Sistem Hatasi (-20) Ne Demek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tlgthrm

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Hatasi (-20) Ne Demek?
Arkadaslar,
6600 sahibiyim ve bu hatayi bluetooth ile telefona herhangi bir sey (waw, mp3, 3gp..) attigimda bunlari galeriye kaydetmeye calisirken veriyor. . mesajlari mmc karta kaydediyorum ve mmc kartimda cok fazla bos yer var. once telefonun hafizasiyla igili bir problem oldugunu dusundum cunku mesajla gelen multimedyayi galeriye e file manager vasitasiyla kaydetmeye calistigimda da ayni hatayi veriyordu. ama sonra nispeten daha kucuk boyutta ki dosyalari galeriye kopyalayabildigimi fark ettim.
acaba yukledigim gereksiz programlardan biri sistemi fazla mesgul ediyor, hafizasini yiyor olabilir mi?
ya da belki de sisteme bir cesit virus bulasti..
yardimci olabilirseniz sevinirim.

bir de sistem yoneticisinde turuncu ve lacivert kutularla isaretlenen yuklu programlardan hangileri telefon hafizasina kaydedileni gosteriyor bilen var mi?

enigma

enigma

Üye
ram veya işlemci hatası olarak düşünüyorum çünkü bendede bazen oluyor. birşeyleri bir yerden bir yere kopyalarken - taşırken veya bir programın aradığı bir şeyi bulamadığı zamanlar oluyordu. ilginç bir mevzu son zamanlarda yüklediğin bir program varsa ondan olabilir belki ama kesin konuşmayayım.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
format at o zaman olması lazım

tlgthrm

Üye
    Konu Sahibi
bugun itibariyle mmc kartim sizlere omur oldu, telefonu kurcalarken birden beri karti okumadi. tamirciye goturdum aci haberi verdiler.
onerileriniz icin tesekkur ederim. bu mmc kartlara fazla para yedirmemek gerekiyor. 256 mb kart öldü, ustelik yarisi da bostu. alin bir 128 lik, nasil olsa tamamini dolduramadan bozulur, ayrica bozulunca arkasindan benim 256 lik icin uzuldugum kadar uzulmezsiniz. (bknz 128 lik kartlar 30 ytl civarinda)
garanti isi de mumkun olmuyor, cunku baska bir sehir disindan almistim, geri donmem mumkun deil.

enigma

enigma

Üye
hocam benim mmc karttada aynısı oldu 512 kingston program falan yüklerken birden tel kitlendi ve restart attı ve bir türlü telefon kartı görmedi ve dikkat ettim yanıksı koku gelmeye başlamıştı ama ben kartı sitatikten kurtardım ve parmaklarımla kırar gibi biraz esnettim ve geri taktım kart canavar gibi çalıştı sonra pc ye takıp biçimlendirdim sonra telde biçimlendirdim. disk birleştiricisinden geçirdim kartım şuan canavar gibi çalışıyor ve hiç veri kaybetmedim hatta eskisinden daha iyi çalışıyor diyebilirim. mmc kartları siz siz olun fazla yerinden söküp takmayın. cüzdanında mmc taşıyan arkadaşlarda hiç hayırlı iş yapmıyor.

gorillaz1903

Üye
arkadaşalr benim telefondada öyle sorun vardı galeride bi dosyay girdiğimde genel sistem hatası diyodu format atınca dosyalar gitmiyodu(yani herd ve soft format yemiyodu hafıza kartınada format atılmıyodu) ama mp3 programları mp3 leri çalıştırabiliyodu ben teledki herşeyi sildim
libs klasörlerini felan bide D) sürücüsündeki bi dosyayı silimiştim ondan sonra format atmıştım şimdi düzeldi

ada965

Üye
PROGRAMLA İLGİLİ GALİBA SLeditör DİYE BİR TEMA PROGRAMI VARDI SİLDİM DÜZELDİ TELEFON 6630:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt