pRime.
Üye
Sana bi iphone 5 lazım.2012 ikinci yarısının gazete manşetleri...iPhone 5 yapay zekanın geldiği son nokta... 2013 'ün robot teknolojisinde patlamanın yaşanacağı yıl olacağı öngörülüyor...2012 son çeyrek gazete manşetleri...tüm firmalar 2013 için yapay zekaya sahip modellerini hazırlıyorlar... ama iPhone 5S in yayına yaklaşabilirlermi orası muamma...
kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim...Sana bi iphone 5 lazım.
2014...
insan hareketlerini taklit edebilen sizinle konuşan sizin işinizi yapan her yerde yardımcınız olacak robotlar geliştirilme aşamasında..
akıllı telefonlarda yaygınlaşan üst düzey yapay zekanın vücud bulmuş halinin ilk örneklerini bu yıl içinde ufak ufak görebiliriz..
2015
ve ilk robotlar üretiliyor..
NFC robotların en büyük yardımcılarından biri...
Kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim...
bu firmanın arkasında illimunati var bundan eminim...o yüzden beni çok sarıyor
nokia aegis guvenlik protokulunu kullaniyor
kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim...
bu firmanın arkasında illimunati var bundan eminim...o yüzden beni çok sarıyor
Hadi portlansa süper olacakiostaki veya android deki yüksek mb oyunlar portlanabilir mi ki ??
Bu portlama ne zaman başlar bilen veya fikri olan var mı?
Katılıyorumbootloadera ozendikleri.kadar symbiana da ozenseler ya
Başladıysa oyunlar nerde ne zaman çıkacak?
Hatta anna ve bellede çalışmıyor bile QT onu halletmeleri lazımBu konulardan fazla anlamadığını düşünüyorum. "Oyunlar nerde?" diyip duruyorsun da, yapımcıya bağlı bu. Ki araç henüz çok yeni. Gameloft HD oyunlarını 701'in gelişiyle portlayabilir. Yani şıp deyince olmuyor bu işler.
Hatta anna ve bellede çalışmıyor bile QT onu halletmeleri lazım
anlasam zaten sormazdım!
Arıza verebiliyor.Afedersin, Qt Belle'de çalışmıyor mu? Kafayı mı buldun sen?
----------Eklendi @ 12:41:15 ---------- Yazıldı @ 12:40:09 ----------
Şimdi yaşına bakıyorum, bir de yanıtlarına. Konunun en başında herşey detaylı biçimde anlatılmış, aynı zamanda adres de verilmiş. Sense 10 yaşındaki çocuklar gibi gelip "Hani oyunlar" diyorsun.
Arıza verebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?