Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

genel itibari ile herkes başarılı olmuş benim sorum symbian 3 işletim sistemli telefonlarda da yapılabiliyormu..?

ellerine sağlık üstat,süperrrrr bi program.

mardok

Üye
hala sertifika ile uğraşan var kardeşim hackle bitsin teker teker imzalama yapmak uzun sürer

ahmetc503

şimdi hiç imei vermeye gerek kalmadan unsignedleri signed yapabilecek miyiz

arkadaşlar böle programlar yalan zaten

south

Üye
N97 modelinde gelen uyarı:
"Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan gelen korumalı uygulama yüklenemez."

kardeş benim telefon nokia 5230 dediklerini harfiyen yaptım ama telefonla uyumlu programı yüklerken "uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam edilsinmi" diyor tamama basıyorum bu kezde "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenilmez" diyor. yardımcı olursan çok sevinirim

SHS

Üye
emeğine sağlık

huzurlu2

Üye
bi anlamadım neyi open dicez

yare1815

Üye
tşk deneyecem acaba n8 uygulmlrını sertifikalayabilir miyim deniyecem şimdden tşkr

kasap_54

Üye
arkadaşlar bişey sorucam bu hello ox adlı programı indirdim kurarken sertifika hatası verdi ve opdayı da denedim ordan da bir şey çıkmadı çok sorun yaşıyorum program yüklerken tel 5800 yardım edecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler

ttpod 3.80i bu program ile imzaladım fakat olmadı işe yaramıyor.sağol yine de.n86

bu programı telin içine mı yukluyoruz mu

güzel paylaşım denedim oldu teşekürler

denedim hiçbi işe yaramadı güvenilmeyen sağlayıcı vs diyo yüklemiyor telefon usta ayrıca tema düzenlemek içinde işe yarar dediler ama o da olmadı yada ben yapamadım :S yinede sağolasın