Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .
blackyildiz

blackyildiz

Üye
Evet arkadaşlar sing sis sistemi olayı çözmüş bu konuda yardımcı olan herkez e sonsuz teşekkürler

salev53

Üye
hocam eline koluna emeğine sağlık diyorum. henüz sertifikamı almadım çünkü yeni kayıt oldum. çok uğraşıp emek vermişsin çok teşekkür ederim. anlatımda güzel olmuş bu arada...

yenisu

Üye
KMS v9.0.49 Final Türkçe bu olmadı bunda işe yaramadı birde bende nokia 5800 var s60 v 40 ama hackleyemiyorum bu telefonu private ye girmemi engelliyor nasıl asarız bu telefonlarda yardımcı olursan sevinirim?

mohikan_1453

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

bjk__murat

Üye
beyler bugunlerde programları sertıfıkalaıp tele attıgım halde telde sertıfıka hatası werıor anlamadım ya
1 hafta onceısne kadar sorunsuzdu bılen warsa yazsa ıyı olur tele bıse ykleyemıorm :s

rainmaster

Üye
TR/Agent.443942 Signsis.exe dosyasında trojan var kontrol edermisiniz

kissboxtr

kissboxtr

Üye
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Seni tek kelimeyle anlatmam gerekirse o kelime : SÜPERSİN!!! olur...teşekkürler bu güzel paylaşım için...

bbkr630

bbkr630

Üye
Teşekkürler

mkc_a

Üye
teşekkür ederim denedim ve basitçe sertifika aldım hemde 10 saat gibi bi sürede bende 5800 var versiyon 50 sorunsuzca handy sell kurdum çalışıyor yani..... :)

engin_ex

engin_ex

Üye
Dostum rar şifresi nedir.acıl yardım...signsis

osetyali

Üye
Dostum rar kodu nedir.acıl yardım...signsis

Şifre : maxicep
yazmis arkadas Kocaman :)

Üstadim eline saglik bende tesadüfen sertifikayi aldim ne yapicagimi düsünüyordum saolasin tesekkürler

cagilb

cagilb

Üye
Kardeşim ilk önce ellerine sağlık ancak ben bu işlemleri C bölümüne kadar yaptım gerisini anlamadım.... nerden dosyaları imzalıyacağız? link koyarmısın..... (Y)

--------------- Ekleme ---------------

Dostum sana sunu soylıyım singsis.rar dosyası virüslüdür....

M_aTRa_X

Üye
arkadaşlar konuda verilen singsis.rar virüslüdür.. Trojen vardır.. Lütfen bu linkten indiriniz..

mutubu

Üye
çok teşekkürler günlerdür arıyordum tamda istediğim gibi

azizkisacik

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler gerçekten çok uğraşmışsın. Emeğine sağlık...

asil_adam

Üye
teşejürler ya çook işime yaradı

ekremfm

Üye
Model Remark IMEI(IMEI) Apply/Upload(Time) Expire Time State Operate NOKIA ekremfmfm 5800 xpressmusic 2010-05-04 21:51 Applying delete bende böyle cıktı neden oldu böyle ooff yaa

ardil83

Üye
v 50 de denedim çalıştı teşekkürler

ghost177

Üye
kardeş emeğine sağlık güzel bir anlatım olmuş...

dady_91

Üye
ya ben üye oluyorum ama nikimle siteye giriş yapamıyorum, yanlış diyor ama yanlış bir şey yok..
off napcam benn:cry:

Üst Alt