Yukarıdaki sadece cnn gazetesinin ekonomi sayfası diğerleride böyle.Boşa sallamadan önce bilgi edinelim.!
Bu ibareye uygun smiley bulamadım.
----------Eklendi @ 21:46:41 ---------- Yazıldı @ 21:44:37 ----------
Türkmenistan'ın kaç tane sömürge devleti var ? Ayrıca madem bu zam insanları haramdan uzaklaştırmak - böyle kötü alışkanlıkların bırakılması adına yapıldıysa - neden bizim aksimize Arap toplumları gibi Müslümanlığın hat safhada olduğu yerlerde sigara,alkol vs sudan ucuz ?
Eylül ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 902 lira,yoksulluk sınırı ise 2 bin 939 lira
İddia ediyorum nüfusun yüzde 50 sinden daha fazlası bu rakamlar altında yaşam mücadelesi veriyordur.

Aaa öyle olur mu hiç Muratcm ayıp ediyorsun ama. O insanlar yemeye ekmek bulamazken ellerinde iphone4'leri var. Altında en kral araba var. Lüx yaşıyolar. Paralarını gezmelere harcıyorlar![]()
Verilen örnekler de fransa,almanya falan

Zengini dahada zengin fakiri dahada fakirleştiren bi ülke haline geldik desem herkes bana muhalafet olcak ama bence durum böyle.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Devlet bankası.
Siz de manikür,pedikür,saç boyama,ruj,rimel,kalem,allık,pulluk gibi harcamalarınızı bağışlayın o halde desem ?Sigara içenler, sigara gibi hem içeni hem de etrafındakini zehirleyen bir maddeyi içeceğine o fakir fukaraya yardım etsinler o zaman oraya verecekleri paralarla...böylece hem kendilerini ve etraflarını zehirlememiş hem de sevaba girmiş olurlar..çok düşünüyorlar ya onları...hem paraları da boşa gitmemiş olur..![]()
Şimdi bu iş bilmez için bankayı 2-3 yıllık karına mı satalım?
Zaten kamu kuruluşlarının hedefi kar olmaz,öncelikli olarak sosyal devlet anlayışıyla vatandaşlarına iş imkanı sağlamaktır.

Siz de manikür,pedikür,saç boyama,ruj,rimel,kalem,allık,pulluk gibi harcamalarınızı bağışlayın o halde desem ?

Senin verdiğin örneğe kurban be