Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
spartuas
Üye
Zaten portlanıyor ki mesela oyunlardan pes2011 ama programı bilmiyordu kimse. Haber daha yeni çıkıyor ii haber
ayasin
Üye
sanırım indirme değilde ordan bu port etme işini bilen insanlar programları çevirecek bize verecekler kuracaz :P
FastBreaker
Üye
ya şu android kullananları anlamıyorum. burada takılıyorsun,takip etmek istiyorsun ortalığı karıştırma bari git kendi forumunda naparsan yap.
ins. bu yontem basarili olur cok ovdukleri uzaydan.indiremedikleri.android pek.de kullanisli.gelmedi bana
pRime.
Üye
Fandroidler telaşa kapıldı bi anda, merak etmeyin o büyük boyutlu oyunlarınızı portlamazlar.
mcnpl4
Üye
inan gerek de yok.d oyunlat hemen sıkıyobelle de widgetler artsin android benim.icin yerin dibine girer. uzun mesaj bile yazamiyorum hic kullanisli bi sistem degil. kasma reset yok.diyenlere de selam olsun.d tek.ustun yani uygulama destegi.
Uruloki
Üye
mcpaa düşün o telefonu N8 den üstün tutuyorlardı bak şu anlık sadece çift çekirdek androidler hızlı o kadar
mcnpl4
Üye
plastikten dandik.bisey.d nesi ustunmus.d iyi ki.android var samsung adam oldu sayesinde
KEMAL_ANK
Üye
arkadaşlar bu QT olayı nedir,QT uygulaması ne anlama geliyor? bir proğrammıdır? bende belle yüklü ama bu QT olayının ne anlama geldiği konusunda bana kısa bir bilgi verebilecek var mı teşekür ederim...QT uygulaması ne anlama geliyor
polluxea♪
Üye
​wala bu olay yapılırsa uygulama cennetine düseriz