Sigarayı bıraktım

Sponsorlu Bağlantılar

Love Prince

Love Prince

Üye
bende bırakmak için söz veremem maalesef

antihacker46

antihacker46

Üye
selam arkadaslar bende 17.10.2010 saat 00.00 sigarayı bıraktım :oke: 12 yıldır içiyorum gunde 1 paket bıtırıyorum yasım 26 mersinde yasıyorum bılgısayar teknik servıs ustasıyım bende bıraktım ama nasıl bıraktım aksam saat 12 gıbı solanda ıctıgım sıgranın kokusu duruyordu ve bana çok ıgrenç geldı ya ben bu veletı nasılda ıcıyorum dedım o pis koku sanki parça sökuyor bedenımden okadar agır bır koku odaya gırdım aldım sıgara paketını daha yarıdı ve dua ettım allahım peygamber efendımızın yuzu hurmetıne bu sıgarayı bana bıraktır ömrum bıyunca agzıma almıyayım ve bana guc ve sabır ve dedım sıgaraları elıdme parçaladım bugun ıkıncı gun caymıs cerezmıs yemedım ılacmıs şekermis almadım normal ıcmeyenler nasıl yasıyorsa bende aynı baska bır seyle avutuyorum kendımı ve cok sukur hıc ıstemıyor canım içilen yerlerde uzak duruyorum aklıma bile gelmiyor guzel bır tesbıh ve esans aldım esans kokluyorum tesbihimi cekıyorum salavat getırıyorum evın 300 mt ılerınde vucut geliştirme var bugun nıyetım kayt olmak sigara verdıgım para yeter fazla bıle kalır vesselam

ataberk_1980

ataberk_1980

Üye
sigarayı bırakalı tam 10. günüm ve o kadar huzurlu ve mutluyum ki yok krize giriyorum yok falana giriyorum bunların hepsi hikaye bakın arkadaşlar ben 16 yıl boyunca içtim içerkende bi o kadar kişiye zararım oldu.sigara içerken bi çok kez acaba bırakanlar gibi bırakırmıyım diye düşünürdüm ama yokya ben sigarasız yapamam derdim günde 9 tl sigaraya para veriyordum bunu hesaba vurduğunda ciddi bi para demektir.zengin yada fakir olun bunun bi önemi yok sadece boşa verilen i para var maddiyati unutup sağlık yönününü düşünürsek gene zarar yani 2 yönlü bi zarar artı olarak siz içerken size özenen genç insanların başlaması..
nasılmı bıraktım; işyerinde yanımda çalışan arkadaşla sigaraya verdiğimiz paranın hesabını yapıyorduk ve 20 yıl sigara içen biri 100 milyara yakın bi para sigaraya harcamakta ve sonra dedik bırakalım bi kumbara aldık ve sonra sigara paketini çakmağı küllüğü herşeyi çöpe attık ilk gün zor olsada bi yola girmiştik bunun dönüşü bize yakışmaz diye düşündük ve derken bugün 10. gün sadece ağzımda yaralar oluştu ve onlarda geçmek üzere hani öldüm duramıyorum diyenler varya bana kızmayın ama sadece ve sadece ölücem sigarasızlıktan dediğinden bu kriz yoksa kriz mriz olmaz bugün kumbarada olan paranın miktarı 90 tl yani 10 günlük sigara parasıyla istediğin bi taksite girip dilediğin birşeyi alabiliyosun demektir ALLAH ın izni ile bırakmak isteyen tüm herkez bırakır inşALLAH sigaraya başlamadan önce eksikmi yaşıyordunuz başladıktan sonra içmeyen insanlaradan bi üstünlük mü kazandınınz bunu hep düşünün kilo alma korkusu yaşayanlara gelince kilo neden alırsın çünkü sigarayı bırakınca tat alma organların daha güçlü hisseder bir hal alıyo hepsi bu yıllardır içtiğin sigarayı birden bırakıyosun yemeğini mi kontrol edemiyceksin hiçbirşeye bahane bulmayın sigara içersem zayıflarım bırakırsam şişmanlarım lafına aldanmayın insanın isteyipte başaramıyacağı birşey olduğunu sanmıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:pro:

Love Prince

Love Prince

Üye
:cigara::pro2:

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Bıraktında ne oldu saçma dünyada fazladan 5-10 yıl kalırsın :D
ama50 yıl boyunca istediğin şeyden mahrumda olmuş olursun nese herkesin kendi düşüncesi:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
sigara gibisi varmi :cigara:

bayro91

bayro91

Üye
Burada Sigara gibisi varmı bıraktında noldu gibisinden sigaraya özendirici cümleler kullanmayın burada sigara kullanmayan yada bırakmak için mücadele eden insanlar var ve onlar en ufak bir şeyden bile etlilenebilip sigara içmeye başlaya bilirler. Neyse asıl söylemek istediğim sigarayı bırkamak isteyenler şekerle,hapla,sakızla falan uğraşmayın arkadaşlar sigara tamamen beynin ürünüdür fiziksel bağımlılık hissedilmeyecek kadar azdır size ALLEN CARR - SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU adlı bir kitap var internette var bu kitap e-book olarak .PDF formatında ama kitabı sipariş verebilirsiniz internette fiyatı 12 TL gibi bişe okuyun ama kesinlikle okuyun bırakıcaksınız hiç zoelanmadan acı çekmeden hemde eğlenceli bir şekilde...

greenmile

greenmile

Üye
sigarayı içen ölüyorda içmeyen ölmüyor mu :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
dogruda ama sigara içerken okadar şey kaybediyorsunki sadece vucud zararıyla degil :)

greenmile

greenmile

Üye
valla sigara içiyorum ama yılda 1 kez bile hastaneye gitmiyorum :)

vücuda zararı var elbette ama onsuzda olmuyor:ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ben bıraktım çok şükür :D
hastahaneye git ya arada çaylarını içersinn doktorların :ehe

greenmile

greenmile

Üye
enişte doktor manyasta bundan sonra sık sık giderim çaya :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ne güzel doktor tanıdık olunca :)

greenmile

greenmile

Üye
allah düşürmesin doktorların eline sağlıklı olayım da :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen hastalıgının artması ıcın hastaheneye gıtmen onemlı :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kokusu yetiyor:ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
hemde nasıl sinir sitres şeker e birebir:ehe