Sitenin Aktifliği Hakkında Yönetime Bir Önerim Var Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Sitenin Aktifliği Hakkında Yönetime Bir Önerim Var Buyrun
Forumun geneline bakıyorum da baya aktifliğini kaybetmeye başladı üstelik konu dışı deneme mesajları konularına yoğunluk arttı ... şimdi gelelim benim sitenin yararına olacak olan önerime ...

Benim düşüncem sitede yararlı olabilecek pc donanım yazılım teknoloji vs... forumlarına ayrı ayrı co.mod alınmasıdır ve bu kişilerin burada yararlı bilgiler verip üyelere yardımcı olmaları yönündedir.

Bunu oylamaya sunuyorum diycem ama üyelerin oyları yönetimi ilgilendirmediğini de biliyorum sadece kendi aranızda kararlar alıyorsunuz...ve bunları uyguluyorsunuz bunu da biliyorum ... o yüzden anket yapmadım ...

Yorumları sizlere bırakıyorum sitenin geleceği için bu önemli diye düşünüyorum saygılar ...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ğayet mantıklı

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Mar 20 2006, 03&#58;29 AM) [post=301283]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Forumun geneline bakıyorum da baya aktifliğini kaybetmeye başladı üstelik konu dışı deneme mesajları konularına yoğunluk arttı ... şimdi gelelim benim sitenin yararına olacak olan önerime ...

Benim düşüncem sitede yararlı olabilecek pc donanım yazılım teknoloji vs... forumlarına ayrı ayrı co.mod alınmasıdır ve bu kişilerin burada yararlı bilgiler verip üyelere yardımcı olmaları yönündedir.
[/b][/quote]

Büyük Forum sitelerinde bile zaman zaman duraksamaların yaşanıyor olması doğaldır.Sebebine gelince Bu teknoloji her saat başı değişen veya her gün değişen bir bir durum değildir ki konular daima 24 saat canlı kalsın.
Üreticiler en son çıkan ürünün bir sonraki versionunu icat etmek için kollarını sıvadığında bu en az 3 ay gibi bir zaman geçmesi demektir ki bu 3 ay gibi bir zaman da tüketicilerin çıkan ürünü denemesi artı ve eksilerinin yorumlanması zamanıdır.Ürünlerin artı ve eksileri paylaşımı bittiğinde ise Forumlarda Konu dışı bilgiler buna ek yardımcı olarak devreye girer.Bizim sitede d aynı durum söz konusudur.Bizler de isteriz ki 24 saat Mobil konuşulsun Teknoloji tartışılsın bilgiler alınıp verilsin vs vs ama bunun olması da mümkün görünmüyor.Bu konulara yönetici alınması meselesine gelince...Bu konularda ( Teknoloji,PC donanım,Uydu vs) kendine güvenen varsa veya bildiğiniz arkadaşlar bizlere PM den ulaşın gerekli değerlendirmeleri yaparız şüpheniz olmasın.Teşekkürler...

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
Evet güzel bir fikir neden olmasın.
Yönetici denildiğinde sadece konu silme tşaıma silme, üyeleri uyarma vs. gibi durumlar degil de, o bölümden daha çok sorumlu olarak yeni başlıklar ve bilgiler vermesi de beklenir.

Bu tip arkadaşlarla çalışabiliriz.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Negative

Bu Bir İlk Olur.. [MaxiCep İçin]

S1FR3K1R1C1

Üye
ßen Maxicep İçin.. Hazırım..

POWER

POWER

Üye
bencede iyi olur ama bu işe gönül veren biri olmalı..yani yürekten..

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Öyle kişiler bulmak zor işte ...

kikaksk

kikaksk

Üye
baya bi aktif kişiler bulunması lazım bide o kunuları cok iyi bilen arkadaşlar...herkez ben olurum demesinlen olmaz...ama kendine güvenen orataya mutlaka cıkar...

EaSy_As_LiFe

EaSy_As_LiFe

Üye
Ozman şöyle yapalım herkez kendini yeterliği gördüğü bir konu şeçsin. Bu konular ayarlansın kişler değerlendirilsin ve co belli olsun...

fersag

Üye
ben eski üyeyim ama yeni yeni forumun değerini anlamaya başladım

<span style="color:#FF0000">gerçektende çok başarılı ve güzel bir site ama bu seçim kaos yaratacak gibi duruyor fikrimce darılan çok olacak gibi </span>
<span style="color:#3333FF">herşey gayet iyi gerçi yönetim bilir ben dosya kısmını çok beğeniyorum birde yardıma ihgtiyaç duyduğumda pm gönderip anında bana yardımcı olan yöneticilerden çok etkilendim pek msj yazmıyorum ama bundan sonra daha aktif olucem </span>
<span style="color:#993399">herkes ben varım derse olmaz olmayanlar çok bozulur ben olsam bozulurdum </span>

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
İsterseniz işe başlayın

fersag

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Mar 25 2006, 09&#58;15 PM) [post=304284]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İsterseniz işe başlayın
[/b][/quote]
kardeşim sende mi adaysın yani ben dedim kaos olcak olan olmayanlar arası huzur kaçıcak diye baktım konuyu yazanda olmak istiyor gibi

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
türksilahlı kuvvetlerden konu açılırsa çok iyi olur

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
türksilahlı kuvvetlerden konu açılırsa çok iyi olur

Haberci

Haberci

Üye
Sevgili MaXiCeP üyeleri;
Arkadaşımız msw nin açmış olduğu ve konunun adındanda anlaşılacağı gibi "site yönetimine sitenin aktifliği hakkında sadece bir öneri ..."

Bu konunun site yönetimi yönetici alacak diye algılanmamasını rica ediyoruz.

Bizlerin arkadaşımıza ve sizlere cevabımız ise zaten Negative Ozan (admin = site sahibi) arkadaşımız da yazdı öyle bir arkadaşımız varsa mutlaka değerlendirilir...
Bu konunun yukarıda da belirttiğimiz gibi yönetici aramıyoruz ama öyle bir boşluk olduğunda ve gerektiğinde tavsiyelerinizi de değerlendirerek üyelerimizden yönetime eleman alımını gerçekleştiririz.Teşekkürler...

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
sakın yanlış anlaşılmasın ben yönetici anlamında demedim sadece türksillahlı kuvvetlerim de bi köşesinin yer almasını istedim sitede

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
mnw guzel fikir git gide forum ölüyo daha farklı şelerde olabilir

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 25 2006, 10&#58;20 PM) [post=304330]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mnw guzel fikir git gide forum ölüyo daha farklı şelerde olabilir
[/b][/quote]

Sitemiz Mobil sitesi ve diğer konularımızda üyelerimiz hoşça vakit geçirsinler canları sıkılmasın diye konulmuş paylaşıma açılmıştır.

Mobil dünyasındaki tüm gelişmeler anında sitemizde yer almaktadır.İhtiyacı olan arkadaşlarımız sitemizden sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden yararlanmaktadırlar.

Bir konuda sıkıştıkları yardıma ihtiyacı oldukları zamanlar sitemize yazarak 5-10 dk içinde cevaplarını almaktadırlar.

Ve daha da önemlisi tüm bu paylaşımlar sırasında dostluk kardeşlik arkadaşlık ortamının bozulmadan ve seviyei bir şekilde devam etmesi biz site yönetimi ve siz değerli üyelerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bu sözünüzü neye dayandırarak yazıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt