Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .
C4rizma99

C4rizma99

Üye
benmi beceremedim programmı çalışmıyor anlamadım :S

Sersolast

Sersolast

Üye
ibrahim kardeş üye oldum ve cer ve doyalarının ikiside,..opta.cn N.. ....&prime diye aynı isimde iki dosya indi ve BİNBDA Signsis.. bu cer ve dosyalarını görmüyor,sağda ki noktaları tıkladığımda sadece en üstteki sis uygulamasını görüyor yardıcı açıklama yazarsan sevinirim

tevbas

Üye
çok teşekkür ettim dostum live messenger sertifica hatası veriyodu şimdi kurdum :) çalışıyor ;)

T@ylan

Üye
Arkadaslar ben certifikayi aldim her türlü programi lisanslayip tele kurabiliyorum fakat HelloOX´u kuruyorum yüklenmeye basliyor bütün islemleri yapiyor son asamada Rom Patcher´i yüklerken installing root cert....yazisinda takiliyor ve islem tamamlanmiyor,ne yapmam lazim lütfen yardimci olun...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık.....

golsarion

golsarion

Üye
tel versiyonu V.40 veya V.50 ise rompacher çalışmıyor.

washaq

Üye
imei numaramı vermek istemiyorum farklı bir numara versem olurmu (gerçi verdim bile) bi de sertifika setesinde For Mobile: sanırım bunu telefona kuruyosun sertifikalamayı telefon üzerinden bilgisayara bağlanmadan yapıyosun kullanan arkadaşar varsa anlatabilirmi bide kullanmak isteyen olursa link çalışıyor tıkla indir.

T@ylan

Üye
Arkadaslar ben certifikayi aldim her türlü programi lisanslayip tele kurabiliyorum fakat HelloOX´u kuruyorum yüklenmeye basliyor bütün islemleri yapiyor son asamada Rom Patcher´i yüklerken installing root cert....yazisinda takiliyor ve islem tamamlanmiyor,ne yapmam lazim lütfen yardimci olun...

Arkadaslar yukarida yzmis oldugum konuda yardimci olabilecek kimse yokmu???
Telefonum n97....

a_d_m_f

Üye
teşekkürler

KRALCA1

Üye
teşekürler

registan

Üye
bu siteden program indirirken
( )

The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.
ressza E50(351892010090257)

o sitede buna benzer bir mesaj var
sanırım o tik işaretlenirse eğer ve "sing and download" seçilirse program sanırım cepinizin imesine göre sing edilmiş olarak iniyor.

metylan

metylan

Üye
elinize emeğinize sağlık... süper oldu

Qumzo

Üye
ben de taylan kardese ktılıyorum benım de telım n97 fakat aynı sekılde saatlerce beklıyorum ama bır sonuc yok:(
YARDIMCI OLURSAnız cok mennun oluruz....

--------------- Ekleme ---------------

taylan kardeşime ben de katılıyorum.N97 de bu yükleme saatlerce bekledğim halde sonuçlanmıyor...Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Chatlack007

Chatlack007

Üye
Şimdi daha iyi yükleniyor tesekkurler..

iSouLLeSs

Üye
evet kullanıyorum teşekkürler cok yardımcın oldun saol ustam

alisan_desouza

Üye
çok saol aga

disidete

Üye
Dosyada kesinlikle virüs yada trojen yoktur o konuda şüpheniz olmasın. [/SIZE][/B]
Test eden 2009-12-24 yapılmış olup hiçbir tehlike bulunmamaktadır!
]

Kardeş paylaşım için teşekkürler ancak Singsis.exe dosyasında trojan uyarısı veriyor (SignSiS.exe Generic.dx!lce (Trojan) mcaffee 29/05/2010)

ahmet ars

Üye
müthiş bi şekilde işime yaradı...hay allah razı olsun bunu bulandan... :)

casper_15

Üye
herşeyi yaptım cer ve geldi, sertifikalamak istediğimde bu hatayı veriyor

Yha bu hata bendede weriyor işletim sistemin win 7 yönetici olarak çalıştır diyorum ama yine aynı hatayı weriyor :vur

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
bu bölümü en önlere taşıyın yahu bu büyük bir hizmettir hacc yapmaya telefonun sistemiyle oynamaya gerek yok işte ne güzel 3 yıllık sertifika alınıyor hemde 12 saat içinde sonsuz teşekkürler

Üst Alt