spy ghost
Üye
ort. tutuyorsa kafaya takmaTam O Sırada Yazın Gireceğim 2 Kurtarma Sınavı Aklıma Geliyor Ve![]()
ort. tutuyorsa kafaya takmaTam O Sırada Yazın Gireceğim 2 Kurtarma Sınavı Aklıma Geliyor Ve![]()
ing. Hariç zayıdım yok
- - - Eklendi - - -
kredin kaç?
ing. Hariç zayıdım yok
- - - Eklendi - - -
kredin kaç?
9.sınıfsan geçer 10. sınıfsan düz lise ise ise geçer anadolu lisesi birimine bağlıysan kalırsın100 Veya 101
furkan geçen günlerde 7 zayıfla ne yaparım diye düşünüyordum şu an 3 zayıf var daha bir tanesi belli değil belki 2 ye düşer
millet 1 zayıfım var diye sevinir olmuş. Düşdüğümüz hallere bak
9.sınıfsan geçer 10. sınıfsan düz lise ise ise geçer anadolu lisesi birimine bağlıysan kalırsın
furkan geçen günlerde 7 zayıfla ne yaparım diye düşünüyordum şu an 3 zayıf var daha bir tanesi belli değil belki 2 ye düşer

9.sınıfsan geçer 10. sınıfsan düz lise ise ise geçer anadolu lisesi birimine bağlıysan kalırsın
anadolu lisesi 3.00 ile geçer günde kaç dersiniz var
Anadolu Lisesi.Yazın Vericeğim Artık Yapıcak Bir Şey Yok.
fen teknolojiye zamanında yarım saat çalışırdım sınav anında da kopyalar uçuşurduçarşamba günü fen teknoloji sınavı oldum ve bitti bu yılın sondan ikinci sınavıydı diğeri büyüüük sınav![]()

Ortalama İle Geçmem İçin Kredimin 102 Olması Lazım Benim 100 Veya 101 Olacak.2.90 Filan Ediyor Onunlada Geçemiyorum.anadolu lisesi 3.00 ile geçer günde kaç dersiniz var