Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .
romantik

romantik

Üye
arkdaşlar opdadan kaç gün oldu sertifika bekliyor duruyor üç gündür :off:

jejOe

jejOe

Üye
5 Gündür opda' dan sertifika bekliyorum ama bir türlü alamıyorum nedne olabilir arkadaşlar.

aksamgunesi

Üye
sayın kutukak arkadaşım bu opda denen siteye 10 gün önce yaptım başvurumu hala bişey cıkmadı.bi yardımcı olursan seviniriz.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var baya.

romantik

romantik

Üye
setifika oluş ama 3 euro istiyor indirmek için çare ne sizce :off:

cadigargi

Üye
bu siteden n73 üme sertifika almıştım. ya 2 ya da 3 gün beklemiştim tam hatırlamıyorum. şimdi abimin 5800 için başvuru yapacam kayıtlı üyeliğim ile, inşallah yine verir. gerçi imei numarasını vererek çin'e çakma telefonlar yapma hakkı tanıyoruz ama bizimişimizi görsünler yeter :)

musti227

Üye
mukemmel tesekurler

raduradu

Üye
oldu sonunda ya ALLAH RAZI OLSUN ARTIK HERŞEY YÜKLÜYORUM

metintoroo

metintoroo

Üye
Çok işime yaradı sağolasın Allah razı olsun...

ferdano

Üye
opda artık kurnaz olmuş cer ve dosyasını indirmek için 3 euro istiyo ben iki kere müracat ettim gece muracat ediyorum öğlene hazırlıyorlar ama şimdide para istiyorlar bende online bi iki program sertifikaladım ve halen online sertifikalıyorum ve cer dosyasının yanında ( ) yazısına tıklayın hangi proyu sertifikalamak istiyorsanız upload filesten onu seçin remark a ne yazarsan yaz ve submit and upload tıklayın sonra açılacak olan pencereden ise dowland diyin tamamdır nereye kaydetmek isterseniz sertifikalı pronuz oraya geliyo

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
teşekkürler

68718

Üye
teşekkürler fakat anlatımındaki fotolar gözükmüyor yardımcı olurmusun !!!

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
deneyelim bakalım

mardok

mardok

Üye
uğraşmaya gerek yok hackle gitsin ama emeğe saygı teşekkürler

ilhami-76

Üye
arkadaşlar ben n86 kullanıcısıyım telefonun yazlım sürümü 30.009 opdadan almış olduğum sertifka ile signsis gui kullanarak programları sertifikalandırıyorum fakat sertifikalandırmış olduğum programı telefona kurarken sertifika tarafından kısıtlanmıştır diye uyarı alıp programı kurmuyor

asdqwe1212

Üye
ellerine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Denedim çalışıyor

bilgili_bilgili

Üye
bu siteden program indirirken
( )

The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.
ressza E50(351892010090257)

o sitede buna benzer bir mesaj var
sanırım o tik işaretlenirse eğer ve "sing and download" seçilirse program sanırım cepinizin imesine göre sing edilmiş olarak iniyor.

dediğinizi yapıp sectiğim halde download linki çıkmıyor sadece hello ox programında böyle acaba nedendir

clonexcell

clonexcell

Üye
sizin imei numaralarınızı çinliler kendi telefonlarını kayıt edebilmek icin kullanıyor. imei nizi bu sayede kopyalıyorlar.

arogg

Üye
daha programı yükerken hata alıyorum ne imzalaması yaff süresi geçmiş sertifika diyor

ulaş213

ulaş213

Üye
resimleri göremiyorum konuyu tekrar güncellermisin ??

esen_ugurr

Üye
:S:S:S 5800 unpacking file.. donuo singing de yaptım cer ve keyle hellox2 2,3

Üst Alt