20 Caps Sertifika ile her türlü programı kurun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
20 Caps Sertifika ile her türlü programı kurun
20 Caps sertifika ile her türlü programı kurun

! Baştan söyleyim
resource klasörüne bir şekilde copy paste için erişim şart bu yöntemde.

1. Diyelim ki telefonunuzu hack yaptınız. Ama yine de bazı programları yüklerken hata veriyor.

2. Firmware hack denediniz ama sadece rompatcher yüklediniz.(Genelde öyle olur) Yine programlar yüklerken sertifika hatası verme ihtimali vardır.

3. Firmware hack yaptınız yine ama uygun installserver.exe bulamadınız. Bulduğunuzu sanırsınız dosya bozuk der. Uğraş dur.(Ki BU DA ÇOK KARŞILAŞILAN BIR DURUM)

4. Opda sertifikanız var ama bir programı sertifikalamanıza rağmen az da olsa hata verme ihtimali vardır her zaman. (güvenilmeyen sağlayıcı, erişime izin verilmedi vb )

5. Artık opda da sertifika vermiyor elde sadece Nokioteca var o da sadece helloxu kurmaya yarıyor başka programda işe yaramıyor.

Evet bunların bir çözümü var. Bilindiği ya da bilinmediği üzere opda sertifikası 17 capabilitiesdir ama benim anlatacağım yöntemde 20 capabilitiese ulaşacağız. Bu da tam yetki demektir. Her türlü program kurabiliriz bu yöntemle.

Sonuç yerine: Bu yöntem genelde profesyonel kullanıcılar içindir ve alıntı gibi birşeydir

Dediğim gibi sisteme erişim gerek bunun için.firmware hack mi yaparsınız hellox mu kurarsınız orası size kalmış.
Şimdi ZIP içinde 00000001 dosyamızı alıp C:\RESOURCE\swicertstore\dat\ uzantısınin içine atınız (EĞER BU UZANTI YOKSA SİZ OLUŞTURUN). Attıktan sonra 00000001 dosyasının üzerine gelip (tercihen x-plore ile ya da siz ne kullanıyorsaniz) özellikler seçiyoruz ya da direkt 6'ya basın x-plore'da ve salt okunur özelliğini seçip değiştir diyoruz ve çıkıyoruz. Sonra da Gensign.zip in içindeki cer ve dosyaları ile istediğimiz programı sertifika yapıp kuruyoruz. Nasıl sertifikalama yapılacağı forumda var, bulursunuz.

Not: Eğer link kırık olursa özelden biri yazsın yenilerim çünkü konuyu her zaman takip etmek mümkün olmuyor.

Link:

ÖNCELİKLE SİSTEME ERİŞİMİ SAĞLAYAMAYAN ARKADAŞLAR MUTLAKA ŞU KONUYA BAKSIN http://www.maxicep.com/symbian-3-si...0v5-hackleme-tum-surumler-denendi-545767.html

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
kardeş kopyala yapıştır için resource erişebilir şart demişsinde, biz bunu yapabilseydik bi şekilde hellox2 yi yükler kurtulurduk, yani yapılamayacak şeyleri konu açmayın artık eminim kimse yapamicak yada yalandan yaptım dicek.. telefonum N96 hackle bakim bu yöntemle nasıl hacklicen, çok merak ediyorum..

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kopyala yapıştır için resource erişebilir şart demişsinde, biz bunu yapabilseydik bi şekilde hellox2 yi yükler kurtulurduk, yani yapılamayacak şeyleri konu açmayın artık eminim kimse yapamicak yada yalandan yaptım dicek.. telefonum N96 hackle bakim bu yöntemle nasıl hacklicen, çok merak ediyorum..
yav arkadaş ne yazdığını bilmeyen çoluk çocuk muamelesi yapmayın. Iyi oku konuyu da öyle yaz cevabını. Herhangi bir yerinde sistem hack yazıyor mu bak bakalım. Bu yöntem sisteme erişip de program kuramayanlar için.sana bir soru soracagim elindeki telefon hackli mi?

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
tamamda senin yazdıkların ancak N73 N80 N91 vs gibi çapsız telefonlara olur ancak, bende biraz kabaca yazmışım kusura bakma da, N96 ve dengi telefonlara hayatta olmaz ki benim saydığım telefonlar ve benzerleri çok kolay hackleniyor zaten, artık daha farklı birşeyler görmek istediğimi dile getirdim, telefonum hackli değil ve hiç bir şekilde hack olma olasılığı yok, sertifika alamadığım için yok.. neyse kolay gelsin

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
her telefon hacklenir biraz uğraşmak ve risk almak gerekir. tabi ki de helloxla hacklamek her telefonda mümkün değil. ama firmware hack yapılabilir.

ben hava atmak için demiyorum. sadece uğraşınca mümkün diyortum. işte hacklediğim telefonların listesi: e50, n73, e71, 6710 navigator, e52, e55, 5800

telefonun rofs klasörüne rompatcher gömülerek her zaman hack mümkündür. ama uygun programları kullanmak gerek yoksa hata verir phoenix.

dediğim gibi telefon çöker yeni yazılım kurar başka bir yönteme dalarsın eninde sonunda olur. e52 ye 1 gün uğraşmıştım. çünkü e52 yi hacklemek e72'yi de hacklemek gibi birşeydir son sürümde.

rumuzozi

Üye
Genede benim gibi yeni s60v3 6700 slide sahibi olup anca ordan burdan developer sertifikası alan ve hiç bir işinde kullanamayanlara bunun neden böyle olduğunu güzel anlatmış. Teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Genede benim gibi yeni s60v3 6700 slide sahibi olup anca ordan burdan developer sertifikası alan ve hiç bir işinde kullanamayanlara bunun neden böyle olduğunu güzel anlatmış. Teşekkürler.
ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese. Işte tam da senin gibi developer certificate alıp rompatcher kurup da hala program kuramayanlar için bu yöntem.

----------Eklendi @ 19:48:21 ---------- Yazıldı @ 19:47:02 ----------

Nokiotecadan sertifika alıp deneyin hellox kurmayı olursa eğer ve program kurulmazsa yardım ederim.

----------Eklendi @ 19:50:22 ---------- Yazıldı @ 19:48:21 ----------

Nokiotecadan sertifika alıp deneyin hellox kurmayı olursa eğer ve program kurulmazsa yardım ederim.

nino4u

nino4u

Üye
Bu 20 imzalı değil :) tam yetki vermiyo (just hack kurulamıyor) ve e52 just hack la 2sn de hack oluyo

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
valla ya ben anlatımı yanlış yaptım ya da millet yanlış okuyor anlamadım gitti. bu hack yapma değil ki :s hackli telefonu güçlendirme

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
her telefon hacklenir biraz uğraşmak ve risk almak gerekir. tabi ki de helloxla hacklamek her telefonda mümkün değil. ama firmware hack yapılabilir.

ben hava atmak için demiyorum. sadece uğraşınca mümkün diyortum. işte hacklediğim telefonların listesi: e50, n73, e71, 6710 navigator, e52, e55, 5800

telefonun rofs klasörüne rompatcher gömülerek her zaman hack mümkündür. ama uygun programları kullanmak gerek yoksa hata verir phoenix.

dediğim gibi telefon çöker yeni yazılım kurar başka bir yönteme dalarsın eninde sonunda olur. e52 ye 1 gün uğraşmıştım. çünkü e52 yi hacklemek e72'yi de hacklemek gibi birşeydir son sürümde.

herkez telefonunu hackleyip mutlu mutlu 512 mb lik hafızasını dolduruyor, ben bi türlü hackleyip 16gb hafızayı kullanamadım, hack yaparsam ilk işim n-gage resident evili counter strike moduna çevircem, bölüm haritaları tam uyumlu çünkü, asphalt3 ve 4 e mostvanted müzikleri eklicem

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
yav yaparsın da eğer kendine güveniyorsan birkaç şey söyleyim uğraş ama riskli

nino4u

nino4u

Üye
Zaten biz hack için sertifika arıyoruz :D 2 de bi ugraşamam imzalamayla . Sen tam yetki demişsin bende o konuya deqindim tam yetki vermiyo dedim şimdi anladın anlattıqımı ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
anladım

----------Eklendi @ 14:37:58 ---------- Yazıldı @ 14:36:39 ----------

adam nerden sertifika alacak da just hack iti kuracak mecburen. cfw atacak :s

nino4u

nino4u

Üye
O zaman niye tam yetki yazıyor? hani bu sertifika tam yetki veriyordu ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hackten eksik kalan yetkileri tamamlıyor. bilmeden konuşuyorsun işte. en iyi sertifika 17 caps ile opdadır ama o bile bazen yetersiz kalır. neyse ne anlatıyorum ki senin amacın belli. beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter. işine yarayan da olursa gelir kullanır. gün gelir bir işe yaramaz derse de admin siler. var mı daha ötesi :)

şimdi sana iyi forumlar

nino4u

nino4u

Üye
>! Baştan söyleyimresource klasörüne bir şekilde copy paste için erişim şart bu yöntemde.>1. Diyelim ki telefonunuzu hack yaptınız. Ama yine de bazı programları yüklerken hata veriyor.>4. Opda sertifikanız var ama bir programı sertifikalamanıza rağmen az da olsa hata verme ihtimali vardır her zaman. (güvenilmeyen sağlayıcı, erişime izin verilmedi vb )> Bilindiği ya da bilinmediği üzere opda sertifikası 17 capabilitiesdir ama benim anlatacağım yöntemde 20 capabilitiese ulaşacağız. Bu da tam yetki demektir. Her türlü programkurabiliriz bu yöntemle.>valla ya ben anlatımı yanlış yaptım ya da millet yanlış okuyor anlamadım gitti. bu hack yapma değil ki hackli telefonu güçlendirme>hackten eksik kalan yetkileri tamamlıyor. bilmeden konuşuyorsun işte. en iyi sertifika 17 caps ile opdadır ama o bile bazen yetersiz kalır.@tamamda hack yapsam zaten buna gerek olmaz :) @kim hack yapıpta kısıtlı uygulama hatası almış ?@madem opdadan üstün neden bağzı uygulamalar hâlâ yüklenemiyor? @ben begendim yada beğenmedim demedim 'kendi şahsi görüsüm boş şey yayınlamışsın' :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sana göre öyle işte anlayan anlar. Sen de bir gün elindeki telefonu arama, sms ve fotoğraf dışında bir amaçla kullanır da profesyonel olursan anlarsın.senin dediğin private certificate. Sen hiç public certificate nedir(benim verdiğim public certificate) onu öğren gel. Ondan sonra polemige gir.

nino4u

nino4u

Üye
Sana göre öyle işte anlayan anlar. Sen de bir gün elindeki telefonu arama, sms ve fotoğraf dışında bir amaçla kullanır da profesyonel olursan anlarsın.senin dediğinprivate certificate. Sen hiç public certificate nedir(benim verdiğim public certificate) onu öğren gel. Ondan sonra polemige gir. Güldürme beni :D freeisms türkceadv. Blocker türkçe uc web 8.0 türkce jb taskman tùrkçe core player x plora gif tailor tùrkcerom patcher türkce reklamsızphonetorchgoogle maps türkcesbp tw türkçesuper pyth0n 2.5 e super sis türkcezntxhan türkçejava tools türkçecen rep patch java hack instalserver.exe os9.3n gage ve diqer oyunları yazmayı :) bunlar telimde mewcut :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
o zaman laf atacağına destek ver. bak da birşeyler geliştir faydan dokunsun

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
konuya ekleme yapılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt