Şimdi Meego alsam bana nasıl bir artısı ve eksisi olur androide göre?

Sponsorlu Bağlantılar

kaan dean

kaan dean

Üye
bunun terk edilecek bir teknoloji olmadigini herkes gayet iyi biliyor yormayin kafanizi. elimde n900 var canim istedigin de android canim istediginge meego canim istediginde de maemo kullaniyorum. hangi cihazda bu kadar secenek var..? N9 ciktiginda n900 un yaptiklarini ikiye katlayacak bundan mahrum olmak isteyenler takintilariyla basbasa kalabilir hic sakincasi yok.

Del Rey

Del Rey

Üye
bakalım içerden birine sordum ama ne cevap yazar bilmem birde şu var daha önce bana intelin meego yz ara vereceğeni yani 2-3 senelik bir zaman durduracağanı sonra tekrar devam edeceğini söylemişti ama bakalım

Şu anda Maemo'ya bile bağımsız geliştiricler tarafından destek var. MeeGo 2-3 yıl ara verse bile o arayı bağımsız geliştiriciler kapatıcaktır.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İyide zaten Nokia Güncelleme desteği verecek... Hem Nokia hem de geliştiricilerle birlikte uzun bir yolu var MeeGo'nun.

Belki N9 satışları beklendiğinden fazla olursa. Neden ilk ve son N9 olsun ki :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ibrahim selop dedi son telefon microsoft un yaptığı kara anlaşmlar yüzünden mecbur nokia buna artık

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
ibrahim selop dedi son telefon microsoft un yaptığı kara anlaşmlar yüzünden mecbur nokia buna artık

Yok diyorum. Wp7'lerden daha fazla tutarsa N9. Elop'u paketlerler gibime geliyor :) Umudunuzu yitirmeyin hemen ya :D

Lenneth

Üye
N9 çoğu ülkede satışa bile sunulmayacak :)

Uruloki

Uruloki

Üye
satılmayacaklara ya operatör getiyor ya belli büyük siteler getiriyor nokia satmasa ne olcak

punisher123

punisher123

Üye
Eğer N9 çok satarsa bazı şeyler değişir gibime geliyor (Bu fiyatlarla birazcık zor ama :/) Şirket Kendi kendini bitirmez değilmi? Eğer wp7 beklenenden çok daha az olursa,ve n9 satışları iyi giderse Elopu kovabilirler,zaten şirket içinde çok sevilen birisi değil..

pRime.

pRime.

Üye
Helsinki'ye gidip ben paketliycem onu az kaldı.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Uruloki

Uruloki

Üye
çin de şu an selop serdar ona göre git

Lenneth

Üye
Elop iyidir kızmayın Elop'a :)

Lenneth

Üye
Ben Elop'u seviyorum valla, Symbian'dan kurtardı Nokia'yı daha ne yapsın :)

Kedi Yavrusu

Üye
Ben Elop'u seviyorum valla, Symbian'dan kurtardı Nokia'yı daha ne yapsın :)
bak burada haklısın, mis gibi wp7 var, hem pc [windows 8] hem tablet [windows 8] hem telefon [wp7, wp7.5] üçü bir arada, harika bişey. üçü de birbirinin uygulamalarını da açabileceğine göre de uygulama geliştiricilerine gün doğdu, çünkü windows market çok çok geniş bir alana hitab edecek. hadi hayırlısı

Del Rey

Del Rey

Üye
Eveti Symbian'ı kurtardı ama MeeGo'ya yalnızca güncelleme desteği sunacak :'(

Üst Alt