Sigara Ve İçkiye Gelen Zamlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Çok geçmez mi? :D İyi o zaman bir gün kısmet olur da buluşmaya gelirsen kırmızı ruju sürüp sigarandan bi çekeyim de gör :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
inşallah,bazı tipler vardır dudağıyla sigarayı oynatır falan tabiri caizse sevişir sigarayla nazikçe içersen birşey olmaz:ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
serinaga

serinaga

Üye
bence batmasına neden olur çünkü benim gibi 8 tl veren adam gidip başkasına vermez sigara:D

Sen vermemek için çaba gösterirken onlar ne şeytanlıklar, kurnazlıklar, acıtasyonlar uygulayacak :naughty:, nihayetinde acıyıp vereceksin bir tane :aha:

----------Eklendi @ 23:59:41 ---------- Yazıldı @ 23:56:19 ----------

Tam ben yazacaktım :D O kadar para vermişim, öğrenci insanız sonuçta. Sigarasızlıktan öllllse belki 1 dal veririm :ehe

Kıyamazsın :bilmm

----------Eklendi 20.10.2011 @ 00:01:15 ---------- Yazıldı 19.10.2011 @ 23:59:41 ----------

bişey olmaz ya bu millet alışık ayrıca hepimiz zenginiz kimi kandırıyorsunuz?:)

----------Eklendi @ 21:50:58 ---------- Yazıldı @ 21:50:00 ----------

zamanında 10 kişi dönerdik filtresine kadar yine döneriz ayıp ettin yalnız ağzınla ıslatma hiç sevmem :ehe

:aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sigara ve içki // Ben bunlardan uzak duruyorum, bunlarda benden :) Mutlu mesut bir hayat sürdürüyoruz. Bu yüzden bence zamlar gelsede olur gelmesede :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
SilentOne

SilentOne

Üye
sen bide parliament yak bakem noluyor:D

serinaga

serinaga

Üye
inşallah,bazı tipler vardır dudağıyla sigarayı oynatır falan tabiri caizse sevişir sigarayla nazikçe içersen birşey olmaz:ehe

Bazı tipler de savaşır sigarayla :ah

----------Eklendi @ 00:11:37 ---------- Yazıldı @ 00:06:57 ----------

Sigara ve içki // Ben bunlardan uzak duruyorum, bunlarda benden :) Mutlu mesut bir hayat sürdürüyoruz. Bu yüzden bence zamlar gelsede olur gelmesede :D

Şu üç günlük dünyada bir günlük ömrüm kaldı, felek çarpsada hoş çarpmasa da ... :islik

----------Eklendi @ 00:15:30 ---------- Yazıldı @ 00:11:37 ----------

sen bide parliament yak bakem noluyor:D

Bu zamlardan soona harhal kaptı kaçtı yaparlar, yaniee tırnakçılık diyorlar argoda ...

haltie

haltie

Üye
kaçak sigara alıp pkk nın gelir elde etmesine engel olalım yine de fiyatlar pahalı olsada.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Devletin yapmadıgını yapın dıyorsun.Öyle bır hukumet kı,kendı sıgarasını uretip halkına ucuz sıgara mal etmekten mahrum.Prestige gibi bir sigarayı uretıp satamıyorsa var bır özürlülük...Neyse konu sıkıntıya gırmesın siyasetle

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

adanya yerleşcem orda heryerde kaçak sigara varrmış:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Devletin yapmadıgını yapın dıyorsun.Öyle bır hukumet kı,kendı sıgarasını uretip halkına ucuz sıgara mal etmekten mahrum.Prestige gibi bir sigarayı uretıp satamıyorsa var bır özürlülük...Neyse konu sıkıntıya gırmesın siyasetle

:oke:

pelın_

Esra gel adanaya gidiyomben

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
haltie

haltie

Üye
Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde sigara pahalıdır İsa sen de bilirsin bunu maksat caydırıcı olması içindir.norveçte yaşayan bir arkadaşım var burda 5 lira olan sigara orda en az 20 lira diyor alırken koyuyor içemiyoruz diyor bahsettiğimiz ülke Norveç avrupa birliğini beğenmeyip girmeyen Norveç gelir seviyesi tavan yapmış Norveç.Prestige gibi bir sigarayı uretip halkına satmakta intihardan başka bişey değildir.bu iyilik midir kötülük müdür?Ben bile sigarayı azaltma yoluna gidiyorum keşke iki katı artsada ülkenin yarısı sigarayı bıraksa.Bunun yanında yapılan zam yaklaşan krize karşı hazırlanmış bir emniyet sübabıdır.ispanya ve Yunanistan'ın hali ortada.Neyse sigara içiyoruz hem cebimize hem ülkemize hem de en önemlisi olan sağlımıza zararlı.umarım en az seviyede zarar görürüz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben olsam fiyatları 2 ye katlardım ... Az bile olmuş ...
İçmeyin şu zıkkımı be kardeşim
...! Zarardan başka ne katkısı var ki size Allah aşkına ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde sigara pahalıdır İsa sen de bilirsin bunu maksat caydırıcı olması içindir.norveçte yaşayan bir arkadaşım var burda 5 lira olan sigara orda en az 20 lira diyor alırken koyuyor içemiyoruz diyor bahsettiğimiz ülke Norveç avrupa birliğini beğenmeyip girmeyen Norveç gelir seviyesi tavan yapmış Norveç.Prestige gibi bir sigarayı uretip halkına satmakta intihardan başka bişey değildir.bu iyilik midir kötülük müdür?Ben bile sigarayı azaltma yoluna gidiyorum keşke iki katı artsada ülkenin yarısı sigarayı bıraksa.Bunun yanında yapılan zam yaklaşan krize karşı hazırlanmış bir emniyet sübabıdır.ispanya ve Yunanistan'ın hali ortada.Neyse sigara içiyoruz hem cebimize hem ülkemize hem de en önemlisi olan sağlımıza zararlı.umarım en az seviyede zarar görürüz.
Durumu şöyle özetleyeyim.Sigaraya gelen zamlar sigara içilme oranını azaltmak içinse bu durum şuna benziyor:
Zinayı engellemek için genelevlerde çalışan kadınlara zam yaparsınız.Artık geneleve gitmek erkek için lüx bir hal alır ve genelevlerdeki fuhuş oranı azalır.Eğer bu evlerdeki ilişki oranına aldanıp ülkede zina azaldı diye bir hesaplama yaparsanız yanılırsınız.Çünkü onca zamdan sonra artık vatandaş,geneleve gitmez ; ama sokaklarda,orda burda,yol köşelerinde güvenilirliği olmayan ucuz ilişkilere girer.Ya da apık sapık yöntemlerle insan kendini tatmin etmeye çalışır:)

• Beğen
Tepkiler: Love Prince ve pelın_
haltie

haltie

Üye

Durumu şöyle özetleyeyim.Sigaraya gelen zamlar sigara içilme oranını azaltmak içinse bu durum şuna benziyor:
Zinayı engellemek için genelevlerde çalışan kadınlara zam yaparsınız.Artık geneleve gitmek erkek için lüx bir hal alır ve genelevlerdeki fuhuş oranı azalır.Eğer bu evlerdeki ilişki oranına aldanıp ülkede zina azaldı diye bir hesaplama yaparsanız yanılırsınız.Çünkü onca zamdan sonra artık vatandaş,geneleve gitmez ; ama sokaklarda,orda burda,yol köşelerinde güvenilirliği olmayan ucuz ilişkilere girer.Ya da apık sapık yöntemlerle insan kendini tatmin etmeye çalışır:)

O zaman sana maslow dan gireyim.

Sex yeme içme gibi birincil ihtiyaçtır sigara ise alışkanlıktır.karşılaştırma doğru olmuyor o yüzden.Zamın nedenini söyledim neden krize karşı alınmış bir önlem.Cari açık ne kadar fazla olursa krizden o kadar çok etkilenirsin sigara alırsan cari açık artar ,il.aç alırsan cari açık artar ,elektronik telefon pc alırsan cari açık artar.o yüzden böyle karışık bir dönemde alımları azaltmak ülkenin selameti için iyi olacaktır...

greenmile

greenmile

Üye
Kendileri en son model arabaya biner kapiyi soforu acar ,cantasini veli tasir,notunu ahmet alir,yurt disina zirt pirt giderler..

Latin amerikada bir ulke basbakani vosvos tarzi bi arabaya biniyordu kendi kullaniyordu ustelik.Bizimkilerde binse ya ne gerek var o kadar adama para vermeye.

Onlarin birgunluk harcamalariyla kac yillik sigara parasi cikar ama vatandasa girsin zam falan sorun degil ne de olsa

• Beğen
Tepkiler: minoo ve ' KalendeR '
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kendileri en son model arabaya biner kapiyi soforu acar ,cantasini veli tasir,notunu ahmet alir,yurt disina zirt pirt giderler..

Latin amerikada bir ulke basbakani vosvos tarzi bi arabaya biniyordu kendi kullaniyordu ustelik.Bizimkilerde binse ya ne gerek var o kadar adama para vermeye.

Onlarin birgunluk harcamalariyla kac yillik sigara parasi cikar ama vatandasa girsin zam falan sorun degil ne de olsa

Prestij. Bunların olması gerek. Senin başbakanın şahine biner yağmurda arabası su alırsa, kim sallar o başbakanı ?

Üst Alt