Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!
Sponsorlu Bağlantılar
141qazwsx
Üye
yaa bu sertfihaya teslim olma işleminde ücretlendirme söz konusu mu???
--------------- Ekleme ---------------
bu sertfika işi ücretli mi???
kutukak
Üye
Konu Sahibi
değilll
yumatu90
Üye
dostum resimleri tekrar yükler misin en son taraf kafamı karıştırdı
rhim
Üye
Aynen dediklerini yaptım ama .cer bölümünü bulamadım
msozgirgin
Üye
tekekkürler allah razı olsun... uzun zamandır arıyordum...
furkann20
Üye
ya abi imei numaramızı vermemiz ne derece güvenli ?? sonra başımıza bi iş açılmasın ?
Utk4n*
Üye
En keSin seRtifika yöntemi teLefonu hackLeyin bıRakın bu işLeri .
SilentOne
Üye
sen bole diondanda bazı arkadaşlarımız cfw yüklemeyi bilmiyor yha bilse bile kurmaktan korkuyor ondan dolayı en saqlıklısı setifika almak ben ise pc den yakınıyom mavi ekran veriyor flashlamaya başlıyacaqım zaman oyuzden zorunlu sertifika aldık
TheLastOttomans
Üye
OPDA dan almak çok ii yaw evde 6 tane telefon var 18 sene yaşadım xD
Utk4n*
Üye
AnLattık nasıL yükLendiğini nasıL yükLeyemiyorSunuz soRun ben yaRdımcı oLuyum ^^.
ya beyler ben sertificaya basvurdum ama iki gun gecmesine ragmen gelmedi yada geldigini nasıl anlayacazz...bakıyorum hep aynı duruyo yesil tik goremedm ben. tel x6 bunda sorun olabilir mi?
By_Auafina
Üye
teşekkürler emeğine sağlık
sincere91
Üye
gönderdik hadi hayırlısı bakalım
djtiesto1
Üye
hocam eline koluna sağlıkta herşey tamamda tek sorun ücret istiyo cer i indirmek yada 3 5 gün bekleyin diyor yokmudur bunun bi çaresi
selam arkadaşlar Herhalde bir ben kaldım 3 aydır opda dan sertifika bekliyorum kayıt olduğumdan beri normal diyor ama sertifika yok bilginiz varmı ne yapmalıyım ARKADAŞLAR TEL DEL SOGUDUM YA (5800)