Sistem Hack Resimli Anlatım (v31.0.101 = Son versiyon Denendi)

teşekkürler. olayı güzel anlatmışsınız. ancak eklediğiniz dosyayı sertifalandırınca bende sertifika kısıtlaması diye bir hata verdi. Bende değişik forumlardan helox2 değişik versiyonlarını indirdim. sonunda cepforum da bulunan dosyayı sertifikaladım ve sonunda hacklenmeyen N81 telefonum haclendi. programda yükledim sorun yok gibi. İleride çıkmaz ise tabiki. Kolay gelsin
N81 2GB

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dosyanın adresi yapmışken güzelliği tam yapalım.

kutukak

Üye
    Konu Sahibi

Sertifika kısıtlanma hatasını ana konulara dönerseniz açtığım sayfada ayrıntılı açıklama vardır!

SERTİFİKA TARAFINDAN KISITLANIYOR UYARISI ALAN ARKADAŞLAR:

BU SAYFAYA GÖZ ATINIZ:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...si-alan-arkadaslara-opda-kaynakli-291547.html

manyaxx_sir

kardesim cok sağol
telefonu aldım ha.c.k.leyemiyodum kafayı yicektim vallaaaa allah razı olsunn...cok basit arkadaslar 1 günde geldi sertifikam...

mosayman

Üye
Dandan 1923 ün verdiği versiyon bende de çalıştı. Teşekkürler.. (5800)

arkadaşlar opda sitesinde üyeliğimin şifresini unuttum ve site de yeni parola istemek ile ilgili bir seçenek ben bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürederim

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar opda sitesinde üyeliğimin koduni unuttum ve site de yeni parola istemek ile ilgili bir seçenek ben bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürederim

Arkadaşım sıfırdan baştan üyelik al o zaman.

Arkadaşım sıfırdan baştan üyelik al o zaman.
mantıklı arkadaşım da sorun şifresini unuttuğum üyelikte bazı verilerimin olması lazım dosyalar var da

çok önemli bir şeyi atladım sanırım emeğe teşekkürü unuttum arkadaşım teşekkürederim sayende sistemi hackledim ve sertifika aldım

arkadaşım çok teşekkürler. hack işlemini gerçekleştiremedim sertifika kısıtlaması nedeniyle ama programları artık imzalatıp yükleyebiliyorum

sağol kardeş sertifika kısıtlı hatası alıyordum HelloX2 V2.03 sertifikaladım zaten almıştım burdan sertifika pc olmamıştı siteden direkt sertifikaladım oldu sys dosyası haclendi şimdi çok sağol kardeş

+1

Diyelim yükledikten sonra vazgeçtik. Kaldırınca tekrar eski haline döner mi telefon?

Bu işlemleri yaptıktan sonra hellox u kaldırırsak ne olur?

Sayın kutukak kardeşim, cok teşekkur ederim, sen bi doğa harikasısın Ama benim anlamadigim simdi bu sistem dosyaları ile neler yapabilirim, bilgisayar konusnda çok uğraştım ama telefona ilk kez el atıyorum, bana telefonu geliştirebilmem için öneri ve kaynak verebilir misn....

arkadaşım sen bir harikasın.. en sonunda telefonumu hackleyebildim emeğine sağlık...

bu arada sertifika için gece saatlerini tercih ederseniz öğleye kadar sertifikanız elinizde oluyor.. bana 6 saatte geldi sertiifika opda dan

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Diyelim yükledikten sonra vazgeçtik. Kaldırınca tekrar eski haline döner mi telefon?

Bu işlemleri yaptıktan sonra hellox u kaldırırsak ne olur?

Arkadaşım Hellox i kaldırmadım denemedim bir bilgim yok fakat. Sorun olacağını zannetmiyorum ama belki kaldırma yaparken otomatik olarak rom patcher kalkarsa hack işlemi yapamazsın haberin olsun rom patcher mutlaka yüklü olması gerekir...

Ne demek arkadaşım bende telefonu ilk aldığımda sinir olmuştum kıramadım diye fakat şimdi çok mutluyum. Sistem dosyaları ile bir çok şey yapabilirsin açılış sesinden tut operatör logo değişimine açılış resim değişiminden telefon yazı stilinin değişimine kadar bir çok şeyi yapabilrsin. 5800 için kullandığım herkesin işine çok yarayacak bir arşiv hazırlayacağım bana ulaşırsan yardımcı olurum. Msn den yardımcı da olabilir. kutukak@hotmail.com

verdigin programi yuklemeye calisiyom ama bunda da sertifika tarafindan kisitlandi yaziyo ne yapmam lazim kardes.

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
verdigin programi yuklemeye calisiyom ama bunda da sertifika tarafindan kisitlandi yaziyo ne yapmam lazim kardes.

Ana sayfada bu hata alanlar için bir başlık açtım o sayfayı okursan arkadaşım alt yazışmalarda bir arkadaş çözüm bulmuş.

berkucar

Üye
helloda sertifika hatası verio

Sevgili kutukak arkadaşım ne yaptım ne ettimse olmadı sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor bi çare bulalım buna ne olur delireceğim.Saygılar.