Şimdi Meego alsam bana nasıl bir artısı ve eksisi olur androide göre?

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
5230 adlı akıllı telefonu 3D Oyun oynatıyor, boş 80 MB RAM görüyor, 600 MHz'ye kadar o/c edilebiliyor ve bu yıl desteği yine bitmedi, güncellemeler sunuluyor, Java, Qt, Flash, C, WGZ, DOS uygulamalarını açabiliyor. Sensörü yeterli derecede kullanılabilir. Mağaza desteği ve 3D Sesli Ovi Maps'e sahip.

Corby bunların hiçbirini yapamaz.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
s2 kaça kadar o clock ediliyor?

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de 1 aya kadar telefon alcam (Bilemediniz 2 ay olabilir) N9 çıkmazsa kalacak çare SGS 2, o da donanımı gerçekten yüksek olduğundan. SGS 2, N900 1.7'lere kadar o/c ediliyorsa 2.4'lere çıkabilir belki. Tabi önce ona tam teşekküllü bir soğutma sistemi ve akü gerekir.

Lenneth

Üye
5230 adlı akıllı telefonu 3D Oyun oynatıyor, boş 80 MB RAM görüyor, 600 MHz'ye kadar o/c edilebiliyor ve bu yıl desteği yine bitmedi, güncellemeler sunuluyor, Java, Qt, Flash, C, WGZ, DOS uygulamalarını açabiliyor. Sensörü yeterli derecede kullanılabilir. Mağaza desteği ve 3D Sesli Ovi Maps'e sahip.

Corby bunların hiçbirini yapamaz.

5230'u biliyorum anlatma bana, menü kaydırmasında kasım kasım kasılan telefon.. 5800 bile daha akıcı.

Ayrıca 600 mhz'ye overclock edilmesi imkansız gibi ? nasıl ediliyor merak ettim.

----------Eklendi @ 16:58:35 ---------- Yazıldı @ 16:57:39 ----------

Ben de 1 aya kadar telefon alcam (Bilemediniz 2 ay olabilir) N9 çıkmazsa kalacak çare SGS 2, o da donanımı gerçekten yüksek olduğundan. SGS 2, N900 1.7'lere kadar o/c ediliyorsa 2.4'lere çıkabilir belki. Tabi önce ona tam teşekküllü bir soğutma sistemi ve akü gerekir.

1.7 ghz'e overclock edilemiyor, 1.15 ghz tam stabil olduğu değer diye biliyorum. O telefonu araştırdım hep maksimum değer 1.15.. Üstünde stabil olmuyormuş.

Kedi Yavrusu

Üye
nonamex, 5230 800 mhz'e bile overclock edildi o kadar zorladılar sen 600 imkansız diyorsun.

Del Rey

Del Rey

Üye
Lenneth, PHNT 600 Mhz'ye overclock etti :)

punisher123

punisher123

Üye
Overclock işi boş bi konu bence,Zaten yetersiz olan şarjı dahada kısaltmanın alemi yok..

Lenneth

Üye
nonamex, 5230 800 mhz'e bile overclock edildi o kadar zorladılar sen 600 imkansız diyorsun.

Taa geçen yılın haberi, piyasaya çıkmamış işin içinde bir fake'lik olduğu kesin.

----------Eklendi @ 18:44:11 ---------- Yazıldı @ 18:43:40 ----------

Lenneth, PHNT 600 Mhz'ye overclock etti :)

Buna inanabilirim eğer CFW'yi yayınlarlarsa/yayınlamışlarsa :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Modunu yayınladılar, daha birkaç hafta önce oldu ama. Sanırım bir iki CFW'de de koyuldu o. :/

mkaya41

mkaya41

Üye
n9 için 15 eylül dediler çıkış tarihi ama hala bi gelişme yok ??

pRime.

pRime.

Üye
Kim dedi?

Uruloki

Uruloki

Üye
kazakistanda öyleydi bu arada ön sipariş alan yerlerde stokları bitirmiş nokia n9 için

Del Rey

Del Rey

Üye
Yılın son çeyreğinde çıkacak dendi.

punisher123

punisher123

Üye
kazakistanda öyleydi bu arada ön sipariş alan yerlerde stokları bitirmiş nokia n9 için
O haberi bende gördüm ancak helsinkidendi o haber,sanırım hollanda için,Ve sadce siyah n9lar bitti dedi,64 gb yani.

Uruloki

Uruloki

Üye
ön sipariş alan bir tek orası var zaten ve sadece 64gb likler ön sipariş alınmıştı bende finlandiya diye biliyorum

Lenneth

Üye
Nokia tek çekirdekli telefonu piyasaya süremeye dursun, Samsung çift çekirdeği bile geçti..

punisher123

punisher123

Üye
İphonede tek çekirdek ama ortalığı hala yakıyor,En çok satan telefonlarda 1 numara,Anla şunu İnsanlar donanıma bakmıyor!!.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
İphonede tek çekirdek ama ortalığı hala yakıyor,En çok satan telefonlarda 1 numara,Anla şunu İnsanlar donanıma bakmıyor!!.
en çok satan 1.2 ghz çift çekirdekli galaxy s2 :oke: yanlış bilgi vermeyelim:nono:

Üst Alt