Sitenin Aktifliği Hakkında Yönetime Bir Önerim Var Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
neye darandırarakmı yazıorum?
cevabı:artık forumlarda açılan topiclerde yorumların olmadıgını ve yıldızı artsın die saçma saçma kendi yayınladıkları yazılara yorum yapıolar ilk zamanlar gecelere kadar zevkli konularda yazılan yazıları tartışarak eglenceli vakitler geçirioduk şimdi ise hiç bişe yok yardımlaşma olsun artık eskisi kadar konuda açılmıyo bu benim düşüncem

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Katılmıyor değilim bir kaç noktada crazy_amigo haklı & Haberci'de haklı fakat crazynın demek istedigi şeylerde yanlıs değil..

Haberci

Haberci

Üye
Her şeyin zaman zaman doyum noktasına geldiği bilinmektedir.
Fakat bu zamanla aşılır.
O ilk zamanlar sitemizde konu çok azdı ve artık maşallah doyuma ulaştı yani yok yok ve artık her şeyi günlük değil anlık takip ediyoruz ve yorumlarımız da kullanıldıkça tatbik edildikçe geliyor.
Bunun dışında arkadaşların açmış oldukları konularıda senin bilmenle onları saçmalık olarak nitelemen doğru değil.Bilenle bilmeyen bir olmaz ama bilenin de bilmeyenlere öğrenmek isteyenlere saygı duyması gerekir.
Ayrıca yazmış olduğun post arttırmak için yazan arkadaşlarımıza da kurallara uydukları sürece müdahale etmemiz mümkün olamamaktadır.Bu ancak bariz bi şekilde olursa ikaz ediliyorlar hatta bu konuda uyarı bile alıyorlar.
Bu konuyu da gündeme getirdiğin için teşekkürler...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
haberci abi buyugumuzsun saygıda kusur etmeyiz
bizde bilioruz heralde ama ben sana link verim ve gir bak kendi açtıgı topicde 10 dan fazla kendine ait yorumu var vede hepsi birbirinden saçma yazılan her yorumu kendi adına tekrardan eleştirio site benim deil ama cok guzel ark edindim bu site sayesinde bi süreden sonra iteyi kendininmiş gibi koruyosun benim duşuncem bu ve sürekli üyelerden bazıları kendilerini övnmekte veya yazıyla alakalı olmayan saçma saçma yazılar yazmakta ben bi kaçını bu konu adina uyardım gerisi yönetmelige kalmış ama forumlarda her topicde bi tartışma göruorum...
abi yazdıgın yazıda sanki ben diger uyeleri küçümsüyormuş gibi bi duygıu bıraktı varsa yanlışım sole ama benim izlemim bu şekilde aksini duşunebilirsin

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(fersag &#064; Mar 25 2006, 09&#58;18 PM) [post=304287]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw &#064; Mar 25 2006, 09&#58;15 PM) [post=304284]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İsterseniz işe başlayın
[/b][/quote]
kardeşim sende mi adaysın yani ben dedim kaos olcak olan olmayanlar arası huzur kaçıcak diye baktım konuyu yazanda olmak istiyor gibi
[/b][/quote]

Kardeş ben zaten co.mod um .. Neden böyle bir düşüncem olsun ki

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Langmiur &#064; Mar 25 2006, 11&#58;47 PM) [post=304427]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kısa bir mola agalar Şuraya bakın [Link vermiyorum]
[/b][/quote]
Konuyu saptırmayalım lütfen ...

Langmiur

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Mar 25 2006, 11&#58;50 PM) [post=304432]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Langmiur &#064; Mar 25 2006, 11&#58;47 PM) [post=304427]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kısa bir mola agalar Şuraya bakın [Link vermiyorum]
[/b][/quote]
Konuyu saptırmayalım lütfen ...
[/b][/quote]
saptırmak değil aga ortam kızışmış biraz soğuttuk

Haberci

Haberci

Üye
Senin üyeleri küçümsemen değil ama sen diyorsun ya bana göre ben böyle algılıyorum diye işte ben de onu anlatmaya çalıştım o söylemiş olduğun boş yazıyor diye nitelediğin arkadaşlar da kendilerine göre öyle yorumlayabilirler onu anlatmak istedim.Zaten forumun amacı insanların farklı farklı düşüncelerinden yola çıkarak doğruları güzellikleri bulmak değil mi? Açılan konularda da zaman zaman aykırı görüşler olacaktır tabii ki bu da doğaldır.Herkesin doğrusu kendine Birbirimizi hoş görürsek hep pozitif olursak ve madem arkadaşlarım yeni konu bulamıyor ben bari blayım bakayım edeyim demek daha faydalı olmaz mı?

Ayrıca bizler tüm forumları tek tek inceleme imkanımız olmayabiliyor ancak sizlerin PM leri ile o ulaşamadığımız topiclere ulaşıp kurallar gereği ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz.

Langmiur

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Mar 25 2006, 11&#58;53 PM) [post=304437]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Senin üyeleri küçümsemen değil ama sen diyorsun ya bana göre ben böyle algılıyorum diye işte ben de onu anlatmaya çalıştım o söylemiş olduğun boş yazıyor diye nitelediğin arkadaşlar da kendilerine göre öyle yorumlayabilirler onu anlatmak istedim.Zaten forumun amacı insanların farklı farklı düşüncelerinden yola çıkarak doğruları güzellikleri bulmak değil mi? Açılan konularda da zaman zaman aykırı görüşler olacaktır tabii ki bu da doğaldır.Herkesin doğrusu kendine Birbirimizi hoş görürsek hep pozitif olursak ve madem arkadaşlarım yeni konu bulamıyor ben bari blayım bakayım edeyim demek daha faydalı olmaz mı?

Ayrıca bizler tüm forumları tek tek inceleme imkanımız olmayabiliyor ancak sizlerin PM leri ile o ulaşamadığımız topiclere ulaşıp kurallar gereği ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz.
[/b][/quote]
bana mı dedin aga

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Mar 25 2006, 11&#58;53 PM) [post=304437]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

abi peki bi soru sorucam sana misal veriorum kendi açtıgım topicde 7 veya 8 den fazla yorum yazmam dogalmısır yazılan yorumları tekrardan yorumlamak sizce

Haberci

Haberci

Üye
Bazı şeyler var ki üzerine gidersin kırılır.Bizler kimseyi kırmadan herkes yaptığının bilincinde olarak bilgilerini paylaşsın istiyoruz.Ama kimi arkadaşlar bunu alışkanlık haline getiriyorlar ve onlara da ikaz ve uyarılarımızı bildiriyor devamı halinde ise zaten bi şekilde cezalandırma yöntemi uyguluyoruz.Kimi yorumları da üyelerimizin engin anlayışına bırakarak birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlıyoruz. Teşekkürler...

barabelli

barabelli

Üye
evet bazen msw kardesımızın actıgı bu konu baska yerlere kaymak ıstensede habercı abımız duzeltmıs ama bnmde fıkrım bu yonde yardım ısteyen arkadaslarımız cok bnde dahıl olmak uzere bır cok yardım ıstedım ben kendı adıma elımden geldıgınce dıer arkadaslarımın yardımına kosmaya calıstım ve yararlı oldugumuda zannedıorum bnm dusuncem her konun yanı misal=>mobıl cıhazlar genel,gsm operatorleri,pc-donanım yanı bunların bır yardım etme elemanları olsun ardım ıstendıgınde asagıda konun yerıne baksın ve ılk o yardıma kossun o arastırsı yanı boyle seylerle uye gorevlendırılmesı yanındayım tabı burası fıkıre acık bır formdu bnde yorumumu yaptım ... saygılar

S1FR3K1R1C1

Üye
Arkadaşlar Konu Nerden Nereye Uzamış Hayret Birşey Ya..

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Mar 26 2006, 11&#58;56 AM) [post=304565]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
evet bazen msw kardes&#305;m&#305;z&#305;n act&#305;g&#305; bu konu baska yerlere kaymak &#305;stensede haberc&#305; ab&#305;m&#305;z duzeltm&#305;s ama bnmde f&#305;kr&#305;m bu yonde yard&#305;m &#305;steyen arkadaslar&#305;m&#305;z cok bnde dah&#305;l olmak uzere b&#305;r cok yard&#305;m &#305;sted&#305;m ben kend&#305; ad&#305;ma el&#305;mden geld&#305;g&#305;nce d&#305;er arkadaslar&#305;m&#305;n yard&#305;m&#305;na kosmaya cal&#305;st&#305;m ve yararl&#305; oldugumuda zanned&#305;orum bnm dusuncem her konun yan&#305; misal=>mob&#305;l c&#305;hazlar genel,gsm operatorleri,pc-donan&#305;m yan&#305; bunlar&#305;n b&#305;r yard&#305;m etme elemanlar&#305; olsun ard&#305;m &#305;stend&#305;g&#305;nde asag&#305;da konun yer&#305;ne baks&#305;n ve &#305;lk o yard&#305;ma kossun o arast&#305;rs&#305; yan&#305; boyle seylerle uye gorevlend&#305;r&#305;lmes&#305; yan&#305;nday&#305;m tab&#305; buras&#305; f&#305;k&#305;re ac&#305;k b&#305;r formdu bnde yorumumu yapt&#305;m ... sayg&#305;lar
[/b][/quote]
Kat&#305;l&#305;yorum ben de ... Mesela ben ilk olarak symbian s60 a bakar&#305;m ... yard&#305;mc&#305; olabilirsem olurum ... sonra genel foruma geçerim ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt