Siteye Resim Upload Etmek / Resimli Anlatım

BuRoCk41

Üye
    Konu Sahibi
Siteye Resim Upload Etmek / Resimli Anlatım
ilk önce a giriyoruz

sonra browse diye bir sey var ona tıklıyoruz

browseye tıkladıktan sonra siteye koymak istediğiniz bi resme tıklıyorsunuz

burda ise rastgele sectiginiz bir resmi aç diyorsunuz ve uploadın dolmasını bekliyorsunuz

ve upload dolunca bu sayfa cikiyor

siz asagi indiriyorsunuz sayfayı orda hotlink forums 1 diyor ordaki linki kopyalayip siteye konu accagimiz veya mesaj yazcagimiz yere o linki koyuyoruz ya da imzanizada linki kopyalayabilirsiniz

Tepkiler: Oğuzhan, YesiLPeri, aalimm ve 21 diğerleri

Ozan

Admin
Aynı işlemi, yeni konu ve yeni cevapla butonuna bastıktan sonra, aşağıda işaretledigim yerden hızlıca da yapabilmektesiniz zaten . imageshack.us adresine girmeden

Bilginize.

Ekli dosyalar

BuRoCk41

Üye
    Konu Sahibi
Aynı işlemi, yeni konu ve yeni cevapla butonuna bastıktan sonra, aşağıda işaretledigim yerden hızlıca da yapabilmektesiniz zaten . imageshack.us adresine girmeden

Bilginize.

olsun abi o kadar emek harcadim 15dkmi aldi konu actikta fena mi ettik

Bilginize.

Site DeişikLiği oLmasın böyLesi daha iyi

ama güzeL caLısma oLmus TesekkurLer.

ldren

Üye
cook gusel olmus elıne saglık bide program falan yuklemeyi anlatabilirmisin...

Kendi sitemize upload etmek daha iyidir.

Ozan

Admin
cook gusel olmus elıne saglık bide program falan yuklemeyi anlatabilirmisin...
En basitinden ve tavsiyem şudur ki,
Uygulamayı ve resmi ayrı ayrı upload edip bunların linkini almalısınız

Uygulamayı

Resimleri

Adreslerine upload etmeniz durumunda, yeni konu butonuna basmak kalıyor geriye. Zaten bundan sonrası linkleri mesaj metnine gömmek oluyor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel çalışma!..
Teşekkürler

Nedved

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler...Yalnız yönetici arkadaşlar Burak kardeşimizin eklediği resimleri site bünyesine alsalar daha iyi olur...Çünkü zamanla imageshack.us resimleri kayboluyor ya da siliniyor...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben ilk dönemlerde sayfanın yapısına doğrudan resim eklemeyi nasıl olduğunu bulamamıştım. Sonradan bulunca rahat ettim. Konu bilgilendirme açısından iyi oldu.