Ara sıra böyle ataklar olacak elbet, sabreden derviş, muradına ermiş hesabı, ben de sabredip tamamen kurtulacağım bu illetten. Şu an iyiyim.

Sonra içime sinen iğrenç koku midemi bulandırdı. Ağzımdaki tadı gidermek için sakız çiğnedim, kolanya kokladım, ellerimi yıkadım ama midemin bulantısını dindirmek birkaç saatimi aldı. Şimdi size şunu soruyorum ey sigara içmeyen ahali, siz ne yaparsınız yemek sonrası??? Nasıl keyiflenirsiniz???

Sigarayı bıraktıktan tam 363 gün sonra ilk kez yarım sigara içtim. İşte deneyimlerim :
İlk bir iki nefes kesinlikle baş döndürücüydü. Kafa yaptı diyebilirimSonra içime sinen iğrenç koku midemi bulandırdı. Ağzımdaki tadı gidermek için sakız çiğnedim, kolanya kokladım, ellerimi yıkadım ama midemin bulantısını dindirmek birkaç saatimi aldı.
Aradan bu kadar uzun zaman geçtiği halde sigarayı içerken öksürmedim.
Sigarayı bırakmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.

tebrikler bir daha agızına sürmemen dilegıyleSigarayı bıraktıktan tam 363 gün sonra ilk kez yarım sigara içtim. İşte deneyimlerim :
İlk bir iki nefes kesinlikle baş döndürücüydü. Kafa yaptı diyebilirimSonra içime sinen iğrenç koku midemi bulandırdı. Ağzımdaki tadı gidermek için sakız çiğnedim, kolanya kokladım, ellerimi yıkadım ama midemin bulantısını dindirmek birkaç saatimi aldı.
Aradan bu kadar uzun zaman geçtiği halde sigarayı içerken öksürmedim.
Sigarayı bırakmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.
..çevremde içen herkeside sigarayı bırakması için teşvik etmeye çalışıyorum umarım tüm içen kişiler bırakır bırakanlarda bi daha başlamaz..sanırım lise 2ye geçtiğim yıldı bi heves başlıyayım dedim ama tabii içemedim annem yakaladıı sonrada bi daha heves etmedim içmeye şuanda dumanından dahi rahatsız oluyorum öksürük tutuyoo nefes alamıyorum..çevremde içen herkeside sigarayı bırakması için teşvik etmeye çalışıyorum umarım tüm içen kişiler bırakır bırakanlarda bi daha başlamaz..

Aramıza hoşgeldiniz.merhabalar ben ararnıza yeni katıldım arkaadaşlar..![]()
--> Hoşgeldim, Hoşgeldin