi numara yok... en iyisi İos... O fiyata alınmaz diyiceksiniz ama alınır merak etmeyın dıgerlerı hıc ıyı deıl bazı yonlerıyle ipad'den guzel duruyoralr ama iyi değil hiç biri tek tek didik didik ettim.. Lg optimus pad bitek ipad'e kafa tutabılır ama onuda alsam ne program olacak ne bişey.. 3D Çekim beni alakalar etmez izleyemedikten sonra ne yapıyım 3d'yi... TV'm yok gözlüğüm yok..
En iyisi ipad hem İOS'A süper oyunlar ve uygulamalar yapıyorlar .. Androıd market TR'de bile yok .. baska yollarla acılıp ındırılıyor bılmemne... Yinede sağolun Önümüzdeki hafta Samsung galaxy s 2 operatörlere gelecekmiş kampanyayla ama 1,7 milyar :D ipad 1,6 :D 16 gb + 3g +wifi :D:D bide smartcover alırım 1,7 milyar olur telefonum zaten n97 ... işimi görürler

nexpow

nexpow

Üye
hayırlı olsun ama bence İPAD 2 alma pişman olursun ios istiyosn illa ıphone al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt