the_corsan
Üye
evet arkadaşlar bende 1 saat önce sigarayı bırakma kararı aldım sigaramı içerken yarısı dolu paketi balkondan attım..( bu belki 20. paket atışım) ama bu kez son hele burdaki yorumları okuyunca iyice kendime güvenim geldi. daha önce 30 gün kadar içmedim. ama o 30 gün sonra neden başladım halen anlamış değilim. 24 yaşındayım ve 6-7 yaşlarından beridir sigara içiyorum. her sigaramda ayrı bi tat ayrı bi lezzet alıyorum. bunu tiryakiler çok iyi bilir. ama 50 metre koşsam ciğerlerimin sızısından ölüyorum resmen vs vs çok olumsuz yönü var bu sigaranın. sağlığımın git gide kötüye gittiğinin farkındayım. bu yüzden artık yeter! inşallah bırakırım.. başladığım güne lanet edemesemde( geçmiş gün) sigarasız geçecek günlerimi düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. bazı kişileri kıskanır oldum çünki ya sevgilisi ya eşi destek çıkarak bir duruş sergilemişler. benim etrafımda öyle biri yok. en azından bi sevgilim olsaydı destek çıkan
belki güzel olurdu. bu konuyu açan arkadaşım! ablam! abim! takdire şayan bir iş yaptığınızı belirtmek isterim. umarım hayatınıza girmez bu sigara denen illet bir daha. dua edin arkadaşlar.. abiler.. ablalar.. duanıza muhtacım.. artık bırakmak istiyorum. aciz değilim sadece duanıza muhtacım..
şimdiden edeceğiniz, ettiğiniz dualara amin diyerek teşekkürlerimi sunarım..
inşallah bırakmak isteyen tüm kardeşlerim bırakırlar..
belki güzel olurdu. bu konuyu açan arkadaşım! ablam! abim! takdire şayan bir iş yaptığınızı belirtmek isterim. umarım hayatınıza girmez bu sigara denen illet bir daha. dua edin arkadaşlar.. abiler.. ablalar.. duanıza muhtacım.. artık bırakmak istiyorum. aciz değilim sadece duanıza muhtacım..şimdiden edeceğiniz, ettiğiniz dualara amin diyerek teşekkürlerimi sunarım..
inşallah bırakmak isteyen tüm kardeşlerim bırakırlar..
Bekle vücutcuğum gelmicek sana nikotin mikotin.
bırakamamki seni...