sınavlar bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
hayatımız sınav :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Üniversitede zayıf diye bir şey yok :d

- - - Eklendi - - -

Ya kalırsın ya geçersin :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
aynen üniversitede kalma yok ama 4 seneliği 6 sene de bitirmek var :D hep alttan birikir geçemediğin dersler :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
9.sınıfsan geçer 10. sınıfsan düz lise ise ise geçer anadolu lisesi birimine bağlıysan kalırsın

furkan geçen günlerde 7 zayıfla ne yaparım diye düşünüyordum şu an 3 zayıf var daha bir tanesi belli değil belki 2 ye düşer

:aha:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
kaç gündür sabahlıyorum harbiden şu sınavvlar bitse de gitsem ya :S

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
9.sınıfsan geçer 10. sınıfsan düz lise ise ise geçer anadolu lisesi birimine bağlıysan kalırsın

furkan geçen günlerde 7 zayıfla ne yaparım diye düşünüyordum şu an 3 zayıf var daha bir tanesi belli değil belki 2 ye düşer

Anadolu Lisesi.Yazın Vericeğim Artık Yapıcak Bir Şey Yok.

15097

15097

Üye
çarşamba günü fen teknoloji sınavı oldum ve bitti bu yılın sondan ikinci sınavıydı diğeri büyüüük sınav :)

-efşan

-efşan

Üye
Haydi gözünüz aydın:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
off annem aradı ing. hocanız sınavınızı girmiş zayıf geliyo ing. diyo söylememiştim notumu otur çalışmaya başla dedi kredimin tuttuğunu söyleyemedim çünkü lanet olası dil ve anlatım hocası hala sözlüleri girmedi off...

• Beğen
Tepkiler: -efşan
spy ghost

spy ghost

Üye
çarşamba günü fen teknoloji sınavı oldum ve bitti bu yılın sondan ikinci sınavıydı diğeri büyüüük sınav :)
fen teknolojiye zamanında yarım saat çalışırdım sınav anında da kopyalar uçuşurdu :d:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
anadolu lisesi 3.00 ile geçer günde kaç dersiniz var
Ortalama İle Geçmem İçin Kredimin 102 Olması Lazım Benim 100 Veya 101 Olacak.2.90 Filan Ediyor Onunlada Geçemiyorum.
Arkadaşlar Önemli Olan Geçip Geçmemek Değil Aslında Bu Dersleri Öğrenmemiz Lazım Eğer Kurtarma Sınavlarına Gelerek Bir Şeyler Öğrenebileceksek Ne Mutlu.
Sonuçta 2 Sene Sonra Bir Sınava Giriceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt