Insanlarin kisisel zevklerini sorgulamaya kimsenin hakki yok icen icer icmeyen icmez,o zaman bu icmeyi verin falan diyenlerinde kullandiklari ihtiyaclara gelsin bakalim nasil oluyor
Özelleşmeyen bi köprü kaldı oda yakında satılacaközelleşmedik birşeyimiz kalmadı borç alsak ne almasak ne![]()

zamları böylesine savunman ne kadar anlamsız ya baban akp vekilidir ya çok yakın yandaş ailesinizdir yada sen hesap kitaptan iktisattan bahsetmişsin ama hiç bişeyden anlamıyosundur.....![]()
Bende biliyorum zam olumsuz bir durumdur.
Siz zam geldi zam geldi diye dolaşın ortada ve her zam yapan iktidara hep aynı yorumları yapan hep aynı kitle olun.Ama kimseyide beğenmeyin.Müstehak
![]()
Konuya yorum yapmayacaktım da senide aydınlatmaya çalışayım ama çok zor bunu kabul ederek yazıyorum.Bende biliyorum zam olumsuz bir durumdur.
Hiç bir ülkede hiç bir şeyin fiyatı sabit kalmaz ya yükselir yada düşer bunlarıda belirleyen ekonomik dengeler olur son zamlarla ilgili hükemet açıklama yaptı yaşanabilecek bir krize karşı önlem paketidir dedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dikkat ettiysen hükümet hakkında bişey demedim başta farklı parti olsa yine zamlar olucaktı.Ya neden zam oluyor böyle zam mı olur bunada mı zam geldi ama bu ülkede böyle vs vs vs basmakalıp yıllardır duyduğumuz cümleleri kurmadan önce neden diye sorun kendinize.Zam mı herhangi bir parti yapabilirdi ama dünyanın içinde bulunduğu durum ortada.Ne bekliyorsunuz ki
Ama boşuna konuşuyorumSiz zam geldi zam geldi diye dolaşın ortada ve her zam yapan iktidara hep aynı yorumları yapan hep aynı kitle olun.Ama kimseyide beğenmeyin.
bir varil ham petrolün üretim maliyeti 1 dolar civarında ama dünyaya kaç liradan satıyorlar...dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ancak bunun arkasındaki sebep sadece devlet değil... akaryakıt dağıtım şirketleri rafineriden toplu alım yaptıklarında %50 indirimli de alıyor. ama bu indirimi kendi pompalarına yansıtmıyorlar. raiç bedelini indirimsiz fiyatmış gibi gösteriyorlar.yani akaryakıt zammını hükümetler değil petrol şirketleri yapıyorsigara zammına gelince... bir zamanlar sigara milletin gözüne sokula sokula sanki lazım bir şey miş gibi sunuldu... daha sonra sigara içme oranı düşük olan kadınlar hedef alındı heryerde özellikle tv de sigara içen kadın figürleri boy gösterildi... sanki bir vazgeçilmez gibi...insanlar herşeyden önce gıdaya muhtaç ama n çok sigara şirketleri kazanıyor...o yüzden sigaradan soğutacak her uygulamayı destekliyorum...Halit bırak Allah aşkına ya. 5 zam yapıyor, 1 indirim. 4 zam, 1 indirim. Fena kârdayız halk olarak![]()
iyi oldu artık içip içip bizide zehirlemezler sigara dumanıyla..
bir varil ham petrolün üretim maliyeti 1 dolar civarında ama dünyaya kaç liradan satıyorlar...dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ancak bunun arkasındaki sebep sadece devlet değil... akaryakıt dağıtım şirketleri rafineriden toplu alım yaptıklarında P indirimli de alıyor. ama bu indirimi kendi pompalarına yansıtmıyorlar. raiç bedelini indirimsiz fiyatmış gibi gösteriyorlar.yani akaryakıt zammını hükümetler değil petrol şirketleri yapıyorsigara zammına gelince... bir zamanlar sigara milletin gözüne sokula sokula sanki lazım bir şey miş gibi sunuldu... daha sonra sigara içme oranı düşük olan kadınlar hedef alındı heryerde özellikle tv de sigara içen kadın figürleri boy gösterildi... sanki bir vazgeçilmez gibi...insanlar herşeyden önce gıdaya muhtaç ama n çok sigara şirketleri kazanıyor...o yüzden sigaradan soğutacak her uygulamayı destekliyorum...

bir varil ham petrolün üretim maliyeti 1 dolar civarında ama dünyaya kaç liradan satıyorlar...dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ancak bunun arkasındaki sebep sadece devlet değil... akaryakıt dağıtım şirketleri rafineriden toplu alım yaptıklarında P indirimli de alıyor. ama bu indirimi kendi pompalarına yansıtmıyorlar. raiç bedelini indirimsiz fiyatmış gibi gösteriyorlar.yani akaryakıt zammını hükümetler değil petrol şirketleri yapıyorsigara zammına gelince... bir zamanlar sigara milletin gözüne sokula sokula sanki lazım bir şey miş gibi sunuldu... daha sonra sigara içme oranı düşük olan kadınlar hedef alındı heryerde özellikle tv de sigara içen kadın figürleri boy gösterildi... sanki bir vazgeçilmez gibi...insanlar herşeyden önce gıdaya muhtaç ama n çok sigara şirketleri kazanıyor...o yüzden sigaradan soğutacak her uygulamayı destekliyorum...

Bu ibareye uygun smiley bulamadım.
su an turkiye cok luks,sorumsuz ve yarini dusunmez sekilde yasiyor..
Türkmenistan'ın kaç tane sömürge devleti var ? Ayrıca madem bu zam insanları haramdan uzaklaştırmak - böyle kötü alışkanlıkların bırakılması adına yapıldıysa - neden bizim aksimize Arap toplumları gibi Müslümanlığın hat safhada olduğu yerlerde sigara,alkol vs sudan ucuz ?
.Bizimde sömürge ülkelerimiz ve orada petrol şirketlerimiz olsa bizde de yakıt ucuz olurdu![]()
Petrolu uzaydan da getirtsen bu kadar pahali olmaz