Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

merdo85

merdo85

Üye
paylaşım için teşkrlr öncelikle.ben cer felan hepsini indirdim programı felan kurdum.bi unsigned uygulamayı sertifikalandırdım yükleme tamamlanacakken yüklenemiyor diyo iptal oluyo.sorun nerde yardımcı olabilecek biri varmı acaba

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşkrlr öncelikle.ben cer felan hepsini indirdim programı felan kurdum.bi unsigned uygulamayı sertifikalandırdım yükleme tamamlanacakken yüklenemiyor diyo iptal oluyo.sorun nerde yardımcı olabilecek biri varmı acaba
sorun proğramda sertifikadan kaynaklanmıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Telefonum 6220 c sertifikalandırıp hello 1.04 yükledim ve calıstırdım modoyu kurdu en sonunda removing unneeded files menüsünde kaldı gösterge gidip geliyor.
iptal mi diyeyim?

unpacking exe files
mapping drives
installing root Certs...
do you want to install ROM Patcher?
evet
do you want to install MODO?
evet
Removing unneeded files...
burada 10 dk kadar bekledim bitmedi.
iptal dedim.
6220 c fp2 olduğu için Hello 1.04 kurmayacakmıyız?
kaldırıp 1.03 ümü kurdum.problemsiz tamamlandı ancak yine unsigned uygulamaları kurmuyor
sertifikalandırıp kurunca problemsiz kuruluyor.
çözüm öneriniz nedir.

aziz11

Üye
çok teşekür ederim arkadaşım.dediğin herşeyi yaptım.sertifikayı bekliyorum umarım bi arıza çıkmaz.allah şimdiden eni sevdiğine kavuştursun:)en güzel dua bu olsa gerek:)

NR6630

NR6630

Üye
çok teşekür ederim arkadaşım.dediğin herşeyi yaptım.sertifikayı bekliyorum umarım bi arıza çıkmaz.allah şimdiden eni sevdiğine kavuştursun:)en güzel dua bu olsa gerek:)

valla ben az önce opdaya kayıt oldum ve 1.30 saat sonra verdiler cer ve dosyalarımı :yuru:yurusıra n95 8gb imi hack yapmaya geldi imdi kaymazmıyım ben o finlandiyalılara:ehe :ehe v31 0 15 işte ben buversiyondayım ve onu hackleyeceğim bu arada opdadan nasıl böyle öçabuk cer aldığımı sorarsanız söylim 11 msj ve toplam 8 tane sis program indirdim hemen verdiler arkadaşlar böyle yapın yoksa 2 gün yada 1 hafta beklenirmi hiç delirrim valla :naughty::naughty:

--------------- Ekleme ---------------

volkan bu arada sanada teşekkür kardeş sağol + 10 rap bewnden sana harikasın harikaaaaaaaaaaaaaaaa

aziz11

Üye
evet hallettim.ama anlamadığım şey şu.burda hep bilgisayardamı yapacaz.yani tlfonu hack leyemiyormuyuz.şimdiden teşekürler

lideramca

Üye
teşekkürler
bende şimdi başvurdum
bu arada forumlara mesaj yazayım dedim olmadı
aşağıdaki yazı çıktı
Sorry, you do not have permission to post before 1 hour(s) after registration, please return.
meğersem registerden 1 saat sonra izin veriliyormuş

volpan
sayende benimde cer ve keyim oldu, hemde 3 saatte.
teşekkürler

serkan887

Üye
Ya kusura bakma ama ben yine yapamadım.

Email adresimi yazıyorum hata veriyor. Nerde hata yapıyorum? Yardımcı olabilirmisin?

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Ya kusura bakma ama ben yine yapamadım.

Email adresimi yazıyorum hata veriyor. Nerde hata yapıyorum? Yardımcı olabilirmisin?
siteyi ingilizceye çevirerek hata yapıyorsun çinxce olarak görüntüle ve e mail dediği yere 11,13,15,18 le başlayan 11 haneli herhangi sayılardan oluşan rakamlar yaz canım kardeşim sorunun hallolur

evet hallettim.ama anlamadığım şey şu.burda hep bilgisayardamı yapacaz.yani tlfonu hack leyemiyormuyuz.şimdiden teşekürler
ben n96 kullanıyordum düne kadarda hackli idi v30 a yükseltince sistem hack gitti sakın ola 30 sürümnden v30.3 e yükseltmeyinyükseltmeyenler helloox1.4 olmazsa 1.05 ile telefonlarını hackleye bilirler

buraq24

buraq24

Üye
bana yardım edicekmisin ???

verdiğin linke çıkınca genel forum çıkıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
1. sertifikamı aldım
2 .telefon için gönderdim oda geldi ancak tam indirirken engellledi
şimdi profilimde 4saat online kalmışsın 16 saat daha online olman lazım diyor bunun baska caresi yok mu?

fatura123

Üye
Teşekkürler süper bi anlatım konuya gösterdiğin özen için çok teşekkürler....

goki76

goki76

Üye
arkadasim foruma msj yazamiyorum bi bilgi verirsen sevinirim.yoksa sertifika güme gidecek

martinez

Üye
sağolasın kardeşim

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
goki76

goki76

Üye
dostum sagolasin ilgine ama ben cin forumunu kastettim.sertifikayi indirmek icin 4-5 msj yazin demissin .ben bi turlu msj yazamadim .yardim edersen cok sevinirim simdiden sagolasin.

yazdigim msj i kabul etmiyor...

arkadasim basardim gerek kalmadi .bilgine ve ilgine tesekkurler

ne kadar tesekkur etsem azdir sertifikam geldi cok sagolasin kardes supersin walla .ellerine saglik.

onlyone

onlyone

Üye
yapamayan arkadaş buradan yorum yapmadan me numarasını pm atmasın rica ediyorum ...

selam..volpan arkadaşım kendim yapmaya çalıştım ama olmadı.sertifikam üretildi forumlara mesajda attım 15 tane faln.ama indiremedim bi türlü soldaki cer ky e tıklayınca webxl die bişey çıkıyo sağ taraftaki alanda link yok.bana yardımcı olabilirmisin?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
1. sertifikamı aldım
ancak 2 telefona aynı mail adresiyle istek yaptım
oda geldi fakat tam indirirken engelledi ve simdi indirdiğimiz yerdeki kırmızı pencerede cer ve dosyaları yok.bu arada 1 side engellendi.
2.yi remove yaptım 1. yine acılmadı
baska mail adresiyle istek yapıyorum bu seferde istek kabul etmiyor.
yardımm....

arslanmi

Üye
emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum. sonunda oldu...ne demişler sabreden derviş sertifikayı halletmiş.:oke:

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
1. sertifikamı aldım
ancak 2 telefona aynı mail adresiyle istek yaptım
oda geldi fakat tam indirirken engelledi ve simdi indirdiğimiz yerdeki kırmızı pencerede cer ve dosyaları yok.bu arada 1 side engellendi.
2.yi remove yaptım 1. yine acılmadı
baska mail adresiyle istek yapıyorum bu seferde istek kabul etmiyor.
yardımm....
dostum doya indir me hakkın bitmiş olmalı o yüzden indiremiyorsun konulara yorum yaz eğer indirme hakkın var ve indiremiyorsan ceza almış olabilirsin aynı imei adresine başvuru yapmandan dolayı

Üst Alt