Sigara Ve İçkiye Gelen Zamlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Sigara için iyi oldu çözüm yolları aranacaktır tabi kaçak tütün vs yada son verilecek, içki ile aram yok uzak duruyorum, araba ve telefon zamları iyi olmadı neyi düşünüyorlar kendilerinimi ? yoksa bizlerimi anlam veremedim.
sorumu bu tabkide kendilerini:off:

pelın_

soru çünkü tam emin değilim, sigaranın önüne geçmeye çalışıyorlar diye düşündüm.

ya bırak yaptıları zamın yarısından çogu vergi adı altında onlar ageri gidiyo ne bizi düşüncekler

arslansem

arslansem

Üye
Helal olsun diyorum ve destekliyorum.Öğrencilik hayatım bitmek üzere ve sigara da alkol de alışmadım kullanmıyorum.Ama en çok araba zammına sevindim.Bu halka müstehak bunlar.Adam asgari ücret alıyor kredi çekip son model araba alıyor.Benzin koyup gezemiyor.Benim arkadaşın babası 1400 TL maaşı vardı gitti Chevrolet aldı 2011 model,700 TL aylık kredi borcuna gidiyor 5 yıl boyunca gidecek ve 700 ile kıt kanaat geçinmeye çalışıyorlar şimdi.Allah milletimize akıl fikir versin

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
Helal olsun diyorum ve destekliyorum.Öğrencilik hayatım bitmek üzere ve sigara da alkol de alışmadım kullanmıyorum.Ama en çok araba zammına sevindim.Bu halka müstehak bunlar.Adam asgari ücret alıyor kredi çekip son model araba alıyor.Benzin koyup gezemiyor.Benim arkadaşın babası 1400 TL maaşı vardı gitti Chevrolet aldı 2011 model,700 TL aylık kredi borcuna gidiyor 5 yıl boyunca gidecek ve 700 ile kıt kanaat geçinmeye çalışıyorlar şimdi.Allah milletimize akıl fikir versin

Aynen öyle semih.Ben sigara içiyorum ben bile seviniyorum zamma:)

• Beğen
Tepkiler: arslansem
greenmile

greenmile

Üye
O arabaya benzin koyupta gezememenin sorumlusu vatandas degil,zamlari yapanlardir.

• Beğen
Tepkiler: minoo
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ne içki ne de sigara kullanmadığım için yorum yapmayacağım.

minoo

minoo

Üye
Saman altından su yürütmek denir buna.. Helal olsun. Hatta benzine daha da versinler zammı. Daha da versinler. Kimse benzin alıp gezemesin. Ne gerek var ki. Hem trafik azalır hem de kazalar azalır. Zamların sebebi sırf milleti düşünmek yani. Canlarım yaa :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
haltie

haltie

Üye
Beni zorladığı anda bırakırım.

kol@j

kol@j

Üye
sigara insan hayatının vazgeçilmezi(mi)dir

bu olaydan sonra bir çok kişi daha sigarayı bırakır ya da azaltır...

şimdi bu konuyu tartışıyoruz ancak

gelecek nesiller için sigara içme oranını da düşürecek...

haltie

haltie

Üye
İnsallah Ali:)

Birde bu ülkede bu zamlar ilk kez olmuyor ki.CHP DSP ANAP MHP bu partilerde bu ülkeyi yönetti.BU zamlar bunların yanında sakız parası en azından ben hatırlıyorum hatırlamayan arkadaşlar olabilir.Bu arada benzine zam gelmedi mazota geldi benzinde zam yerine indirim oldu geçenlerde isteyen araştırabilir.:)

minoo

minoo

Üye
Benim benzin dediğim genel olarak yakıttı. Biz dizel araç kullanıyoruz mesela. Bizim için iyi bir şey mi bu zam?

haltie

haltie

Üye
Benzin yakıt değil mi? :hmmm onda zam olmamış aksine indirim olmuş işte.

Zama nasıl kızıyorsak indirimede sevinip konuşmalıyız.Benzinde bir yakıt arabaların hala çok büyük bir bölümü benzinli.

Ekonomide arz talep eğrisi diye bir durum var.Bir ürüne talep ne kadar artarsa fiyatıda o kadar artar.Mazot çok ucuzdu herkes mazotlu arabaya yöneldi şuan mazota talep çok o yüzden fiyatı artıyor.Bu sadece bizim ülkemizde böyle değil her ülkede böyledir.

Ama en pahalı ülkelerden biriyiz diyenler var doğrudur ama Almanya bizden daha pahalıya satıyor halkına.Bahsettiğimiz ülke Almanya.Ama şu ülkede ucuz misal ingiltere.Ama adamlar sömürge devleti zaten italya gibi fransa gibi Amerika gibi.O ülkelerde tabiki ucuz olacak.

Bu konuya daha yorum yapmam:ehe Anlatamadım arkadaş.Zamları merak edenler iktisat 1 giriş dersinden başlasın okumaya.:)

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
minoo

minoo

Üye
Halit bırak Allah aşkına ya. 5 zam yapıyor, 1 indirim. 4 zam, 1 indirim. Fena kârdayız halk olarak :D

cargo3230

cargo3230

Üye
Benzin yakıt değil mi? :hmmm onda zam olmamış aksine indirim olmuş işte.

Zama nasıl kızıyorsak indirimede sevinip konuşmalıyız.Benzinde bir yakıt arabaların hala çok büyük bir bölümü benzinli.

Ekonomide arz talep eğrisi diye bir durum var.Bir ürüne talep ne kadar artarsa fiyatıda o kadar artar.Mazot çok ucuzdu herkes mazotlu arabaya yöneldi şuan mazota talep çok o yüzden fiyatı artıyor.Bu sadece bizim ülkemizde böyle değil her ülkede böyledir.

Ama en pahalı ülkelerden biriyiz diyenler var doğrudur ama Almanya bizden daha pahalıya satıyor halkına.Bahsettiğimiz ülke Almanya.Ama şu ülkede ucuz misal ingiltere.Ama adamlar sömürge devleti zaten italya gibi fransa gibi Amerika gibi.O ülkelerde tabiki ucuz olacak.

Bu konuya daha yorum yapmam:ehe Anlatamadım arkadaş.Zamları merak edenler iktisat 1 giriş dersinden başlasın okumaya.:)

Saygılar...

zamları böylesine savunman ne kadar anlamsız ya baban akp vekilidir ya çok yakın yandaş ailesinizdir yada sen hesap kitaptan iktisattan bahsetmişsin ama hiç bişeyden anlamıyosundur.....:bilmm:bilmm:bilmm

greenmile

greenmile

Üye
Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.59 kuruş zam yapacaklar normalde ama 60 kuruş olarak yapıyorlar.2 gün sonra 1 kuruşu indirip indirim yaptık diyorlar akılları sıra:D

Üst Alt