Sizce ANDORID mı HTC mı TABLET mı yada ne bı Akıl verin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Sizce ANDORID mı HTC mı TABLET mı yada ne bı Akıl verin Lütfen
Sizce HTC mi alayım yoksa Android'li bir telefon mu yoksa bunlara vereceğim parayla TABLET PC 'mi alayım?
Ve bunlardan tercih ettiğim seçeneklerdede hangi modeli önerirsiniz ?
Telefonum n97 Mini % 95 memnunum ama İOS ve Android telefonlarına verilen destek beni smbiyan'dan soguttu..Yada bekleyip nokianın yeni WİNDOWS PHONE 7 'li telefonlarını mı beklemelıyım ?

AYNA

AYNA

Üye
sen çok kararsızsın çoookk...
bence önce hangisine ihtiyacın var onu düşün.yani tablet mi istiyorsun telefon mu ihtiyacın hangisi?

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
telefonum n97 mını ama artık teknolojı farklı alanda ılerlıyor baska bı telefon ıstıyorum..
Tabletten vaz gectım o yuzden

AYNA

AYNA

Üye
nasıl birşey arıyorsun mesela?

android olarak düşünürsen ve bütçem iyi diyosan çift çekirdekli samsung galaxy s2 var..

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
n97 yı satmayı dusunuyorum butcem su sıralar cok ıyı deıl

nexpow

nexpow

Üye
galaxy s güzel fakat galaxy s2 onu solladı lg op.black var bu telefon hakkında iyi görüş cok ben kullanmadım tablet alma boş onlar android telefon al derim fiyat aralıgını yaz sana telefon önerelim ayrıca htcnin telefonlarıda güzel yani sonuçta hepsinde android var bence
1ghz işlemci
512mb ram den aşagı alma

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
800 tl ve 1100 tl arası bır telefon.. nokıa olmasında.. Samsunglar kucuklukten berı bı on yargı kalmıs bende kalıtesızler gıbıme gelıyor oylemı gercekten.. Dokunmatıklerı nasıl bırde kullanısı nasıl... Samsung corby falan gıbı telefonlar cok kalıtesız bellı bu dıger galaxy s II falanda oylemı

nexpow

nexpow

Üye
evet bendede öyleydi samsung boş diyodum fakat artık android cıktıktan sonra artık telefona önem veriyolar kaliteli olmasına cünkü işletim sistemi ile ugraşmıyolar bide android sayesinde satışları cogaldı samsung dev bir firma nokia sadece telefon üretiyo fakat samsung herdalda üretiyo android cıktıktan sonra akıllı telefon üreminde cok önem veriyolar cünkü eskiden samsung satılmıyodu artık satılıyo bende herhangi bi sorun cıkmadı sarj hariç 2 gün gidiyo bataryam 1350 mAhonu 1500 mAh yaparsam bu sorunun ortadan kalkar diye düşünüyorum

bu manyak bişi galaxy s2 fiyat aralıgının dışında 1500 inmiş alcaksan bunu al derim

Temel Özellikleri
Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Boyutlar: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
Ağırlık: 116 gram
İşletim Sistemi: Android 2.3 Gingerbread – TouchWiz 4.0 Arayüzü
İşlemci: Çift çekirdek 1.2 GHz ARM Cortex-A9
Ekran: 4.3 inç, 480 x 800 piksel, Super AMOLED Plus, kapasitif, dokunmatik, 16 Milyon renk desteği, çizilmeye dayanıklı
Kamera: 8 MP, 3264×2448 piksel, otofokus, LED flaş, 1080p@30fps video kaydı, 2 MP ön kamera
Bellek: 16/32 GB dahili hafıza seçenekleri, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
Tarayıcı: HTML
Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 3.0, microUSB v2.0, Wi-Fi 80211 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
Müzik/Video: MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLA müzik çalar, MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 video oynatıcı, RDS Stereo FM radyo – Mobilhat
Diğer: Gorilla Glass ekran, Multi-touch, İvme/yakınlık ve cayroskop sensörleri, dokunmaya duyarlı kontrol tuşları, A-GPS desteği, Java emülatörü, gürültü engelleyici mikrofon, NFC desteği, TV çıkışı, sosyal ağ entegrasyonu, dijital pusula, resim/video düzenleyici, belge görüntüleyici, Google uygulamaları, Adobe Flash 10.1 desteği, Swype ile akıllı metin girişi
Batarya: Li-Ion 1650 mAh
Batarya Ömrü: 2G ile 710 saat, 3G ile 610 saat bekleme – 2G ile 18 saat 20 dakika, 3G ile 8 saat 40dakika konuşma süresi
Sar Değeri: 0.34 W/kg

galaxy s fiyat aralıgında galaxy s2 alamıyorum dersen al fakat bence s2 al

htc desire s

Telefonun Özellikleri
3G 14.4 Mbps HSDPA bağlantı hızı / HSUPA 5.76 MBPs
2G Frekans Bandı: 850/900/1800/1900MHz
3G Frekans Bandı: HSDPA 900 /2100
Ekran boyutu: 3.7 inç
İşletim sistemi Android v2.3
Bağlantı Wireless (Wi-Fi 802.11b/g/n), Bluetooth (v2.1)
İşlemci Hızı 1 GHz
Radyo Stereo FM Radyo
Kamera 5 megapiksel, autofocus,LED flash
Navigasyon Dahili GPS ve aGPS desteği
Dahili/Harici Hafıza 768 MB RAM/1.1 GB ROM micro SD kart desteği
Boyutlar 115 x 59,8x 11.63 mm
Ağırlık: 130gr (pil ile birlikte)
Konuşma süresi: 590 dk(2G) / 435 dk (3G)
Bekleme süresi 455 h (2G) / 430 h (3G)
Uygulama: Android Market
Diğer: DLNA

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
tamm DH' de video incelemeleri var onlarada bi göz atıyım sonra bide babama soruyum ki telefonu satmama izin verir mi :D ki verir % 85..

----------Eklendi @ 13:39:25 ---------- Yazıldı @ 13:28:29 ----------

Galaxy S 1 ' İN FİYATI 980 TLY MİŞ .. Belki babamı ikna edersem bunu alabilirim ama sizce nasıl ?...Değer mi o kadar paraya N97'yi satıp bunu aldığıma pişman olur muyum ?

nexpow

nexpow

Üye
n97 ilk cıktıgında okadar istedimki onu almayı nasip olmadı :)
CPU: ARM 11 434 MHz işlemci
128 MB RAM

bunlar biraz eskide kaldı cok az

galaxy s için kamera az geliyo dersen bak ben bu makineyi aldım 200 tl ye 12,2 mgpx 30 fbs cekim makinen yoksa öneririm ucuz ve güzel bi makine 1 gb hafıza kartına sadece 10dk cekim yapabiliyo

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace nasıl ?

nexpow

nexpow

Üye
ben beyeniyorum 800 mhz işlemci 278 mb ram hd 3d oyunların tamamını oynuyorum tek sorun flash player kaldırmıyo yeni versiyonunu flaşh sitelere giremezsin bide sitelerdeki flash reklamları görmezsin bukadar youtube ve face vb zitelerdeki videoları kendi playerinde oynatıyo ayrıca skyfire programı ile yıldız tv izlenebiliyomuş

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Hmm peki fiyatı ne kadar ?

nexpow

nexpow

Üye
secim derdine düştüm bakamadım beklettiysem k.bakma 700 aldım ben daha ucuzda bulabilirsin belki ama ace alacagına galaxy s al farkı 300 deger bende başta bilseydim öyle yapardım ben nokiadan geldim o yüzden yabancı idim

AYNA

AYNA

Üye
galaxy s2 alamıyorsan galaxy si bende öneririm bide lg optimus 2x ve blacke bak..

----------Eklendi @ 23:13:45 ---------- Yazıldı @ 22:25:52 ----------

nexpow verdiğin linkteki galaxy s2 varya 1500 tl olan o pasaport kayıtlı değil.zaten pasaport kayıtsız gelmesi 1000 lira felan oluyor adamlar kafadan 500 tl kar koymuşlar..pasaportuyla ugraşcaksın bide..

nexpow

nexpow

Üye
hım haklısın pasaport kaydı yokmuş yurdışından getirmiş

technoblue

technoblue

Üye
ben optimus black tavsiye ederim sana. taşıdığı yeniliklerle piyasadaki en iyi smartphone adaylarından. nova diplay ekran sayesinde güneş ışığında ekran parlaklığı otomatik olarak arttırılıyor ve ekranı görmek kolaylaştırılıyor. wi-fi direct sayesinde wifi ile alışveriş yapmak oldukça hızlı bir hal almış. smartphone android 2.2 froyo işletim sistemine sahip. tasarımı da oldukça güzel kalınlık bakımından dünyanın en ince smartphone'u seçilmiş ve ağırlık en aza indirilmiş. 2 mp ön kameraya sahip ve bu da dünya üzerinde bir ilk. 5 mp kamerası var görüntüler gayet net ayrıca hd kamera kayıtları yapma imkanı sunuyor. şarj konusunda %50 tasarruf sağlıyor. oyun ve uygulamalar için cihazın kendisinde google market bulunuyor. fiyatı da diğer smartphonelara göre oldukça uygun. madem sağlam bişey almak istiyorsun karşılaştırma yaptıklarının arasına bence optimus black'i de almalısın.

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı ne kadar optimus black'ın

nexpow

nexpow

Üye
yanlış hatırlmıyosam bin tl falandı

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler .. şuan bakıcam LG Optimus Black'e

----------Eklendi @ 21:00:16 ---------- Yazıldı @ 19:29:08 ----------

Galaxy Mini Nasıl sizce ..Avea ile 696 tl

----------Eklendi @ 21:59:00 ---------- Yazıldı @ 21:00:16 ----------

Ben baktım incelemelere falan gayet kötü bir telefonmuş...
Andorid'de güzel değil heralde ya HTC yada İOS almak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt