CryDaqqeR
Üye
Profile Müzik Ekleme Resimli anlatım !
Evet arkadaşlar sıkıntı çekenler için resimli bir şekilde anlatmaya çalışacağım resimler tamamen bana aittir alıntı değildir emeğe saygı gösterelim!!!
İlk olarak Herhangi bir müzik upload sitesine giriyoruz hotlink verebilen bitane olmalı
1-)
2-)
bu sitelerden birine giriyorız ben anlatımımı alt taraftaki siteye göre yapacağım
Siteye girdik ve Üstte Browse.. Yazan yeri tıkladık
Sonra karşımıza çıkan pencereden müziğimiz bilgisayarın neresindeyse onu seçip ok dedik ve müziğimiz upoad edilmeye başladı ...
Sonra upload tamamlanana kadar bekleyin ve bitince sağ tarafta resimdeki linke tıklıyoruz !!!!
Sonra aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor orada iki link var alttakini kopyalıyoruz
sonra o linki
Değişiklikleri kaydet diyoruz ve işlemi tamamlıyoruz!
Umarım yararlı olmuşumdur şu an müziği dinliyorum

İlk olarak Herhangi bir müzik upload sitesine giriyoruz hotlink verebilen bitane olmalı
1-)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-)
bu sitelerden birine giriyorız ben anlatımımı alt taraftaki siteye göre yapacağım
Siteye girdik ve Üstte Browse.. Yazan yeri tıkladık
Sonra karşımıza çıkan pencereden müziğimiz bilgisayarın neresindeyse onu seçip ok dedik ve müziğimiz upoad edilmeye başladı ...
Sonra upload tamamlanana kadar bekleyin ve bitince sağ tarafta resimdeki linke tıklıyoruz !!!!
Sonra aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor orada iki link var alttakini kopyalıyoruz
sonra o linki
profilime yapıştırıyoruz Değişiklikleri kaydet diyoruz ve işlemi tamamlıyoruz!
Umarım yararlı olmuşumdur şu an müziği dinliyorum