MHP lideri Devlet Bahçeli: Öcalan'ın mesajları makul, müspet, muteber ve muayyen

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
MHP lideri Devlet Bahçeli: Öcalan'ın mesajları makul, müspet, muteber ve muayyen
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye hedefinde "bazı provokatif çıkışlara rağmen aşama aşama sonuca gidildiğini" söyledi ve "PKK'nın kurucu önderliğinin mesajları makul ve müspet" dedi.

Bahçeli, Ankara'da MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika Töreni'nde konuştu.
Bahçeli "Son yüzyıl içinde yakaladığımız bugünkü tarihi fırsatı elimizden kaçıramayız, israf edemeyiz. Terörsüz Türkiye hedefinin siyaset mantığı milli birlik ve kardeşliğimizin tahkimine odaklıdır" dedi.
MHP lideri "bazı provokatif çıkışlara, siyonist-emperyalist tazyik ve telkinlere, abuk sabuk ifadelere, tahrik ortamını canlandırmaya dayalı küstah ve kumandalı söylemlere rağmen aşama aşama, kademe kademe sonuca gidildiğini söyledi.
Bahçeli, Meclis'te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'ndan heyetin İmralı ile yaptığı görüşmeyi de "İmralı'nın, adaya giden milletvekili heyetine yaptığı açıklamalar görüşülmüştür. PKK'nın kurucu önderliğinin mesajları makul, müspet, muteber ve muayyendir" ifadeleriyle yorumladı.

Kaynak:

Not: Covit19 aşıları ile millet çiplendi, ancak bazılarında ters etki yaptı, HDD eski veriler silindi, Bad sektör oluştu.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@0sıfırcı kankan yine sallıyor nolmuş, o bölücü elemanın mesajları neymişte makul gelmiş

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@0sıfırcı kankan yine sallıyor nolmuş, o bölücü elemanın mesajları neymişte makul gelmiş
nerden kankam oluyo ya
oy bile vermedim bu yaşlıya
o değil de
A.Ö. ı hapisten çıkarırlarsa
siyasete de atılırsa
ilerde başkan yardımcısı yapar
en sonunda T.C devletinin yönetimini buna bırakırlar
yaparlar mı yapabilirler
sonra sen de gider
ayakkabısını boyarsın
para versin diye
daha sonra da dersin
nereden nereye
nasıl bu hale geldik :)

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
nerden kankam oluyo ya
o değil de
siyasete de atılırsa
yaparlar mı yapabilirler
sonra sen de gider
ayakkabısını boyarsın
para versin diye
daha sonra da dersin
nereden nereye
şimdi şöyle bişey var.çıkartacaklar çıkartacaklar muhabbeti dönüyor ama,malum Bazı kemal beyler kanun vs alıp ülkeyi kurduğu zaman bildiğim kadarıyla (o dönemden beri var olan kanun) bir hak var. mesela sen istersen 400 yıl hapis al, 25 30 yıl yat sonrasında yaşlılık vs gibi durumlardan dolayı özel hapis gibi bişeye çevirebiliyorsun diye biliyorum.tabi bu çevirmede ev hapsi tarzı bişey midir nedir o kadarını bilmiyorum.hani şartları nasıl vs bilgim yok.şimdi kanunun maddesini tam bilmiyorum buna tüm şuçlar dahil di sankı.yani çıkartacaklar çıkartacaklar muhabbeti aslında o.yoksa çıkacak gelecek kamuda çalışacak öyle bir dünya yok. örnek veriyorum bazı istanbulu hortumlayan şahislar bilmem kaç tane terör şuç kaydı olan eleman mı ne almışlar.normalde bu tarz kişiler kamuda çalışamaz ama almışlar işte. şimdi bu elemanda hapisten çıkmaz öyle bir dünya yok. daha dün senin paranla yakıtını aldıkları ama kirasi yıllık örnek veriyorum 1 milyon olan aracın aslında 0 ı ile aynı para olupta,sonrada bu araçlarda yasaklı madde taşıdıklarını ne ara unuttun bakım

yine bildiğim kadarıyla başkan kımse askerlikten muaf tutma, hapisten çıkartma gibi hakları vardı sankı ama şartları nedir ne değildir hangi şuçtan af oluyor onuda bilmiyorum. tabi burada böyle bir bebek katlinin çıkmasını malum cenah harici kimse istemez ama kanun varsa ya bu kanunu kaldıracaksın yada şartlar ekleyeceksin yada komple kaldır at çöpe şeriat gelsin bayram edelim ^_^

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
nerden kankam oluyo ya
o değil de
siyasete de atılırsa
yaparlar mı yapabilirler
sonra sen de gider
ayakkabısını boyarsın
para versin diye
daha sonra da dersin
nereden nereye
TC böyle hayalperestlere günü geldimi sarı torba verir.
Yıl 1999, Öcalan "Benimde annem Türk, Türkiye Cumhuriyetine hizmet etmeye hazırım."
Askerini savunanlara postal sevinci diyenler, gelmiş aponun postalını severe olmuş, utanmanız yok.
Mesaj birleştirildi:

şimdi şöyle bişey var.çıkartacaklar çıkartacaklar muhabbeti dönüyor ama,malum Bazı kemal beyler kanun vs alıp ülkeyi kurduğu zaman bildiğim kadarıyla (o dönemden beri var olan kanun) bir hak var. mesela sen istersen 400 yıl hapis al, 25 30 yıl yat sonrasında yaşlılık vs gibi durumlardan dolayı özel hapis gibi bişeye çevirebiliyorsun diye biliyorum.tabi bu çevirmede ev hapsi tarzı bişey midir nedir o kadarını bilmiyorum.hani şartları nasıl vs bilgim yok.şimdi kanunun maddesini tam bilmiyorum buna tüm şuçlar dahil di sankı.yani çıkartacaklar çıkartacaklar muhabbeti aslında o.yoksa çıkacak gelecek kamuda çalışacak öyle bir dünya yok. örnek veriyorum bazı istanbulu hortumlayan şahislar bilmem kaç tane terör şuç kaydı olan eleman mı ne almışlar.normalde bu tarz kişiler kamuda çalışamaz ama almışlar işte. şimdi bu elemanda hapisten çıkmaz öyle bir dünya yok. daha dün senin paranla yakıtını aldıkları ama kirasi yıllık örnek veriyorum 1 milyon olan aracın aslında 0 ı ile aynı para olupta,sonrada bu araçlarda yasaklı madde taşıdıklarını ne ara unuttun bakım

yine bildiğim kadarıyla başkan kımse askerlikten muaf tutma, hapisten çıkartma gibi hakları vardı sankı ama şartları nedir ne değildir hangi şuçtan af oluyor onuda bilmiyorum. tabi burada böyle bir bebek katlinin çıkmasını malum cenah harici kimse istemez ama kanun varsa ya bu kanunu kaldıracaksın yada şartlar ekleyeceksin yada komple kaldır at çöpe şeriat gelsin bayram edelim ^_^
Kemal beylere dua et sen, şeriat gelecekmiş de mevcut sistemi çöpe atacakmış.

Son düzenleme:

Üst Alt