Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

er22

Üye
öncelikle ellerine saglık bende hepsini yaptım ama yine Sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor.Ne yapmalıyım ve tlf rengi mavi herhalde onların güncellemesi daha gelmemiş sebep ne olailir [email protected] buraya bi mail atarsan sevinirim kardeşimm

bodos1903

Üye
teşekkürler işe yaradı sağol:)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
5dk içinde aldım tşkkürler:D

ayqan

Üye
link ölmüş verildimi bilmiyorum ama

hsyn4040

Üye
arkadaslar burda indirdigimiz 3 dosyayı bılgısayarda actıgımız dosyanın ıcınemı atıyoru yoksa telefonun ıcınde olusturdugumgm dosyanın icinemi???

--------------- Ekleme ---------------

Ben bu sertifikayı yaptım..ama sımdı update etmek istiyorum telimi sertifikam gidermi ne yapmam lazım yardımcı olrsanız...

alvinkarelin

Üye
tesekkürler

thebea

Üye
Merhaba 1 ay önce sertifika işlemini gerçekleştirmiştim bu yolla fakat şimdi denediğimde site açılmıyo sebebini bilen varmı teşekkürler...

alboran

Üye
Teşekkür ederim sayende sertifikamı aldım 1 gunde geldi ama beklediğime deydi dogrusu istedim herşeyi yükleyebiliyorum artık 5800'ümü keyifle kullanıyorum

djtim

Üye
çok güzel bir yöntem, emeğine sağlık.

thing_echo

Üye
Emeğine sağlık ben N97 için deniyorum şu an. İnşallah başarılı olur. Şimdiden anlatımın için teşekkürler. Olursa tekrar yorum yazacağım.

hackerhan

hackerhan

Üye
imei numaranızı her yere vermeyin..Kopyalanma gibi bi ihtimal olabilir başınıza dert açabilir benden uyarması arkadaşlar...

54enesss

Üye
ilk defa böyle bi şeye kalkıştım bakalım becerecebilecek miyim inş olur başvuru yaptım bekliyorum...

xxbagins

Üye
dostum bence en iyi yöntem bu gibi gözüküyor denedim tek kelime ile sen bu işi biliyon

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
harikasın gece 12 de yazdım sabaha sertifika hazırdı çook teşekkürler

shafak55

Üye
Teşekkürler kardeşim..

cafersev

Üye
sertifika aldım ama rar dosyasını açamadım parola istiyo nedir

sertifika olayını yaptım ama sunu yapıyor yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor lütfen yardım edin

dostum yardım edermisin

arkadaşım sertifika yı aldım yaptım ama birşey yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diyo yardım edermisin

kovboy09

Üye
Teşekkürler

isaekrem

Üye
teşekkürler.

gorkun

Üye
ben opdadan sertifika aldım helloOX programını imzaladm ama herhalde sertifakada sorun var denemediğim yol kalmadı tele yüklenmiyor bu sertifikayı nasıl silebilirm ve tekrardan alabilirm

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
teşekkürler. Allah Razı Olsun..

Üst Alt