Sertifika Sorununa Kesin Çözüm (Symbian OS9)

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Sorununa Kesin Çözüm (Symbian OS9)
Arkadaşlar artık bütün usigned programları yükleyebileceksiniz.
Ekte gerekli programlar var.
Teşekkürler: FCA00000, leftup & ve bu işlemi mümkün kılan diğer tüm kişiler!

SignSIS (by Leftup) uygulamasını daha önceden yüklediyseniz keycert.rar 'ın içeriğini to c:\private\EC696702 klasörüne taşıyın (bu klasörde önceden bulunan dosyaların üzerine yazarak). Eğer SignSis'i hafıza kartına yüklediyseniz C:'i E: ile değiştirin.

00000001 dosyasını çıkarın, kopyalayıp c:\resource\swicertstore\dat\ klasörüne yapıştırın. Bu klasör yoksa kendiniz bu klasörü oluşturmalısınız. Telefonu her yeniden başlattığınızda bu dosya düzenlenmektedir. Yani yeni herhangi bir signed program yüklemeden önce bu dosyayı tekrar kopyalayıp klasöre yapıştırmalısınız (son kopyalama/yapıştırma işleminden sonra telefonu yeniden başlatmışsanız).

Bu kadar!

Şimdi istediğiniz unsigned uygulamayı signed yaparak yükleyebilirsiniz.

SignSIS'i kullanarak signed yapmak için:
SignSIS'i açın, "unsigned sis file"ı seçin
Select Options -> Selfsign (Seçenek > Selfsign)
Uygulama signed (imzalı) olacaktır.
Herhangi bir PC tabanlı imzalama uygulaması ile imzalarken keycert.rar klasöründeki "key" ve "cert" dosyalarını rar dosyasından çıkartıp kullanabilirsiniz.

Rar Pas: maxicep.com

____________________________________________________ Sevgiler !!!!

mkarkili

Üye
Teşekkür ederim eline sağlık
- Ama takıldığım bir iki sorun için yardımına ihtiyacım olacak. Signsis dosyasının cep'e yüklerken sertifika hatası veriyor. Bu hata mesajı neden kaynaklanır.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı her zaman oluruz dostum merak etme sen fakat ben yeniden denedim signsis dosyası yüklüyor...

gnctrk

gnctrk

Üye
kardeş saolasın da biraz daha açabilir misin? ben beceremedim bu işi :(
signsis i falan yükledim de dğer işlemlerde mi hata yaptım bilmiyorum ki... bu işlemlerde sertifika için üyelik falan gerekmiyor değil mi? kusura bakma n95 i yeni aldım da bu sertifika işi ile başım dertte

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yukarıda ne yazmışsam aynısını uygula... Tane tane oku ;) :oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
dostum bu formül kesin çözümmü eminmisin denedin mi eğer bütün programları sorunsuz sertifikalıyorsa konuyu üst konu yapalım

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
volpan

volpan

Üye
ya arkadaşlar kaç gündür csertifika dağıtıyor nokia kullanan herkese vermeye kararlılar 3-4 gün içinde kesin alırsın sertifikanı hiç uğraşmanıza gerek yok arkadaşımızın emeğine saygı duyuyorum opda da başarısız olan yapamayan arkadaşlara 2. bir kapı açtı arkadaşımızın emeği gayet başarılı bir şekilde çalışıyor bizzat denedim...5700 mexp.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar kaç gündür csertifika dağıtıyor nokia kullanan herkese vermeye kararlılar 3-4 gün içinde kesin alırsın sertifikanı hiç uğraşmanıza gerek yok arkadaşımızın emeğine saygı duyuyorum opda da başarısız olan yapamayan arkadaşlara 2. bir kapı açtı arkadaşımızın emeği gayet başarılı bir şekilde çalışıyor bizzat denedim...5700 mexp.

Arkadaşım bi yanlışın olmasın... Allttaki site nasıl verir sertifika? Hangi linke tıklıyosun?

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
bişi sorcam toprakumit. dener misin rica etsem... bi dosyayı her açılışta koyuyosun dedin ya, onu koy dediğin klasöre, sonra bi programla salt okunur yap. sonra telefonu baştan başlatıp bi prog yüklemeyi dener misn. bakalım salt okunur olduğu için dosya değişicek mi değişmicek mi?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
bişi sorcam toprakumit. dener misin rica etsem... bi dosyayı her açılışta koyuyosun dedin ya, onu koy dediğin klasöre, sonra bi programla salt okunur yap. sonra telefonu baştan başlatıp bi prog yüklemeyi dener misn. bakalım salt okunur olduğu için dosya değişicek mi değişmicek mi?

ok bi deneyeyim...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
arkadaşımızn verdiği yöntei deneyen kimse yokmu arkadaşlar varsa bi yorum yapsın bakalım işe yarıyomu

kilinc976

Üye
hic bi ise yaramadi bende

wanted123

Üye
''00000001 dosyasını çıkarın, kopyalayıp c:\resource\swicertstore\dat\ klasörüne yapıştırın'' demişsin ancak bu dosyaya ulasamıyorum.bunu nasıl halledecez.dosya yöneticisi programla tel den buluyorum ama dosya acmama izin vermiyor

wanted123

Üye
evet şimdi onla ugrasıyorum bakalım sonuc ne olacak

--------------- Ekleme ---------------

''ser = ******.******(2) # COM 16'' bende bu sekilde yaptım com 17 idi dos ekranı geldi oylece bekliyor ne kadar beklemeliyim senin bir bilgin varmı diye soracaktım sende bu konuya mesaj attıgını gordum onun için sorayım dedim diğer işlemler ok

hasanhsb

Üye
c:\private ya da e:\private dosları açık ama onlara bir şey kopyalayamıyorum neden acaba ?

hilekar

Üye
pki bu untrusted supplier errorunude kaldiriomu?

Üst Alt